Sivut

perjantai 19. joulukuuta 2014

Jos kissa joulupukille kirjoittaisi...

Tuo vihreä nurmikko kuvan taustalla on erittäin jouluinen...

Kovasti odotettu Zooplussan tilaus tuli maanantaina, joten tietenkin tarkoituksena on ollut esitellä paketin sisältö täällä blogissa. Valitettavasti meillä sellaista mystistä valoilmiötä, jota myös auringoksi kutsutaan, ei ole näkynyt kertaakaan silloin, kun Kirjoittajalla olisi aikaa kuvata ostoksia, joten homma on tyssännyt siihen. Kun oikein mitään muutakaan kirjoitettavaa kuvamateriaalia ei ole, niin päätin kysellä kissoilta joululahjatoiveita - tässä vaiheessa se on turvallista, sillä toiveet eivät (kai?) enää ehdi Korvatunturille asti.

Siis: Devi ja Kajsa, mitäs te tahtoisitten löytää lahjapinosta keskiviikkona?


Devi: Siis saako pyytää ihan mitä tahansa? Siis ei niin ku tartte miettiä mitä mieltä sä Mami oisit niistä toiveista?

Kirjoittaja: Anna vaan palaa. Mutta kai sä höppänä tajuat, että tää on vähän tälläinen "mitä jos" -kysymys? Ne toiveet ei siis välttämättä tapahdu?

Devi: Et sä voi Mami sitä tietää! Mä oon nähny pihalla jo toooosi monta tonttua, ja ne kaikki varmasti tietää, että oon ollut super kiltti! 

Kirjoittaja: Kiltti? Jaa.....

Ensi vuonna meille ei tule joulukuusta. Piste.
(Puhelinkuva.)

Devi: Joo-o! Niin siis mä haluaisin ainakin lisää leluja. Esim. muutaman kivan hiiren ja sulkajuttuja ja palloja, ja lisää hiiriä ja sit sellasen robottikalan mikä kaikilla blogikamuilla on ja ... (tekstiä poistettu) niin ja ehdottomasti muutaman joulupallon! Ja oman kuusen jossa voin kiipeillä! Sit musta ois kiva jos mä saisin paljon herkkuja ja pikkuveljen ja...

Kirjoittaja: Mitä, pikkuveljen?

Devi: Joo, sellasen jota voisin pomottaa ja jonka kanssa leikkiä! Sit mä tahtoisin ikioman ulko-oven. Siis sellaisen, jota kukaan ei voi lukita. Ei ku mä tahdonkin olla superkissa! Mä haluan et mä saan taikavoimia ja voin kävellä ikkunoiden läpi ja mennä metsästämään lintuja ja oravia ja fasaaneja! Ne ei osais ollenkaan varoa mua ja sit musta tulis maailman paras saalistaja! Mut ensin mulle pitäis hankkia joku rata - siis nykystä isompi - jossa voisin harjotella ja treenata. Hei joo ja siihen lisäksi joku robotti joka leikkii mun kanssa aina kun te ette jaksa!

Kirjoittaja: Okei... Mitäs jos siirryttäisiin Kajsaan? **jättää Devin maukumaan yksikseen**


Kajsa: No herkut olis kivoja. Mistä tulikin mieleen: mulla on nälkä! Missä ruoka viipyy?

Kirjoittaja: .... Kajsa-kulta, ruoka-aika on vasta kahden tunnin päästä. Hei, älä yhtään yritä esittää kauhean laihaa ja nälkäkuoleman partaalla olevaa! Joo-o, mä tiedän kyllä mitä kello on. **Jättää Kajsan maukumaan yksikseen.**

Niin, sellaisia toiveita siis. Mitäs siellä ruudun toisella puolella on toivottu? 

(Kuvituksena muutama toteutunut lahjatoive, jotka paketoin tänään toisen kaksijalkaisen poissaollessa. Lahjapaperina toimivat niin sanomalehdet kuin vanhat kirjepaperit.)


P.S Piparimuotin voitti Ulla. Voittajaan on oltu yhteydessä ja muotti pistetty postiin.

14 kommenttia:

 1. Kivoja lahjatoiveita vaikka Devillä ne menikin vähän överiksi! :D Antaa mun poitsujen kertoa mitä ne haluaa!

  Coco: No mä haluaisin paljon kaikkia semmosia leluja mitä voi kantaa suussa ja joitten perässä voi juoksennella esim pikkusia palloja tai hiiriä, mut eniten toivosin kyllä ruokaa sillain et sitä sais syyä ihan koko ajan. Harmittaa että annetan ruokaa vaan kahdesti päivässä kun sitä vois antaa koko ajan tai sit semmonen kokonainen elukka mulle jonka voisin syyä nomnom, ois tosi hyvää! Tai sit kasapäin possun sydämmiä ♥

