Sivut

maanantai 1. joulukuuta 2014

Kliseitä

Aloitetaan tämä uusi kuukausi kliseillä, jotka ovat varsin loppuun kuluneita, mutta tuntuvat valitettavan osuville: nyt on joulukuu! Kohta on joulu!!!! Miten ihmeessä aika menee aina niin nopeasti? Pahoittelu siitä, että Kirjoittajalla on ollut niin paljon sitätätäjatota, eikä blogi ole taas reiluun viikkon päivittynyt. En yritä parantaa, mutta toivon voivani niin pian tehdä jne.

1. Hiiret vaan on parhaita unikavereita (myös rotat lasketaan joukkoon).
2. Crazy Cat Lady shoppailemassa. Mukaan lähti kuitenkin vain yksi juttu, arvaatteko mikä?
3. Rääpäle vauhdissa.
4. Valtaistuinpeliä.

Mutta vakavasti puhuen, aikaa saisi kyllä olla enemmän. Meillä ajan nopean kulumisen huomaa ainakin siinä, ettei Kattimaniassa tunnu tapahtuvan mitään erityistä, koska päivät vain hujahtavat ohi. Kissat nukkuvat, syövät ja riehuvat tavalliseen tapaansa, Kirjoittaja opiskelee hullun lailla (ja haaveilee joka päviä blogin päivittämisestä) ja toinen kaksijalkainen puolestaan viettää leppoisia hetkiä koneen äärellä, ellei satu pitämään Kattimaniaa siistinä. Tai no, olihan Kirjoittajalla viime torstaina iso lauma ihan uusia vieraita kissanhulluja kylässä (niitä ainajärjettömiä), mikä tietenkin tarjosi Deville oivan tilaisuuden solmia uusia tuttavuuksia ja kerjätä paljon silityksiä. Perjantaina Kirjoittaja oli myös erityisen iloisella tuulella (TAHDON!), joten silloinkin pientä kissaa hellittiin. Sunnuntaina Mami puolestaan poikkesi asukastoimikunnan talkoissa auttamassa uuden kasvimaan kasaamisessa, mikä tarjosi pienelle kissalle varsin kiinnostavaa katseltavaa.

1. Ulkona on joku kone - siistiä! 2. Ulkona on lunta - siistiä!
3. Ulkona on jotakin siistiä! 4. Mami on kiva <3.

Kattimaniassa ei muuten ole joulukalenteria, kuten varmaan jo tajusitte. Sen sijaan aloitan uuden perinteen, jota Insta-kuukaudeksi kutsutaan: jatkossa aion aina kuukauden alussa julkaista edelliseltä kuukaudelta 8 parasta Instagram-otosta täällä blogin puolella. Tämän postauksen kuvitukset on siis täältä. Lisäksi aion olla nerokas ja tehdä muutaman arvostelun kesällä testatuista tuotteista - joululahjavinkkejä nääs (tai niitä älä vain erehdy hankkimaan näitä -varoituksia). Suosittelen myös lämpimästi kaikille uusille lukijoille (ja miksei vanhoillekin) viime vuotisen joulukalenterin selailua, sillä silloin paljastettiin rakkaiden lapsien moninaisia nimiä.  myös uuden perinteen

Loppuun vielä kliseinen kysymys: kuinka monelta löytyy joulukalenteri (kissalta tai kaksijalkaiselta)? Meillä ei vielä ole yhtään :(

14 kommenttia:

 1. Ompa hauska tuo insta-kuukaus, voisin myös ottaa sen perinteeksi, tosin en tiedä kestänkö olla kuukauden postaamatta niitä kuvia blogiin ja onkohan kaikki viime kuun instagram kuvat jo nähty :'') Meillä ei oo joulukalenteria kellään, olin tänään ostamassa mutta ne oli LOPPU prismasta.. Olin pettynyt :( Ihania instagram kuvia oot ottanut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Heh, itselläni taas on niin paljon kuvia kännykässä ja kamerassa, etten ikinä ehdi postailla kaikkia sekä Instaan että blogiin :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia!
  Meillä on yks joulukalenteri kummallekki, kissalle ja ihmiselle. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo toukokuun syli-insta kuva <3
  Meidän kaksijalkaiset saivat yhden ilmaisen kalenterin mutta luukut ovat vielä avaamatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Toivottavasti ehditte pian availemaan luukkuja!

   Poista
 4. Aika menee hirmunopeaa, tuntuu, että päivät menee pikakelauksella. :D Mie kävin eilen ostamassa itelleni suklaakalenterin, kisujen kanssa leikitään kalenteria irtonameilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille piti ostaa joku "vähän parempi" suklaakalenteri veronpalautusten tultua, mutta eihän niitä enää siinä vaiheessa löytynyt kaupoista... Pitää popsia suklaata sitten jouluna senkin edestä :D

   Poista
 5. Vastauksia.. mammalla ei yhtään, miespalvelijalla ei yhtään, kissuleilla ei, eikä teinipojalla. Mutta teinityttäreltä löytyy suklainen kalenteri, Fazerin tottakai :)

  VastaaPoista
 6. Täälläkin aika kuluu hirmuisen nopeaan (ei olla keksitty miten sitä voisi hidastaa..). Yksi joulukalenteri löytyy, se perinteinen kynttilämalli, joka Instassakin on vilahtanut.
  Ja Neiti Rääpäle, se nyt vaan on tuhmaa kiusata Valtiatarta *heristää sormea*.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Neiti Rääpäle katselee viattomana muualle".

   Se, joka keksisi, miten aikaa voisi hidastaa ja nopeuttaa oman tarpeen mukaan, olisi kyllä aikamoinen sankari ;)

   Poista
 7. :-) kissoilla omansa, emännällä ei yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa juuri oikenlaiselle jaolle, ainakin kissanäkökulmasta ;)

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!