Sivut

tiistai 13. elokuuta 2013

Ihastusretkellä

Sunnuntaina Kajsa jätettiin taas vartioimaan Kattimanian valtakuntaa ja nauttimaan yksinäisyyden eduista (lue: nukkumapaikoista, joista kukaan ei häädä pois), kun me kaksijalkaiset suuntasimme äitini luokse puutöihin. Samalla reissulla kävimme taas tervehtimässä Deviä ja sen kumppaneita. Vierailu tosin jäi yllättävän ukkos- ja sadekuuron takia lyhyeksi, mutta kuvia ehti silti kertyä useampikin:

 Iida

Etualalla pentujen emo Sissi.


Toisen pentueen emo.


 

Kissojen kanssa ollessa iski hetkeksi pieni epäilys siitä, olimmeko tehneet väärän valinnan. Devi nimittäin oli entistä riehakkaampi, villimpi ja levottomampi, eikä se olisi malttanut olla hetkeäkään sylissä. "Miksi mun täytyy olla täällä, kun kaverit leikkii alhaalla?" Devin sisko puolestaan oli huomattavasti rauhallisempi tapaus, joka jaksoi/ehti myös sosialisoimaan. Mutta kuten toinen Kattimanian kaksijalkainen sanoi, valinta on jo tehty - ja sitä paitsi onhan Devi mahdottoman suloinen :)


Leikkihetki enon (siis nimenomaan emon veljen) kanssa. Etualalla Devi. 
Jestas kuinka paljon tyttö on jo kasvanut!
Seuraavalla vierailulla, puolentoista viikon päästä ei Deviä enää mennäkään tervehtimään, vaan haetaan tyttö kotiin. Jännityksellä ensi viikonloppua odotellessa!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kuvissa tyttö näyttää rääpäleelle, mutta todellisuudessa se on jo iso kissa (tai ainakin luulee niin) :D

      Poista
  2. Tunnelmallisia kuvia, tykkään kovasti! Ja kyllähän toi rääpäle vaan on ♥

    VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!