Sivut

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

3. adventtisunnuntain yllätys


Vaikkei 50 lukijan merkkipaalua vielä saavutettukaan, niin pistetään silti joulun hengessä pystyyn pienimuotoinen pika-arvonta. Palkintona on kuvassa näkyvä piparkakkumuotti, johon tälläinen Crazy Cat Lady rakastui tietenkin heti sen nähtyään :) Kissamuotin bongasin kaupoista jo kesällä, mutta jotenkin ihmeen kaupalla maltoin venyttää ostamista joulukuuhun asti. Näitä muotteja lähti siis  Stockmannilta mukaan kaksi, yksi jollekin onnekkaalle lukijalle ja yksi meille Kattimanialaisille.

Arvonta on tällä kertaa avoinna vain blogin rekisteröityneille lukijoille*, mutta lukijaksi voi liittyä vielä arvonnan aikanakin. Arvontaan osallistut kertomalla mikä on teidän talouden kissamainen jouluperinne (tai kertomalla jostakin jouluperinteestä, ei se niin tarkkaa ole). Aikaa osallistua on tiistai-iltaan (16.12) kello yhteentoista (23) asti - tarkoituksenani on saada muotti perille ennen joulua. Voittajaan otan yhteyttä s-postilla, joten ilmoittakaa kommentissanne myös aktiivisesti käytössä oleva s-postiosoite!

Tasapuoliset onnentoivotukset kaikille!

*Jos olet wordpressin käyttäjä eikä sinulla ole bloggerin tunnuksia, niin ei haittaa - hyväksyn kisaan mukaan myös ne lukijat, jotka ovat osoittaneet olemassaolonsa kommentoilla blogia edes silloin tällöin. :)

11 kommenttia:

 1. Ihana muotti, tuolla kyllä kelpaisi tehdä pipareita! :) Meillä ei itse asiassa ole yhtäkään piparimuottia, ja siksi pipareita tuleekin tehtyä vain vanhempien luona..

  Meidän kissamainen jouluperinne on se, että vaikka aina kiellän muita antamasta kissoille maistiaisia joulukinkusta, niin joku sitä niille kumminkin antaa. Eivät kuulemma voi vastustaa kerjääviä katseita.. :D

  kissankujeita@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Me tehtiin tänään jo kissapipareita eli ei nyt tarvita toista kissamuottia eli joku toinen onnekas saa sen, arvonnat on kivoja!! Meillä ei vielä ole perinteitä kun vasta ensimmäistä joulua vietetään täällä tampereella yhdessä mutta eiköhän se tuo kuusensyönti ole ainakin näin kissoilla.. ;D

  VastaaPoista
 3. Tuollaista muottia meiltä ei vielä löydy. Meidän jouluperinne on että me kissat saadaan jouluaattona paljon lahjanaruja leikittäväksi, jotka tosin kerätään meiltä pois ennenkuin ihmiset siirtyy nukkumaan.

  VastaaPoista
 4. Meillä perinteenä on laittaa kissoille silkkinauharusetit kaulaan. Eivät kyllä kauaa pysy. :D

  VastaaPoista
 5. Kiva päästä arvontaan mukaan. Tassumuotin sain Stockalta, mutta tuota minä hain sieltä. Olivat loppu. Yksi perinteistä on kuusen jalka, jossa on vettä laidoilla ja kissamme rakastavat pihtavettä. Unohtavat oman kipponsa. Kuusen koristeet laitetaan sen mukaan, että arimmat ylös ja vahvemmat alas. Aattoilta varotaan pakettien naruja.
  arrhenia(@)gmail.com

  VastaaPoista
 6. En tiedä, onko perinne, mutta meidän 7 v russipoika rakastaa yli kaiken olkipukkia. Jopa niin paljon, että pukilla ei ole enää partaa...

  VastaaPoista
 7. Ihana muotti! Tuolla kelpais pipareita tehdä vaikka vähän enemmänkin. Innolla oottelen arvontaa... :)
  Meillä ei Penan kanssa vielä varsinaisia perinteitä ole kun ensimmäistä joulua vietetään, mutta eiköhän tuosta joulukalenterista ainakin yksi perinne tule. Mun ihan oma jouluperinne on joulukalenteri, ei taida elämässä olla yhtään sellaista vuotta jona ei olisi joulukalenteria tällä ihmisellä ollut.
  abyssinian.angel@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Hieno muotti! Meillä ei ole vielä jouluperinteitä, koska tämä on meidän ensimmäinen joulumme yhdessä ja Sulon ensimmäinen joulu muutenkin!

  VastaaPoista
 9. Meillä paistetaan piparit huomenna, joten muotti on pikkuisen myöhässä. Mutta ei haittaa, ehkä sitten ensi vuonna, jos nyt onnistaa. :)

  Minä olen ihan supertarkka joulun viettäjä, esim. kuusta ei saa koristella ennen aattoaamua, koska niin meillä on aina tehty. Eikä sitä kyllä sisäänkään saa tuoda kuin ehkä edellisenä päivänä. Ja kuusta koristellessa on katsottava joulupukin kuumaa linjaa. :D Mutta se kissamainen perinne.. No ehkä se, että Rölli saa aina hetken leikkiä niillä koriste"ruseteilla", mitä lahjapakkausten päällä on. Mutta ne pitää ottaa aina pois, tai se syö ne ja niitä saa kaivaa sohvan alta vielä seuraavanakin jouluna. :D

  kattivaaranblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Meillä on kissojen kanssa vasta ensimmäinen yhteinen joulu edessä, joten perinteitä ei ole vielä ehtinyt syntymään. Meillä on yleensä perinteisesti leivottu piparit itsenäisyyspäivänä, mutta onneksi se ei tänä vuonna onnistunut, joten kissamuotille olisi käyttöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisäyksenä vielä se, että s.posti on pajunkissa.nokitassu@gmail.com

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!