Sivut

torstai 14. elokuuta 2014

Viitteitä syksystä


Kajsa: Lämpimät kelit meni, joten nyt on mukava viettää aikaa ulkona. Sen takia oon ahkerammin pyytänyt ulospääsyä, ja oon päässytkin, vieläpä ilman Rääpälettä. Ai miksi? No katsokaas kun mä saan mennä ulos ihan ilman valjaita! Saan kökötellä ihan rauhassa siis haistelemassa maailman menoa ilman etä valjaat hiertää tai painaa, koska Kirjoittajan mukaan oon niin läski, laiska ja hidas, etten pääsisi karkuun vaikka juoksisin. Toki mun on sen sanomisten takia pitänyt pari kertaa ihan kiusalla lähteä kävelemään tonne pation ulkopuolelle, mutta nykyään mieluummin vaan kökötän katselemassa, kuuntelemassa ja haistelemassa (siinä Patiolla kun on vihdoin kukkia ja nättiä). Oi syksyä!

P.S Kirjoittajaorja käski muistuttamaan Minnaa laittamaan yhteistietonsa osoitteeseen kattimanialaiset@gmail.com viimeistään sunnuntaina, tai muuten joudutaan arpomaan uusi voittaja. Toinen paketti jo odottaa lähtöä postiin, mutta toi Kirjottajaorja ei ole vielä ehtinyt jonkun tentin takia viedä sitä. Huomenna kuulemma sitten!

7 kommenttia:

 1. Ulkoilu on joo tosi kivaa näillä ilmoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mä haluaisin olla niin kuin meidän naapuritalon kissa, joka saa välillä kävellä uljaan arvokkaasti ympäri pihaa ihmisten perässä ILMAN valjaita! Orjat vaan sanoo, että semmonen onnistuu vaan, jos tottelen niitä, en mee miten itte haluun... -Kajsa-

   Poista
 2. Kajsan ulkonäkö vain hämää... Leidi on kuitenkin täynnä energiaa!

  VastaaPoista
 3. Hah! Yhtenä päivänä vaan hilpaset tutkimusretkille... varmana muuttuu puheet nätimmäks ja saat vielä silitystä ja herkkuja, kun palaat kotiin ^_~!
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asias mä oon jo alkanut juoksemaan (=pikakävelemään) aina välillä suoraan ovesta ulos ja tonne toisille taloille vievälle kävelytielle, mut puhti on aina loppunu neljän metrin jälkeen, joten Kirjoittajaorja sit nappaa mut syliin ja kantaa takas patiolle istumaan. Pitää vähän treenata, niin kohta se ei saa mua enää kiinni!

   (Tässä ei mee pahemmin autoja, koska noilla teillä ei sais ajaa, ja jos menee, niin ne ajaa lasten takia varovasti, joten orjat ei sen takia oo kai vielä huolissaan tästä mun jutusta.)

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!