Sivut

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen kerta


VIRPOJIA! MEILLÄ KÄVI VIRPOJIA! Ei, en unohtanut Caps Lockia päälle, vaan yritän viestittää teille innostustani. Siitä lähtien kun muutin omilleni olen odottanut palmusunnuntain pikkunoitia kuin kuuta nousevaa, mutta koskaan ovikello ei ole palmusunnuntaina soinut. Tai no, kerran valitukseni jakamatta jääneistä herkuista sai silloisen ystäväni raahaamaan pikkuveljensä oveni taaksen, mutta sitä ei lasketa, vaikka noita olikin nätisti meikattu ja puettu ;) 


Mutta nyt, seitsemän kuuden ja puolen vuoden odotuksen jälkeen ovikello vihdoinkin soi palmusunnuntaina! Ei meillä tietenkään virpojiin oltu varauduttu, varsinkaan koko naapuruston lapsilaumaan, mutta onneksi porukka tuntui iloitsevan pelkästään siitä, että jokainen sai 20 senttiä ja yhden suklaapalan. Lisäksi naapuritalon puhelias pikkutyttö (sellainen, joka tulee aina juttelemaan minut nähdessään) kävi virpomassa toisen kerran yksinään, ihan "ilmaiseksi". Ihana tapaus <3 Itse asiassa ovikello soi kolmannenkin kerran, kyseinen tyttö nimittäin tuli tarjoamaan palkaksi saamaansa jäätelöä minulle... Kiitin kauniisti, mutta kehotin tyttöä syömään herkkunsa ihan itse.  


Ai miten kissat ja vitsat sopivat yhteen? Kovin huonosti - toinen vitsa pääsi pari tuntia kuvien ottamisen jälkeen eteiseen, toisen taas Iskä heivasi tiskikaappiin ennen nukkumaanmenoa.

Kävikö teillä eilen virpojia?

18 kommenttia:

 1. Meillä ei käynyt yhtäkään virpojaa :( Ei tainnut käydä viime vuonnakaan, mutta sitä ennen on käynyt. Olin varannut niille "palkkaakin", mutta ei vain kukaan käynyt. Olisin kyllä tykännyt että olisivat käyneet! Tosin tässä vissiin on lapset kasvaneet tai muuttaneet pois, koska pari vuotta sitten niitä näkyi tuolla pihallakin paljon enemmän, nyt ei näkynyt tässä ensimmäistäkään. Eivätkä ne niin kauas sitten lähde ilmeisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tylsää, kun varaa palkkaa, eikä ketään ilmesty ovelle! Tosin itse toivoisin ehkä saavani myös niitä kivoja vitsoja, minun lapsuudessani niihin ainakin käytettiin aikaa, ei tungettu yhtä hassua paperinpalaa...

   Poista
  2. Pärjäsin minä suklaakaramellien kanssa just ja just itsekin, mutta olisin kyllä ne lapsillekin antanut ;)

   Hienoja vitsoja oli virpojilla silloin kun tässäkin kävivät! Oli totisesti nähty vaivaa!

   Poista
 2. Ei käynyt meilläkään virpojia :( Tässähän joutuu varmaan itse käymään risusavotassa, jotta kissoillakin olis jotain kytättävää!

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon asunut jo kaksi palmusunnuntaita erossa vanhemmista eikä kumpanakaan kertana kukaan ole tullut pimpottamaan :( Aika surullista, lapset saisivat rapsutella kissimirrejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaisivatkohan uskaltaa rapsutella sellaisia hurjimuksia? ;) Ehkä pitäisi lähteä itse virpomaan näiden kissa"lapsien" kanssa? :D

   Poista
 4. Ei tullut tällä kertaa ketään, enkä saanut uutta sulkalelua :( - Max

  VastaaPoista
 5. Eipä kyllä käynyt, mutta läheltä liippasi: kun lähdin kotoa soittotreeneihin, vastaan tuli yksisarviseksi pukeutunut pikkutyttö vitsojensa kanssa. Yksisarviseksi?! :-o Onko trullien aika jo ohi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä?!?! :D Ehkä Halloweenin vaikutus alkaa näkyä jo pääsiäisenä...

   Poista
 6. Teidän kissat käsittelee kyllä tosi nätisti ja kunnioittavasti noissa kuvissa vitsoja. Ihan juhlavaa ihastelua ilmassa?

  VastaaPoista
 7. Mun oven takana ei ikinä oo virpojia käynyt mikä saattaa olla hyväkin, koska en ikinä muista ostaa mitään millä niitä palkitsis... Hienot virpomavitsat oot saanu ja täällä iso hymy irtos lapselle, joka kävi sulle jäätelöään tyrkyttämässä. :D
  Irkkulassa ekana Halloweenina oli ihan mahtavaa kun pikkupennut oli pukeutunu ties miksi hirviöiksi ja kävivät karkkia ja kepposia huutelemassa.
  -Penan ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halloweenin kiertelijöitäkin voisi olla kiva nähdä joskus :)

   Poista
 8. Ihan mahtava juttu! Meillä ei käynyt virpojia ja vauva on vielä liian pieni lähteäkseen virpomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian se vauva kasvaa (vanhemman näkökulmasta varmaan ihan liian nopeasti, vieläpä) :)

   Poista
 9. Onnea, pitkä odotus viimein palkittiin! :) Minulla taasen on päinvastainen reaktio, ovi pysyy tiukasti suljettuna. :D Kukaan ei tosin edes koputtanut, mutta olin pari tuntia poissa kotoa, joten en tiedä kävikö sinä aikana ketään yrittämässä. Voin kuvitella, että kisut tykkäävät varmasti noista vitsoista, pitää joskus tuoda testiin oksa. :)

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!