Sivut

lauantai 4. tammikuuta 2014

Vessavillityksen uusimmat tuulet

"Aijai, ei ole kyllä tavarat nyt suorassa!"

Kun viemärikaivo on tutkittu tarpeeksi hyvin ja vessanpönttökin alkaa vähitellen tympiä (siis vähitellen, ei kokonaan), on vessasta etsitty uusi kohde: allaskaappi. Fiksu pikkuneitimmehän rakastaa pumpulipuikkoja, ja kun tyttö eräänä päivänä näki Mamin ottavan niitä kaapista, niin siitähän se etsintä alkoi. Kaikki mahdolliset vaihtoehdot kartoitettiin, lähinnä siis kokeiltiin ovia ja mietittiin, pääsisikö kaapin alta sisään, kunnes muutaman viikon jälkeen neiti keksi kolon. Sen jälkeen hurjaa saalistajaa ei ole estänyt mikään: kolosta sujahdetaan sisään, pyöritään hetki kaapissa sotkemassa koko sisältö, napataan pumpulipuikko ja sitten vilistetään sen kanssa olkkariin leikkimään, ennen kuin Mami tulee hurjan vettäsuihkuttavan kapistuksen kanssa perään.

"Tuolla liikkui jokin!" 

Hurja käsihyökkäys!

Yllä olevissa kuvissa Devi siivoaa Iskän seurana kaappia - tai sitten yrittää estää oman järjestämisensä jälkeen sen sotkemista, mene ja tiedä. Mitään kivaa ei siivoamisesta ainakaan seurannut, sillä sen seurauksena pumpulipuikot menivät piiloon!

"Et kyllä laita sitä kaappiin!"

Translation: Toilet-Cat

***

Kissankujeita on muuten järjestänyt uuden vuoden kunniaksi arvonnan, johon kannattaa käydä osallistumassa täällä. Meidän Devi ainakin toivoo kovasti, että toinen lelupaketti sattuisi kotiutumaan tänne. Ehkä sitten ei tarvitsisi leikkiä niillä kielletyillä leluilla... ;)

11 kommenttia:

 1. Täältäpä löytyi fiksu kissa! Aika notkeakin näyttää olevan : )

  VastaaPoista
 2. Parhaat lelut ovatkin usein niitä mitkä itse saa jostain varastet... eikun hankittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mitä kivaa nyt niissä vanhoissa ja tuhat kertaa nähdyissä olisi?

   Poista
 3. Ei pidä väheksyä tarjottua siivousapua:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkaan silloin, jos siivousapu ehdottaa uudelleenjärjestelyä ;)

   Poista
 4. Jännää! Figo lähettää sellaisia terveisiä, että topsit on huippuleluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, sulla Figo on paras maku! -Devi-

   Poista
  2. Joo, ainoo vaan ettei niillä kuulemma saisi leikkiä. Kun ihminen pelkää että se menee kurkkuun tai vanua menee mahaan tai jotakin. PAH! Kaikki kiva kielletään.

   Poista
 5. Joo eiks o kumma juttu, meillä kans kissat rakastaa noita pumpulipuikkoja niin, että pitää aina muutama antaa niillekin.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!