Sivut

torstai 29. elokuuta 2013

Lähestyminen

Eilen illalla alkoi Kattimanian takaisinvalloitus. Kajsa hylkäsi kokonaan ylimääräisen sängyn alla makoilun (normaalit sängynalusunet toki kuuluvat edelleen aikatauluun) ja ryhtyi merkkaamaan Kattimaniaa omaksi reviirikseen. Ensimmäisenä kohteena oli kiipeilypuu, mutta siitä lisää myöhemmin. Seuraavassa kuvasarjassa nimittäin nähdään ensimmäinen kunnollinen yhteinen hetki. (Tai no oikeastaan toisesta, aamulla oli jo vastaavanlainen kohtaaminen). 

 "Mami, kato se toinen nosti mut tänne!"

 "Hei, kukas tuolla nukkuu?"

 "Pitää mennä kattomaan."

"Ai moi!" 

"Tartteeks mun lähtee vai ei?" 

"Täh, se nukahti?" 

"Ja sitten se taas heräs, sähis ja muris, joten mä pakenin tänne."

Kajsa siis on saanut itseluottamuksensa takaisin, joten Devi on ryhtynyt ottamaan takapakkia. Niinpä pentu pakenee Kajsan sähistessä kauhealla vauhdilla toiseen huoneeseen, mutta hiippailee melkein heti takaisin, varsinkin jos Mami on lähellä. Kirjoittajan turvallisen selän takaa on nimittäin hyvä tutkailla sähisijää, varsinkin kun Valtiatar saattaa unohtaa uhittelun yhtä nopeasti kuin on sen aloittanutkin.

6 kommenttia:

 1. Ehkä se tuosta! Toivotaan niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorempana Kajsa kuulemma oli uusien kavereiden tulon jälkeen kulkenut viikon pitkin seinänvieruksia, joten toivoa todellakin on :)

   Poista
 2. Ihanaa, oikein hyvältä vaikuttaa:)

  Olivatko nämä ensimmäiset yhteiskuvat? Kajsa on muuten ihanan muhkea ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se tosiaan pikku hiljaa alkaa sujua :) Kuvat ovat tosiaan ensimmäiset kunnolliset, tai no aamulla tuli myös kuvailtua kännykän kanssa, mutta samalta päivältä nekin. Kajsa on vähän turhankin muhkea hoitopaikan ruokinnan jäljiltä, odottakaa vain kunnon läskikuvia!

   Poista
 3. Ei ole paha ollenkaan, kyllä ne siitä ystäviksi vielä yltyvät :)

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!