Sivut

lauantai 17. toukokuuta 2014

Lämmintä on!

Devi: Tänään oli toooosi lämmin päivä, tajusin sen heti aamusta. Sähisijäkin tajus sen aika nopsaan noustuaan ylös. Niinpä me molemmat yritettiin tosi kovasti päästä ulos, ja arvatkaas mitä? Kajsa onnistui siinä, mä en! Iskä laitto sille valjaat, tunki mut Mamin syliin ja lähti menemään. Eikä Mami välittänyt, vaikka juoksin ympäri asuntoa katselemassa niiden menoa ja itkemässä perään. Olisin halunnu mennä etsimään sitä mun kamua. Mutta Mami käski vaan rauhottumaan ja odottamaan. En tykänny, joten raapasin sitä "vahingossa" kostoksi jalkaan. 

"Nii-in, lähtivät ilman mua!"

Tosin ehkei ois pitänyt olla Mamille ihan niin ilkee, sillä muutaman tunnin päästä mä pääsin kuitenkin ulos, vieläpä sellaiselle pitkälle mettäseikkailulle, jota me ollaan alettu tekemään muutaman kerran viikossa kolmisteen (mä, Mami ja Iskä). Tänään oltiin ulkona tunti. Kuvia saatte tosin vasta myöhemmin, kun Mami saa päätettyä, mitkä kuvat se valitsee, kun niitä kuvia on ehtiny jo vähän kertyä (n. 200 kappaletta neljältä reissulta). Mutta nyt mä meen Mamin kanssa nukkumaan, kissamaisia unia kaikille!

"Tää kuva on meittin ekalta lenkiltä. Mami laitto sen johonkin feisbuukkiin, joten mä halusin sen tänne. Ei Mami tosin ollu koko ajan toi härveli kädessä, ainoostaan ihan lopussa, kun multa alko tehot hiipumaan sen verran, että piti välillä vähän lepäillä. Kannettavaks en silti suostunu."

6 kommenttia:

 1. Ihan kateelliseksi tulee kun katsoo muiden vihertäviä nurmikoita! Täällä saa edelleen kulkea ulkona takki päällä päivälläkin ja öisin ulos jäätyy. Kesä on pahasti myöhässä. :<<<

  VastaaPoista
 2. Ulkoilu kesäisessä säässä on ihan parasta ♥. Onneksi teillä on tää blogi, niin sait laitettua teidän lenkkeilykuvan tänne (omien kuvien julkaiseminen ei oo ihmisten yksinoikeus). T: Sulo

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kesä! Ja onneksi pääsit sinäkin Devi sinne pihalle!

  VastaaPoista
 4. Eilen olikin hyvä ulkoiluilma ja tänään vielä parempi! Toivottavasti olette päässeet tänäänkin molemmat nauttimaan kesästä! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kommenteista! Tänään eivät kissat ulkoilleet, mutta kaksijalkaiset kävivät nauttimassa keskustasta, jokirannasta ja lämmöstä :)

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!