Sivut

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Huiskuhullutus

"Jos mä makaan ton narun päällä, niin sit mun saalis ei pääse karkuun."

Tänään on luvassa niitä leikkikuvia, joita ei kaikkia viitsitty arkipäivähaasteen yhteydessä julkaista. Tai ainakin tarkoitus oli, mutta suurin osa "niistä hyvistä" on kadonnut jonnekin. Mennään siis vähän pienemmällä määrällä tällä kertaa, ensi kerralla sitten uudella kameralla ja objektiivilla otettuja :)


Kyseisen huiskun ostin siis reilu kuukausi sitten Zooplussalta, kun sitä oli niin monessa blogissa kovasti kehuttu. Aluksi vähän emmin, kun monet sanoivat kyseessä olevan yhden leikkikerran lelu, mutta meillä ainakin huisku on kestänyt jo vaikka kuinka monta leikkikertaa - siis vaikka jopa Kajsakin on innostunut leikkimään sillä :) Nyt se tosin kaipaisi vähän korjailua, ajattelin tilata ebaysta muutamalla eurolla ison kasan sulkia.


Huomenna onkin Kajsan vuoro vastata Ellulta tulleeseen kysymyshaasteeseen, perjantaina puolestaan maistellaan kahden kaksijalkaisen ja yhden kissan voimin maidotonta ja lisäaineetonta uutuussorbettia. Sitten onkin hyvä lähteä juhannuksen viettoon kohtia hurjia seikkailuja :D


9 kommenttia:

 1. Vai on Kajsakin yltynyt huiskulla leikkimään! Taitaa kuitenkin noin yleensä ottaen olla enimmäkseen Devin hommia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Devi ehkä riehaantuu hitusen enemmän, mutta ei Valtiatarkaan voi lelua vastustaa!

   Poista
 2. Oi, oon niin kateellinen teille kun teillä kesti ehjänä noin kauan. :D Meillä kesti max. 5 min ennen kuin oli mäsänä. Paljon kestävämmäksi olen todennut riikinkukkosulkaisen onkilelun, se kestää meillä jopa pari viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tosiaan kaikki sulat tallessa, ainoastaan vähän pureskeltuja ja kuolattuja :D Tiedä sitten ovatko meidän kissat jotenkin hellävaraisempia sen kanssa...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Todella! Lentää upeasti ja pitää kivaa ääntä. Kunhan vain on kunnon valo ja aikaa, niin kuvaan uudella kameralle videon Devin hurjista hypyistä :)

   Poista
 4. Heeeei, me ollaan nyt ihan kateellisia kun mellä se ei kestä, paitsi kaapissa ja paketissa ;)

  Mutta leluna toi on meillä ihan ykkönen, ei saa muulla vihkalla noihin samoja nopeuksia kun tolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Devikin hyppii hurjia pomppuja ja voltteja heti, kun lelu vähän viuhtoo ilmassa :)

   Poista
 5. Voi toista, mäksähti lattialle :)

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!