Sivut

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Se toinen herätyskello

Siis se, josta on jo kerrottu täällä.


Devi: Mamilla on nykyään tapana herätä 6.15, jotta se ehtisi lukea rauhassa kissablogeja ja selailla muita nettijuttuja ennen töihin lähtöä. Tänään se ei ollut kuitenkaan hereillä vielä puoli seiskaltakaan, joten mä hiivin varovasti herättämään sitä - pussailin vähän ja tökin märällä nenänpäällä. Mami oli siitä oikein riemuissaan, koska sen herätyskello ei ollutkaan soinut silloin kun piti, joten ilman mua ois jäänyt blogit väliin! Ja arvatkaa mitä? Kiitokseksi mä pääsin vartiksi ulos! Oli tosi kiva kesäaamu, kuten kuvista näkyy:


Mä ehdin käydä hiekkakylvyssä, tähystellä puunlatvassa...


...harjoitella puusta puuhun -hyppyjä...


... ja käydä tsekkaamassa Mamin ja Iskän uuden auton. Näytti ihan varteenotettavalle matkustusvälineelle. Sitä vaan mietin, että kun kuulemma Mami opettelee ajamaan ton kanssa (Iskän äidin avustuksella), niin uskaltaakohan Mamin kyydissä sitten joskus olla?

Kajsa aktivoitui sisällä ruokapallon kanssa.

Sitten mietin sitäkin, et jos mä herättäisikin Mamin huomenna vaikka vartti ennen herätyskelloa, niin pääsisinköhän metsälenkille?

(Instailu jää blogi puolella tässä kuussa väliin, koska ei siellä Insta-tililläkään ole kesäkuulta kuvia...)

18 kommenttia:

 1. Ihanaa kesäaamun viettoa! :) Suosittelen niitä nenätökkäisyjä ja pusuja huomennakin kukonlaulun aikaan, koska on luvattu niin hienoa kesäsäätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä sit eilen ehtinyt, kun nukuin pidempää kuin Mami... Mutta ehkä tänään mennään!

   Poista
 2. Hienosti hoidettu aamu. Eiköhän Mamin kyytiin sitte uskalla mennä, yleensä Mamit on ihan kelvollisia kuskeja ja tosi rauhallisia siinä ajellessaan.

  VastaaPoista
 3. Tosi fiksusti teit kun herätit ja pääsit palkkioksi ulos. Ehdottomasti sitä kannattaa kokeilla muinakin aamuina! Ja uskallat Mamin kyytiin, minäkin uskallan! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kokeiltu! Autoilusta Mami sanoi, ettei kyytiin kyllä tule kissoja ennen kuin kortti on saatu, joten jonkin aikaa joudun odottelemaan.

   Poista
 4. Oot fiksu ja osaat laskee, miten kannattaa toimia että saa isoimmat hyödyt ihmisen kaa elämisestä! Saatan muuttaa teille (tai jos pääsis viikonloppukurssille?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Näin toimit kaksijalkaisten kanssa by Devi" -kurssit siis suunnitteluun! :D

   Poista
 5. Juuri tästä syystä meidän kissojen pitää olla ajantasalla näistä jutuista, niin vaan olis sunkin mami myöhästyny jos et olis käyny herättelemässä!
  - Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Tosin ei Mami ois myöhästyny, Iskällä eli kello soimassa tuntia myöhemmin. Mut kiire ois tullut.

   Poista
 6. Devi oot kyllä hirveen fiksu tyyppi, me aina herätetään ihan liian aikasin kuulemma... Ihanaa et pääsit ulos, eiks tullu kuuma?
  -Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vika on ihmisissä? Ei ollut, kun kello oli niin vähän :)

   Poista
 7. Sulla on ihana emäntä, kun se herää nenätökkäisyihin. Tää meidän käskee mennä "vielä nukkumaan, jooko". Tuosta autoilusta sen verran, että tee sitten heti alusta alkaen sun säännöt selviksi mamille, niin se oppii heti kissa-autoilun perusteet. Jokaisessa kissakodissa on kai vähän omat autosäännöt, meillä ykkössääntö on, ettei autoillessa metelöidä ( lauleta, puhuta, kuunnella radiota, naureta lujaa).
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se pitää muistaa, että koulutan Mamin heti! Tosin mitäköhän tapahtuu, jos Kajsakin haluaa tehdä niin? Meillä on meinaan ihan eri näkemykset autoilusta...

   Poista
 8. Onnea uudesta kulkupelistä! Ja tsemppiä ajoharjoitteluun:)

  VastaaPoista
 9. Sä olet tosi kiltti Devi, koska a) herätät mamin söpösti nenulla etkä sisutamalla tavaroita lattialle ja b) herätät sen tosi inhimilliseen aikaan, etkä jotain klo 4.30 kuten yksi sisustaja täällä ;)

  VastaaPoista
 10. Olipa hyvä, että Devi oli tarkkaavaisena! Pitää kyllä nostaa hattua aamuvirkulle mamille, mie herään aina 1,5 h ennen lähtöä ja silti koko aika menee lähinnä vain heräämiseen ja lähtövalmisteluihin -enkä edes meikkaa. :D

  VastaaPoista
 11. Minäkin olen joskus herättänyt nuo, kun eivät ole ruvenneet nousemaan aikanaan. Ei tulisi mitään ihmisten hommista, ellei ksisat olisi vahtimassa ja huolehtimassa. Vaikka meidän ihminen ei kyllä yleensä tarvi mitään herätyskelloja muutenkaan, se herää aika aikaisin.

  Autosta ei sanota mitään. Autoilu ei ole hyväksi!

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!