Sivut

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Lukuseura

Lähi-Cittari tarjosi asiakkailleen kahden kuukauden paikallislehdet. Kattimaniassa tartuttiin tietenkin innolla tarjoukseen, Hesari kun on ollut jo hetken säästösyistä tauolla. Myös Devi tykkää, sillä silloin tällöin Mami lukee lehden lattialla - pienen kissan kun pitää olla mukana kaikessa. Mitäs ne tänään päättikään kissojen nukkamaoikeuksista?

11 kommenttia:

  1. Mun lähipiirissä on kokeiltu sekin, että olisi kissalle levitetty oma sanomalehti lattialle, että ihminen saisi lukea omansa rauhassa. Ei auttanut, samalle aviisille piti päästä :D

    VastaaPoista
  2. Näkeehän sen, että lehti on täynnä tärkeitä uutisia kissalle :)

    VastaaPoista
  3. Hieno juttu, kaksi ilmaista lehtikuukautta. Hieno juttu teille KAIKILLE:)

    VastaaPoista
  4. Mulle kävi lauantaina just noin! Ostin poikkeuksellisesti sanomalehden (saatoin olla yhdessä kuvassa :) ) ja kun heitin lehden lattialle sitä kuvaa etsiäkseni... NeitiCassinen hyppäsi lehden päälle kuin Devi konsanaan =)

    VastaaPoista
  5. Sanomalehti ilman kissaa on jotenkin vajaavainen.

    VastaaPoista
  6. Meilläkin (viikonlopun) aamurutiineihin kuuluu lehden luku mamman kanssa. Lopuksi lehdistä taitellaan mulle tunneli ♥. T: Sulo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunneli! Tästä vinkistä napataan kyllä kiinni! Tänks!

      Poista
    2. Ollaanpa teillä huomaavaisia! -Devi-

      Poista
  7. Juu, kyllä se lehti kuuluu yhtä hyvin talouden nelijalkaisille kuin kaksijalkaisillekin! Meillä paikallislehdessä oli yhteen aikaan lauantaisin piirrettynä ostetaan-/myydään-sivuille kahvikupille paikka! Tätähän voisi kehitellä edelleen niin, että lehteen olisi piirrettynä myös kissalle paikka!!! Tosin lehden sivukoko ehkä muuttuisi aika suureksi :)

    VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!