Sivut

lauantai 3. toukokuuta 2014

Arkipäivähaaste: rasittavaa!

Huh, onpas ollut kiirettä. Torstaina oli pakko katsoa Supernaturalin 8. kausi loppuun (eli "viimeiset" 7 jaksoa), eilen puolestaan käytiin "Mummolassa" ihan kaksijalkaisten voimien auttelemassa kätensä murtanutta äitiäni.

Nyt kuitenkin kissoihin. 

Päivä 5


K:"ULOOOOOOS! Etkö sä tyhmä tajua, edellisestä kerrasta on jo ainakin tunti!?!"
D: "Niin ja mä en oo päässy moneen päivään!"

Hyvin, hyvin tyypillistä arkeamme. Kajsan mielestä ulos pitäisi päästä pariksi minuutiksi ihan milloin tahansa, Devi taas haluaisi siirtää Kattimanian ulkoilmaan (eli jos mennään ulos tunniksi, niin sen jälkeen sinne halutaan vielä innokkaammin takaisin). Kajsa mouruaa ovella surkeasti, Devi käskee ja repii mattoa. Ihanaa, kissat, ihanaa!

Pistän haasteen viidelle uusimmalle lukijalleni, eli Kissalle Kermakupilla, Lahna-Kissalle, Kristiina Tuomisella, Unessakahlaajalle ja Venla Oliwialle. Toivottavasti ketään teistä ei ole vielä haastettu.

Säännöt ovat siis seuraavat:
- 5 päivää
- 5 kuvaa kyseisten päivien arjesta
- haaste eteenpäin viidelle tyypille

17 kommenttia:

 1. Jopas sattui, me just tänään katottiin kaverin kans useampi jakso spn 8.kautta, enää 5 jaksoa jäljellä! :D Mie katoin ne aikoinaan jo netistä, mut olihan se pakko hankkia myös dvd'lle. Tsemppii ulkoiluhullujen kanssa. :D Meidänkin pitäisi lähteä taas jossain vaiheessa Haikun kanssa ulkomaailmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, toinen fani! Itse katselin sarjaa yläasteella telkkarista, mutta oli pakko jättäyty painajaisten takia monen vuoden tauolle. Syksyllä sitten tilasin Amazonista kaikki ilmestyneet kaudet sisältävän bluray-boksin, mutta sitten tajusin, että nuo löytyvät myös Netflixistä, joten katselin viisi ekaa kautta ennen kuin koko boksi ehti tulla perille...

   Poista
  2. Nää niiiiiiiin koukuttaa. :D Alkujaksot oli pelottavia, mutta sitten kun tunnepuoli nousi kunnolla esille niin ei sitä kauhuun kiinnitä enää samalla lailla huomiota kun on keskittynyt sydänkipujen hillitsemiseen. :D Kummitukset on kuitenkin pelottavia.

   Poista
  3. Totta! Jotenkin kolmannen kauden jälkeen (mihin kätevästi silloin joskus lopetin) se pelottavuus katosi - jos ei lasketa niitä kummituksia, muakin ne pelottaa edelleen :)

   Poista
 2. Kissaneideillä onkin selvä kokoero, vai onko kuvakulma Kajsan kohdalta vain epäedullinen? Mikä onkaan rentouttavampaa kuin ulos haluavat kissat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan todellinen kokoero tuo on :) Kajsa on iso norjalaisen metsäkissanpuolikas (kotikissa siis), Devi puolestaan oivalliseksi hiirestäjäksi suunniteltu maatiainen.

   Poista
 3. No on se vaan kumma kun henkilökunta ei tajuu!

  VastaaPoista
 4. Meille tehtiin just ulkoiluhäkki, jossa kissat saavat viettää aikaansa rajattomasti (palvelijoiden ollessa kotona)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh! Olisipa meilläkin mahdollisuus sellaiseen. No, äitini luona on ollut koiratarhaus tyhjillään jo vuosia, joten se olisi tarkoitus muuttaa pieneksi kissatarhaksi. Siellä Devi siis pääsisi nauttimaan sydämensä kyllyydestä ulkoilmasta ja Kajsa katsella maailman menoa vaikka kopin ovelta :)

   Poista
 5. No huh, meillä ei sentään inuta ulos (paitsi jos me immeiset ollaan ulkona ja kisut sisällä, sillon kyllä kuuluu hillitön rääkyminen oven takana) vaan se on vähän silleen että mami laittaa valjaisiin ja vie takapihalle :P

  kiitos haasteesta, tartun siihen lähiaikoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääripäät ovat aina ikäviä! :/

   Poista
  2. Mutta siis sitten kun sinne ulos on viety niin kyllä rupee kiinnostamaan kaikki jännät ulkomaailman asiat ;)

   Poista
  3. No sehän on sitten kätevää :)

   Poista
 6. Ei ole helppoa kenelläkään :D Onneksi meilläkin on verkotettu parveke. Saavat lämpimään aikaan hengailla siellä omaan tahtiin jos ihmiset on kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kaipaan kyllä vanhaa asuntoa, koska siellä olisi ollut verkottamista odottava parveke...

   Poista
 7. Niin tuttua täälläkin tuo ulkoiluinnostus! Onni raapii ikkunoita ja ovia! Naukuu ja terrorisoi kaikin mahdollisin tavoin! Mitä enemmän saa olla ulkona, sitä enemmän sinne vain haluaa! Kissät!!! Teillä on vielä kaksi ulospyrkijää; meillä ei onneksi Ellu edes kaipaa ulos!

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!