Sivut

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kissojen valtakunta

Olohuoneen muutos otettiin kissojen taholla tietenkin ihan eri tavalla vastaan kuin meidän kaksijalkaisten mielissä. Toki kissatkin tykkäsivät, ei siinä mitään, mutta arvostusta saivat vähän eri asiat.

"Hyppäiskö tohon pöydälle vai jatkaisko matkaa kiipeilypuuhun vai jäiskö tähän nukkumaan...."

Esimerkiksi tämä tasohyppelikokonaisuus sai pienen alkuhämmennyksen jälkeen arvosanaksi 10 plussan. Ennen pääsi vain hyppimään kirjahyllystä toiseen, nyt komboon tuli mukaan myös kiipeilypuu. Varsin kätevä paikka seikkailunhaluiselle kissalle.


Kaikkien yllätykseksi myös Kajsa näytti vihreää valoa kiipeilypuun uudelle sijainnille. "Hei, täältähän on varsin kätevä valvoa valtakuntaa ja alamaisia!" Etenkin Deville Kajsan uusi aluvaltaus oli aikamoinen järkytys (kuten instakuvista saattoi päätellä).

"Näkeepä täältä paljon! Mun paikka."

Ei Kajsa tosin itse pääse puuhun kiipeämään, mutta menee sinne erittäin mielellään, jos joku toimii nostokurkena. Alas Arvon Valtiatar sen sijaan pääsee ihan itse jakkaran avulla.

"Kato Orja, kato! Mä oon toooosi pitkä!"

Myös sohva muuttui uuden järjestyksen myötä maailman parhaaksi nukkumapaikaksi. Sohvasta kilpailee siis neljä tyyppiä, kun myös me kaksijalkaiset tahtoisimme viettää siellä aikaamme. Devi onneksi tykkää nukkua sylissäkin, mutta tuolla Kajsalla on kummallinen tapa vallata koko sohva...  

"Do not disturb."

Uutena juttuna olkkariin ilmestyi kissankolo kirjahyllyyn. Tämäkin paikka oli alunperin Devin, mutta lopulta Kajsa valloitti sen itselleen. 

(Kuvan isoksi klikkaavat voivat myös päätellä kirjan sivujen välissä olevasta karvatuposta sen, missä pienempi kuninkaallinen tykkää viettää aikaansa.)


Sitten on tietenkin se jo aiemmin esitelty tunneli ja Devin suursuosikki eli patteri. Toki uudet jutut johtivat siihen, että vanhoja lemppareita piti hylätä - Devi ei esimerkiksi enää nuku kiipeilypuun huipulla olevassa pussissa. 

Mites on kamut, mistä te tykkäisitte erityisen paljon?

16 kommenttia:

 1. Tasohyppely näyttää kivalta ja sohva ja pussukka hyllyssä ja.... näyttää oikein kivalta siis! - Pepsi

  VastaaPoista
 2. Teilläpä on ajattelevaiset ja hyvät palvelijat! Kunnollista palvelusväkeä kun on niin vaikea saada nykyään. Kuten kaikki tiedämme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne sattui kai olemaan ajattelevaisia vahingossa... -kissat-

   Poista
 3. Toi hyppelehtimen kuulostaa kyllä kivalle, mäkin tykkään hypätä sohvalta puuhun! Kerran Coco koklas tätä kans, meinas tulla ryminällä alas, se on niin kömpelö ja lihava! >:D
  -Ruffe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Kajsalle kävis varmaan samoin :D Kiipeilypuu + hyppiminen on parasta! -Devi-

   Poista
 4. Kissamaisen hyviä muutoksia! Aina kivaa kun saa lisää vaihtoehtoja meno- ja nukkumapaikkoihin! :)

  VastaaPoista
 5. On teillä kyllä hyvät ihmiset kun järkkää paikat noin. Ihminen on mulle vähän lupaillu, että uudessa kodissa saan paljon uusia kiipeilypaikkoja ja korkealla olevia nukkumapaikkoja, mutta en usko ennen kuin näen.

  VastaaPoista
 6. Lämpöä aina tarvitaan, elikkäs patteri täytyy olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen ihmiselle sopiva ikkunapatteri olisi myös aika kiva ;)

   Poista
 7. Justiinsa oikein suunnitelut, KISSAT eka sitten vasta ihmiset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kerrota kissoille, mutta suunnittelu lähti kyllä ihmisten tarpeista ;) Lopputulos vain sattui olemaan kissoille loistava.

   Poista
 8. Kannatan lämpimästi orjatyövoimaa sisustusratkaisuissa.
  -Blackie-

  VastaaPoista
 9. Onpas hienot uudet järjestelyt! Täällä kävisi ihan kaikki ratkaisut, todennäköisesti tuo hyppelyrata olisi kuitenkin suosikki. Ja karvaa kerätään kiitettävästi läälläkin :-). kevään linnunpesiin tulee rutkasti pehmusteita täältä.

  Ja KIITOS haasteesta. Vastaamme pikapuoliin! Sairastelun takia koneen ääressä ei ole oikein kyennyt olemaan, nyt alkaa voimat taas palautua vähitellen.
  - Emäntä -

  Terkkuja meiltä!
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!