Sivut

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Mirreilyä

"Hmm, eikös tätä oo ollut ennenkin? Tykkäsinkö mä siitä?"

Pari viikkoa sitten onni oli jälleen myötä, tällä kertaa Mustin & Mirrin fb-kisassa - ihmettelen, miten en ole vielä muistanut siitä hehkuttaa :) Joka tapauksessa palkintona tuli 20 euron lahjakortti liikkeeseen, juuri sopivasti, sillä Devin ruuat ovat lopussa ja ylimääräinen raha muuton jäljiltä niukassa. Koska tuo neiti on vieläkin vähän nirso, vaikka edistystä on tapahtunut, niin oli ihan huippua päästä ostamaan yksittäispakattuja ruokia ilman murhetta suuresta kilohinnasta Zooplussaan verrattuna - puhumattakaan Mustin & Mirrin kätsästä makutakuusta. Samalla hyödynsin osaavaa henkilökuntaa ja kyselin vinkkejä kuivamuonaan, joka sopii herkkävatsaiselle kissalle. Saa siis nähdä, mitä näistä tullaan syömään jatkossakin :)

(Tuosta kissanhiekasta pelletteihin vaihtamisesta kirjoittelen joskus myöhemmin.)

Translation: Food, glorious food.

7 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon lahjakortista! Toivottavasti Deville maistuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ainakin ensimmäinen pussi ja uusi kuivamuona maistui.

   Poista
 2. Toivotaan, että Deville ruoka maistuu! Pitää kissan syödä! Lisäksi on ruokkijalle kohtuullisen tuskastuttavaa kun tyyppi vain ei syö. Tai söisi sellaista, mitä ei hirveästi voi antaa (kinkkuleikkeleet tms...). Ja onnea lahjakortista myös, aina se on hienoa kun saa ilmaista kissanruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan on! Nykyään Devi syö paremmin, kun on mm. tajuttu, ettei punainen liha tai hiukankaan metallille tuoksuva ruoka maistu.

   Poista
 3. Makutakuu, hmm. Täytyykin tutustua asiaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellenikin tuo oli uusi juttu, törmäsin siihen siihen kyllä selaillessani nettikauppaa, mutta itse myymälään mennessä olin unohtanut sen. Kaikkia ruokia se ei taida koskea, mutta suurimmasta osasta saa rahat takaisin, jos tulee kuitin ja avatun ruuan kanssa takaisin. Meillä se tarkoittaa ainakin sitä, että jos Devi oksentaa tuonkin kuivaruuan, niin rahat saa takaisin.

   Poista
 4. Onnittelut. Mitäpä ihminen ei antaisi kissalleen : )

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!