Sivut

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

ViikonloppuiskäDevi: Maanantaina tapahtui jotain, mistä me ollaan oltu hiljaa koko viikko: Iskä heräs aamulla toooosi aikaisin, otti tavaransa ja lähti! Eikä se tullut illalla tai ees seuraavana aamuna takas, vaan ilmesty kotiin vasta perjantai-iltana! Mamin mukaan se oli jossain sivarijutussa, mut mä en oikein oo tajunnut miksi sellaseen pitää lähteä. Eikö se vois edelleen vaan opetella juttuja kotona?


Ei mulla tosin mikään kauhee ikävä oo ollut (Kajsa sen sijaan oli vähän alakuloinen eikä oo kauheesti kehrännyt), mutta ei tollanen käy päinsä, että yhtäkkiä vaan kadotaan! Olisin monta kertaa viikon aikana halunnut lähteä ulos etsimään Iskää, mutta Mami ei muka ehtinyt lähteä mun kanssa ulkoilemaan (eikä me kuulemma oltais ees löydetty Iskää tuolta pihalta.) Nyt oon sitten antanut Iskälle hellyyttä koko viikon edestä ja yrittänyt vahtia, ettei se katoa uudestaan - esimerkiksi eilen olin ihan kauhuissani, kun se lähti taas pois eikä tullut moneen tuntiin takasin! Luulin, että se olis taas lähtenyt sinne keskukseen. Mami kertoi, että Iskä lähtee taas huomisiltana pois, koska sen pitää olla siellä koko kuukausi.  Pitää siis olla tarkkana - ei sitä koskaan tiedä, jos se päättäiskin lähteä jo aiemmin.


No on tässä jutussa jotakin kivaakin ollut: sängyssä on öisin paljon tilaa, Mami on leikkinyt mun kanssa normaalia enemmän ja ruokakin saattaa tulla etuajassa, jos Mami ei oo ruoka-aikaan kotona. 

23 kommenttia:

 1. Koko kuukausi? Onko se monta yötä? Taitaa olla. Ota sitten ilo irti sänkytilasta ja ole kiltti emännälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis vaan arkipäivät, vaikken oo ihan varma mitä päiviä ne on. En kyllä ollenkaan tiiä, onko se paljon, kuulostaa hurjalle! Oon oon :D -Devi-

   Poista
 2. Voi ei, kun menee nyt ihan vahtimiseksi! Onneksi mami sentään on kotona, ja iskällekin voi aina välillä näyttää, miten kova ikävä on ollut. <3

  VastaaPoista
 3. Meiänkin isi kuulemma alkaa nyt käymään jossain ihme töissä ja on kuulemma semmonen työ missä voi olla jopa 12tuntia poissa päivässä, siis ihan kamalaa :----( Miten me pärjätään ilman isin pusuja ja haleja -Ruffe ja Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Meilläkin Iskä kuulemma menee sellasee työpaikkaan sitten kun tulee kotiin. Ei se oo ikinä ennen ollut!

   (Siis Devin aikana.)

   Poista
 4. Me niin tiedetään toi. Tämän perheen iskä lähti jo viikko sitten sunnuntaina, eikä sitä oo näkynyt. Mamma sanoo, että vielä kaksi viikkoa menee.. Kuukausi kuullostaa ihan hurrrjan pitkälle ajalle. Onneksi on se ..sänky!

  VastaaPoista
 5. Täytyy vaan ajatella niin että onneksi on edes viikonloppuiskä. Kaikilla kun ei edes ole iskää!

  VastaaPoista
 6. Maailma olis kyllä niin paljon onnellisempi paikka jos me kaikki ihmiset saatais olla kaikki päivät kissojen kanssa kotona!

  VastaaPoista
 7. Paras iskä on semmoinen joka on kotona! Ihanasti kisujen rakkaus näkyy kuvissa ♥

  VastaaPoista
 8. Meidänkin miesihminen aina välillä on pois, koska se Työ-juttu. Ja välillä sitten jotain muita reissuja kanssa. Ilmeisesti miesihmisillä on katoamistaipumusta. Ei tarvi huolestua ja ruokahaluansa menettää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me ruokaa jätetä väliin! Paitsi että Mamikin on ollut aika monta kertaa viikolla poissa, joten ruuat on tullut miten sattuu... Noottia!

   Poista
 9. Voi Kajsa-kulta ja Devi-murunen, joskus ihmisten täytyy olla vähän aikaa poissa kissojensa luota, mutta sitten jälleennäkeminen on taas mitä kehräävin. Ja meillä ihmisillä on kyllä kova ikävä teitä, ootte sellaisia sydänkäpysiä. Pitäkää Mamista hyvää huolta!

  VastaaPoista
 10. Ai niin! Me vastattiin nyt teidän haasteeseen ^.^!
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
 11. Meillä se nuori aikuinen on jättänyt monta monta kertaa viikoiksi elämään ton täti-ihmisen kanssa. TSOKKI!!! On toi vanha tyyppi ihan ok mut se ei ole MUN ihminen vaan nuori aikuinen ON!!! Kun se tulee kotiin niin mä olen TODELLA viileänä sitä kohtaa ainakin 4 minuuttia sitten vasta aloitan halailemaan.
  T. Monta kertaa hyljätty Matzo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 4 minuuttia viileyttä on tooosi kova juttu! Vaikka mun ennätys onkin ollu kokonainen ilta. Kajsa käski sanomaan, että sekin jätettiin joskus Orjan äidin kanssa asustelemaan, ku Iskä kyläili pitkiä aikoja Mamin luona. Ja kun se muutti kokonaan pois, niin se kuulemma oli meinannut jättää Kajsan vaan sinne vanhaan paikkaan! Ei kai mua jätetä mihinkään? -Devi-

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!