Sivut

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Nopeuskisat

"No mutta voishan tän jättää mulle..."

Uusi vallankaappaus! Kajsalla oli vielä yksi postaus tulossa, mutta Kirjoittajaorjana nappasinkin vuoron takaisin itselleni. Olisi meinaan jälleen arvonta-asiaa, sillä taas olen melkein viikon odotellut, että voittaja numero 2 vastaisi s-postiini ja pistäisi osoitteen tulemaan (otin itse häneen yhteyttä), mutta ei ole osoitetta kuulunut. Taitavat olla syyskiireet useammallakin arvontaan osallistuneella meneillään :( Näiden vaikeuksien ja hidastuksien vuoksi pistänkin nyt nopeuskisan pystyyn, eli...


...ENSIMMÄISELLE YHTEYSTIETONSA MINULLE LAITTANEELLE LÄHTEE YLLÄ OLEVA PAKETTI TULEMAAN! S-posti löytyy tuolta sivupalkista ensimmäisestä laatikosta. Nyt siis kipin kapin kirjoittamaan! :) Sillä ei ole väliä, osallistuitko kisaan alunperin vai et, pääasia että paketti pääsisi vihdoin ilahduttamaan jotakuta nelijalkaista.

Nyt jännittää! :D

EDIT: Aby Angel ehti jo laittaa s-postia, eli palkinto löysi itselleen uuden kodin (Devin harmiksi)! :)

5 kommenttia:

 1. Onnea uudelle voittajalle! Kivaan kotiin se paketti päätyikin, kun sinne on innokas pentukissa tulossa. Saattaa tulla hyvin tarmokkaasti leikityksi :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulee :) Ja kissanminttu säilyy kyllä, jos sen joutuu pistämään kaappiin odottamaan (meidän Devi ei ainakaan kissamintusta piitannut ennen ensimmäistä kiimaa).

   Poista
 2. Me myöhästyttiin, mutta ei se mitään. Onnittelut Abylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten Aby Angel sanoi s-postissa, niin hän sattui olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan :) Viestiä tuli siis pari minuuttia postauksen ilmestymisen jälkeen.

   Poista
 3. Juu, kerrankin meikäläinen oli just siellä kun pitikin olla kun jotain tapahtui! Vähän on onnellinen olo. :)
  Deville pahoittelut, että ei saanut pitää pakettia, mutta eiköhän me tossa syssymmällä siihen jotain helpotusta keksitä. :D

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!