Sivut

torstai 23. tammikuuta 2014

Piikkejä ja paketteja

Hoo, Kattimaniassa on ollut kaksi hurjaa päivää! Tänään postinjakaja toi nimittäin kiva yllätyspaketin kissoille (Deville), eilen puolestaan käytiin eläinlääkärissä rokotettavana. Devi oli todella rohkea tyttö, tuli itse ulos kopasta eikä ollut moksiskaan hartioihin tungetusta piikistä. Mami olisi ollut siinä vaiheessa ihan kauhuissan, jos olisi itse ollut piikitettävänä... Ainoa, mistä Devi ei pitänyt yhtään, oli korvien tutkiminen, mutta kiinnostavat koira-oliot odotusaulassa korvasivat senkin ikävyyden. Lääkärin mukaan Devi oli kaikin puolin terve tyttö, eikä paino nirsoilusta (ja Mamin epäilyksistä) huolimatta ollut alipainoisen puolella, eli 2.5 kiloinen Devi on ainoastaan hoikka neiti. Hampaatkin ovat kuulemma kaikki puhjenneet ihan normaalisti, joten tiedä sitten mistä tuo viimeisin puruvimma on tullut.

"No nyt ei kyllä alun jälkeen enää ketään kiinnosta lukee tota loppua!" 
(Kuva on toisen kaksijalkaisen ottama)

Ja sitten siihen oikeaan ja kiinnostavaan asiaan, eli jännään pakettiin (siis jos Devin mielipidettä kysytään - tuollaiset lääkärijutut ovat niiiiin tylsiä!). Itse asiassa postinjakaja toi kaksi jännää pakettia, mutta toisesta paljastui englanninkielinen teos kognitiivisesta kielitieteestä, joten se ei kiinnostanut ketään, ei edes pahemmin kirjoittajaa. Toinen paketti sen sijaan aukesi salamannopeasti toisen kaksijalkaisen toimesta. Paketin sisältä paljastui....

palkintoB (2)
Kuva Sinikilpikonnan blogista..


...ISO KASA LELUJA (ja purkki herkkuja)! Kiitos paketista kuuluu Kissankujeiden Sinikilpikonnalle sekä Jadelle ja Hugolle, jotka järjestivät tässä vähän aikaa sitten arvonnan blogissaan. Arpaonni suosi meitä kattimanialaisia (tai siis minua, jos toiselta kaksijalkaiselta kysyy), joten tässä sitä nyt ollaan, hymykorvissa ja erittäin innoissaan :D (Siis kaikki paitsi Valtiatar, joka ei moisen jutun takia keskeyttänyt päiväuniaan.) Koska makeaa ei pidä syödä mahantäydeltä, sai Devi valita yhden lelun, joka otettaan ensimmäisenä kokeiluun. Toki ennen valintaa piti yrittää vähän pistää vastaan ja haalia omaksi useampikin vaihtoehto...

"Eikun otetaan nyt vaan nää kaikki, en mä osaa valita!"

Lopuksi yritin kysellä Deviltä lopullista mielipidettä lelusta, mutta neidillä oli niin kiire, että nopeasti ehdittiin ja maukaista "ihan kiva!", kun jo viipotettiin lelun perässä muualle. Taisi siis paketin sisältö kelvata ainakin toiselle Kattimanian asukkaalle :) Suurkiitokset siis vielä kerran Sinikilpikonnalle tästä kilpailusta ja palkinnosta!


13 kommenttia:

 1. Ei ne herkästi ole alipainoisia, vaikka nirsoilevat miten, kunhan ruokaa tarjotaan. Ihme kyllä! Olen välillä Figon kanssa ollut vakavissani sitä mieltä, että se aikoo tappaa itsensä nälkään. Onneksi Devi oli muutenkin reipas ja terve. Meillä ei kyllä ole kukaan reipas eläinlääkärillä. Ja ehkä Devi nyt ajattelee niin, että näillä uusilla hampailla onkin entistä parempi järsiä kaikkea? ;)

  Mutta teillä on tuollainen aika iso kangasputki! Meillä on pienempi ja tarvittaisiin ehdottomasti isompi ja pitempi. Putken kautta on lyhin matka mistä tahansa minne tahansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvinkin olla, että Devi ajattelee noin :) Joo, meillä on! Ostettiin se ennen Devin tuloa Kajsalle, mutta eihän se siitä kiinnostunut... Nyt harmittaa, että valittiin tuollainen väri, sillä alunperin putken piti olla vain toisinaan käytössä. No, seuraavalla kerralla sitten.

   Poista
  2. Meillä on sama putki (kun ilmaseks saatiin, raksupussin kaupanpäällisinä). Väri ei soveluu sisustukseen, mutta kissat rakastaa sitä, ja siksi tunneli saa olla hyvin keskeisellä paikalla olohuoneessa =) Ehkä tosiaan mekin ensi kerralla ostamme sopivamman värisen, ' till then - who cares =)

   Poista
 2. Onnea voittajille!

  Helmi olisi varmasti suhtautunut pakettiin Kajsan tavoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, Helmi onkin Kajsan tapaan hyvin hyvin viisas kissa, joka ei turhia hötkyile :)

   Poista
 3. Oi että, taisi olla paketti erittäin mieluinen nuorimmaiselle!

  VastaaPoista
 4. Tämä olikin hieno palkinto, onnea voittajille! :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut voittajille! Näyttäisi olevan paketin sisältö Deville kovasti mieleen :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva kuulla että palkinto oli mieleinen. Ja kivan videonkin olet kuvannut leikkihetkestä, Devi on niin söpö kun se kantaa lelun tuohon putkeen! :)

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!