Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Paikkavaraus

Kajsa: Mäkin päätin tulla moikkaamaan! Oon vietelly tän kaiken hälinän keskellä hiljaiseloa, koska oon vanha tekijä muutossa ja tiiän nää kaikki jutut. Tavaroita siis pakkaillaan ja siirrellään ees taas niin vanhassa kodissa, vanhan ja uuden kodin välillä kuin uudessakin kodissa. Kissan on siis vaan parasta mennä jonnekin nurkkaan nukkumaan, ettei oo tiellä. Tosin mua harmittaa muutoissa se, että oma nukkumapaikka saattaa olla välillä ties missä eikä ruoka-ajoista pidetä kunnolla kiinni. Mutta muuten muuton voi ottaa ihan rennosti.

"Tää on ihan selvästi tehty mua varten, joten älä yritä."

Lisäksi joskus muuton aikana hankitaan uusia huonekaluja samalla, kun vanhoja myydään pois.Silloin kissan kannattaa olla tarkkana, sillä kissoilla (tää ei koske rääpälettä) on aina etuoikeus tarkastaa ne ja päättää, kenelle ne kuuluu. Mä esimerkiksi päätin Valtiattaren etuoikeudella, että kirjoittajan ostama tuoli sopii parhaiten mulle.

16 kommenttia:

 1. Sulle on hankittu valtaistuin! Se on sopivan kokoinen, hyvin pehmustettu ja siinä on laita, joka tukee myös kyljellään nukkuvan kissan selänmuotoja ja toimii hännän tukena. Materiaali näyttää myös kynnenteroitukseen sopivalta.

  VastaaPoista
 2. Valtiatar saa valita mieleisensä ensin, se on hyvä järjestys se!

  VastaaPoista
 3. Hyvän valtaistuimen olet itsellesi valinnut! :)

  VastaaPoista
 4. Toimii varmaan ilman pehmustettakin. Raapimislautana;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älkää nyt pelotelko! :D Toistaiseksi kissat ovat jättäneet kaiken rottinkinsen rauhaan...

   Poista
 5. MUkavaa ottaa muuutto RENNOSTI :)) Mäpä muuten iskin silmäni ei tuoliin.. vaan tuohon kaappiin! Näyttää hienolle kun klikkaa kuvaa isommalle. Saisko sisustuskuvia sit ku on mööpelit asettuneet kohdilleen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saa :) Tosin huoneklaujen paikoitus olisi jo valmista, siivoaminen taas ei...

   Poista
 6. Valtaistuin on ehdottomasti Sinun, Kajsa. Muu on rahvaan höpinää.

  VastaaPoista
 7. Joskus palveluskuntaa onnistaa hankkia jotain hyväksyttävääkin meille korkea-arvoisille Kissoille. Se on hyvä se. T: Madame Mimmi patterinpedin suurkuluttaja.

  VastaaPoista
 8. Pipsun ja Miirun Pirjo9. maaliskuuta 2014 klo 20.00

  Sä tuut kauniisti esiin tosta valtaistuimesta, toi tuoli tukee sun ylväyttä. Hyvin oot kasvattanut henkilökunnan, kun ne ymmärsi hankkia just ton tuolin sulle; Well Done!
  Pipsu ja Miiru

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!