Sivut

tiistai 21. tammikuuta 2014

Vallanvaihto

Valtiatar on viettänyt hiljaiseloa ihan oikeassa todellisuudessa, ei vain täällä blogin puolella kirjoittajan laiskuuden takia. Kuka tyhmä (rääpälettä ja kirjoittajaa lukuunottamatta) muka heittäytyisi pakkasilla aktiiviseksi, kun sen sijaan voi käpertyä sänkyyn lämpimäksi keräksi? Niinpä, ei ainakaan hyvin hyvin viisas Valtiatar.

Kaikki hyvin valtakunnassa.

Kissojen maailmassa omalla reviirillä on kuitenkin oltava aina aktiivisesti alamaisten elämää valvova katse, joten vastuu on luonnollisesti siirtynyt pikkuiselle prinsessa-Deville. Prinsessa onkin ottanut tehtävät vakavissaan ja yrittänyt jopa laajentaa vastuualuettaan ovien ulkopuolle (lue: livahdellut sinne rappukäytävään, kuten aiemmin mainitsin). Onneksi pääosin vartiointi tapahtuu sisätiloissa sellaisessa paikassa, jossa voi arvokkaasti torkkua ketään häiritsemättä, mutta silti nähdä kaiken sen, mitä Kattimaniassa tapahtuu. Kauan käyttäyköön Devi prinsessamaisen arvokkaasti!

Translation: The Queen is sleeping, so The Princess is guarding.

8 kommenttia:

 1. Ihana kuva valtiattaresta, tulee ihan joku svinksi mieleen ;)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tarkentaa, että Valtiatar-nimitys kuuluu yksinomistuksella Kajsalle :) Mutta jalanjäljillä kulkeva prinsessa on kyllä todellinen sfinksi!

   Poista
 2. Hyvä että valtiatar on saanut tuuraajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä tosin, mitä mieltä tuo itse asiasta on... Siis Valtiatar tuuraajasta ;)

   Poista
 3. Valtiatar saa ansaitun leponsa kun on saanut hommattua itsellensä sijaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli Valtiatar tämän järjestelyn on oikeasti hyväksynyt (eikä vallankaappaus siis ole tapahtunut salaa), niin pitäähän sitä jotenkin hyötyä ärsyttävästä rääpäleestä!

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!