  Ruffe: Rauhaa eli viekää toi kakara jonnekki muualle, en jaksa kun se aina riehuu kun Mä yritän nukkua... Sitte laserhiirilelu ois kiva, kun edellisestä loppu patterit niin joku semmonen. Ruuan pukki vois vaihtaa takasin johonki hyvään missä ei oo maksaa YÖKH! Haluun kanssa kissanminttua kun siitä tulee niin hupsu olo :3

  Olipa taas lahjatoiveita! Lelut onnistuu mutta sama ruoka ja määrä pysykööt! ;---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavia toiveita sielläkin, tosiaan :D Mitä, överiksi? :P

   Poista
 2. Superkissana ois varmasti kiva olla, mutta entäs jos supervoimat loppuis just kun olis tulossa takasin kotiin syömään...
  Pena: Mä en vielä oo ihan ymmärtäny tätä koko joululahja-hommelia, mutta oon siis ymmärtäny, että jos oon kiltti niin sitten voi olla johonkin paperiin käärittynä jotain kivaa tarjolla sitten kun on se joulu mitä mä en kanssa oikein ymmärrä. Mä haluaisin, että mun papereihin ois käärittynä huiskaleluja ja sitte mä haluaisin päästä metsään juoksentelee ilman ihmistä ja valjaita. Ihminen kyl sanoo, että tota metsä-toivetta ei tuu ikinä kukaan toteuttamaan, mut ainahan sitä voi haaveilla. Niin ja sit mä toivoisin kanssa, että mä saisin aina vaan syödä joko kanaa tai possun sydämiä. Niin ja sitte mä toivon, että ihminen ois hereillä aina silloin kun mulla on sellanen olo, että haluaisin leikkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tota en miettinytkään. Ei kyllä ois kivaa! Mut toisaalta joku varmaan hakis mut sisälle, ku vähän koputtelisin ikkunan takana.

   Sulo, mäkin tahtoisin juoksentelemaan metsään ilman valjaita!

   -Devi-

   Poista
 3. Hienot paketit! T: Anna

  Sulo: Mä kanssa toivoisin jotain reipasta leikkikaveria, joka antaisi mun voittaa painissa. Ja paljon kaikenlaisia aktivointileluja.
  Robert: Mä toivoisin leikkiaikaa henkilökunnan kanssa ilman Suloa, joka on jokapaikassa poikittain. Paitsi sitten, kun villiinnyn, niin Sulo lähtee pakoon :D Uudet lelutkin olisi kivoja ja raksut kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) -Mirene-

   Hei Robert, mäkin toivon sitä, että saisin leikkiaikaa ilman Rääpälettä! -Kajsa-

   Poista
 4. Tuli mieleen että Mr Minoune (facebutt julkkis) toivoi pukilta viime vuonna 50 elävää hiirtä. Jostain syystä ei pukki tuonu.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ihmeessä ei? Siinähän oli varsin järkevä toive :D

   Poista
 5. Emäntä: Tosi kiva kirjoitus!!!! Hauska ja niin totuudenmukainen ;-)
  Pepsi: Minä haluaisin piiitkät päiväunet, jonkun retken jonnekin, rapsutuksia, älypeli ja tikkuja paljon paljon paljon.
  Max: Miten olisi joulukalenteri koko ensi vuodeksi, leluja, palloja, huiskia, sulkia, hiiriä, pehmoleluja ja ihka oikea tirppa tai myyrä tai hiiri!

  VastaaPoista
 6. Ekaks pitää ihastella tuota edellisen postauksesi piparimuottia - ihana, kertakaikkiaan oivallinen kissamuotti! Meillä on ollut nyt tämän sairasteln kanssa juttuja, niin missasin osallistumisen tuohon arvontaan. Mutta iloitsen hänen puolestaan, joka tuon kaunokaisen voitti, onnittelut!
  - Emäntä -

  Meidän lahjatoive liittyy Tirren emäntään eli kun Tirre kaipailee kovasti emäntäänsä kotiin, mekin kaikki toivotaan, että aikanaan paranemista tapahtuisi niin paljon, että hänet voidaan kotiuttaa. Hyrrätään kiitollisena monesta asiasta: kodista, leluista, ruuasta ja nameista. Ja teistä kaikista kavereista!
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
 7. Rääpäleen toiveiden määrä ei yllättänyt ollenkaan, hassu Devi :D

  VastaaPoista
 8. Pikkuveli kuulostaisi oikein vauhdikkaalta (ja varmaan Kajsaa ärsyttävältä) idealta! ;) Meillä kisut toivoo päivän täydeltä leikkiä. rapsutuksia ja ruokaa! :)

  VastaaPoista
 9. Aikalailla toiveita joulupukille :) Mutta kyllä pienokaisella kai saa olla? Kajsa sitten olikin hieman maltillisempi!

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!