Sivut

torstai 11. joulukuuta 2014

Kajsamainen arvostelu

Kaikessa ylhäisyydessään: Catit Design Senses Massage Center.

Kajsa: Maaaaau pitkästä aikaa arvon ihailijat! Toi Kirjoittajaorja sai tänään vihdoin muokkailtua muutaman nätin kuvan musta, joten tulin sitten kertomaan, mitä niissä kuvissa tutkailen.

"Mitä mun ois tarkotus tän kanssa tehdä?"

Silloin kun oli vielä valoisaa ja lämmintä - olisikohan se nyt ollut se heinäkuuksi kutsuttu kausi - ostivat orjat mulle sieltä Zooplussasta tollasen hieromakeskuksen. Tai ei ne tainnu siitä mitään maksaa, vaan olivat tienanneet meidän ruokaostoksista (ja vähän muusta) niin paljon pisteitä, että saivat tilattua sen jutun ilmaiseksi. Joka tapauksessa se oli siis ihan kokonaan MULLE, koska orjat oletti ihan oikein, ettei se rääpälettä kiinnostaisi.

"No kyllä tää tuoksuu ihan hyvälle..."

":..eikä tän kiehnääminenkään tunnu hassummalle."

Totta kai mä sen keskuksen sitten kilttinä kissana testasin. Oli montaa jännää juttua (hierovia harjaksia, ienten puhdistavaa, akunpunktiopisteitä stimuloiva matto ja aaltoileva hieromapiste) ja paljon kissanminttua. Kyllähän toi ihan kiinnostava vekotin oli; varsinkin tossa ylhäällä olevaa tappia oli mukava kiehnätä, eikä aalto-osassakaan oo valittamista. En mä silti tota montaa päivää jaksanut ihastella, mitä nyt orjien mieliksi välillä vähän kiehnäsin. Sitä paitsi jos kerran rehellisiä ollaan, niin noi piikit oli mun mielestä liian kovia. Aaltokin sopi vain kiehnäämiseen, en mä siinä olisi pyörimään alkanut -  mun vanhat luut ja nivelet ja lihakset vaatii pehmeämpiä alustoja.

"Siinäkö se oli? Kaivapa mulle kaapista enemmin ruokaa."

Ai lopullinen arvio? No en mä ainakaan haluaisi löytää tätä uudestaan paketista jouluaattona, ei oo ihan hintansa väärti. Tosin joku toinen oli selvästi eri mieltä mun kanssa, sillä Kirjoittajaorja löysi tälle heti uuden ostajan. Ei siis jäänyt keskus nurkkaan pölyttymään. Niin ja kuten aiemmin jo sanoin, niin Rääpälettä tää juttu ei kiinnostanut yhtään, paitsi silloin kun Kirjoittajaorja piilotti tonne aaltojuttuun herkkuja.

 Mites seuraajat, ootteko testanneet tätä? Löytyykö tykkääjiä?

9 kommenttia:

 1. Pena: Mulla on kanssa tollanen, mutta en mä siitä kauheesti perusta. Joskus purasen sitä keskellä olevaa tappia ohi mennessäni, mutta muuten tuo saa olla aika rauhassa. Ihminen on miettinyt vimputtimen lahjoittamista löytöeläintaloon tai johonkin.

  VastaaPoista
 2. Max: Minua tuo voisi kiinnostaakin.. Tykkään niin hangata ikeniä sohvapöydän nurkkaan jne. Pepsi ei siitä kyllä piittaisi.

  VastaaPoista
 3. Onpa hassu vekotin, meilläkin tota on mietitty mutta ei siitä varmaan kumpikaan tykkäisi. Tänään saatiin teltta ja se on aika kiva juttu, hommatkaa tekin semmonen ei maksa paljoa ja sitä voi kans pureskella :---)
  -Ruffe ja Coco

  VastaaPoista
 4. No hyvä kun kirjoitit tän arvostelun, mamma kuulemma harkitsi tätä niillä zooplussapisteillään hankittavaksi. Ei hankita. Piste

  VastaaPoista
 5. No aika veikeä aparaatti! Ehkä voisi olla kiinnostava pari minuuttia.

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva lukea arvostelu tästä! :) Oon välillä tuota kattellu ja miettiny mitähän kissat on siitä mieltä. :D

  VastaaPoista
 7. Eiks oo ihmisen kädet rapsutusta ja hieromista varten? :O

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia taas loistavista kommenteista! Kiva kuulla, että tästä mahdollisesti oli hyötyä :)

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!