Sivut

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Lumimaa

Ikkunaprinsessan paluu.

Vihdoinkin lunta ja aurinkoa! Koska myös kissat huomasivat lumentulen, ja osa-aikainen ikkunaprinsessa meinasi jumittua koko päiväksi katselemaan tuota ihmettä, päätimme suunnata ulos nauttimaan upeasta ilmasta.

"Oli kyllä taas tosi jännää, kiitos kysymästä!" 

"Joo, mäkin jaksoin vähän tsiikailla ympäristöä, kun en hetkeen kurakelien takia ole ulkona käyny." 

"Ehdittiin me ihmettelyn lomassa myös vähän pussailla ja haistella. En kyl silti vieläkään tykkää tosta rääpäleestä."

 "Aika pian mä kuitenkin halusin takas sisälle, koska ei kukaan hullu tommoses pakkasessa oo! Rääpälekin oli ihan jäässä. Orjilta puuttu taas kissamainen äly päästä. Jos haluan aamulla parvekkeelle, niin ei se tarkoita, että mut pitäs viedä ulos!"


Ei siellä ulkona kuitenkaan pitkään oltu, koska molempien kissojen mielestä -10 astetta oli aivan liian paljon. Devin vielä tajuankin, mutta että meidän puolinorjalainenkin... Pitää varmaan neuloa Deville villapaita ja molemmille kissoille omat tassunsuojukset ;) Ei tosin sillä, että olisin itse valittanut nopeasta paluusta sisätiloihin, sillä omatkin sormeni  uhkasivat ehkä hieman jäätyä, kissoja kun ei kuvailla kunnon hanskojen kanssa...

Translation: It's cold but so beautiful!

6 kommenttia:

 1. Aika reipasta ulkoilua! Paras kuitenkin pysyä talvella sisätiloissa. Tassunsuojuksia ei tällä hetkellä suosittele ainakaan Friede ;)

  VastaaPoista
 2. Ihailtavaa rohkeutta!
  (Minä en kuulu kategoriaan, mutta täytyy painostaa henkilökuntaa vastamaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla kyse pikemminkin turhautumisesta ;) (ehei, ei meidän tyttö saanut kahden tunnin hepulikohtausta, jonka aikana riiviöitiin minkä ehdittiin...)

   Se olisi mukavaa!

   Poista
 3. Oho. Ootte te aika rohkeita likkoja! Noin kylmä ja te ulkoilette!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^ Kuten Myrskylle ja Minnalle vastasin, niin oli vähän pakko... Vaikken kyllä henkilökohtaisesti pidä -10 astetta suurena pakkesena :D

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!