Sivut

perjantai 15. marraskuuta 2013

Vessavillityksen uudet tuulet

"Mulla on uus harrastus, joka ei kuitenkaan ole 
hampaiden pesun (ja juoksevan veden) kyttäys, vaikka niin voisi luulla."

Nuorten maailmassa (johon kirjoittaja ei osaa itseään laskea) muotivillitykset tulevat ja menevät, joten asia, joka oli juuri äsken in, saattaa olla seuraavalla viikolla todella out. Näin on käynyt myös Devin ja lattikakaivon kohdalla: kukaan ei enää jaksa välittää tyhmästä kolosta lattiassa, kun on olemassa myös vessanpönttö. Uudet tutkimukset on ulotettu jopa niin pitkälle, että eilen Devi melkein veti vessanpöntön itse huomattuaan, että outo hurina tulee sen jälkeen, kun kaksijalkaiset painavat yläjutussa olevaa nappia. Pelottavan fiksu tyttö.

"Mihinköhän tuolta pääsee?"

Saa nähdä, kuinka kauan tämä villitys kestää. Siihen asti Kattimaniassa otetaan taas käyttöön ensimmäisiltä kuukausilta tuttu käytäntö, eli vessanpöntön kannen sulkeminen. Kenenkään (ei myöskään meidän kaksijalkaisten) ei siis tarvitse olla huolistaan ison pikkukissan turvallisuudesta. 

"No kyllä nää vanhatkin vessajutut on jaksaa vielä vähän kiinnostaa."

13 kommenttia:

 1. Meillä on aina pytynkansi kiinni. Figo on kyllä joskus yrittänyt sitä avata, mutta asia ei kiinnostanut niin paljon, että olisi onnistunut. Molempien pentuaikana kansi kerran jäi auki, ja molemmat niistä on myös sinne pudonneet... Ei tullut vaurioita, mutta säikäytti aikalailla! Niin että ole Devi varovainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon pelon takia meilläkin kansi pysyy kiinni, en halua löytää kissaa joskus pöntöstä! Kajsan kanssa ei mitään hätää ole ollut, kun ei viitsi missään kiipeillä ja hyppiä.

   Poista
  2. Kissa ei siellä kyllä kovin kauan pysy! Pienet pennut ei pääse itse pois, mutta isommat saa jo otettua etutassuilla laidasta kiinni ja ponnistettua itsensä ylös sieltä. Meidän tapaturmat kävi molempien kohdalla jossain 13vk ja 6kk iän välillä, ja jos ne yhtään nopeammin olisi päässeet pinteestä, eivät varmaankaan olisi edes ehtineet kastua. Muttei sitä siltikään kokeilla tarvitse, ei ollut kivaa kellään! Ja vaarallistahan se on joka tapauksessa, että paras vain varautua!

   Poista
 2. Devi vaikuttaa todella fiksulta likalta! Meilläkin pidetään kansi kiinni -ihan kaiken varalta. (Tosin uusi henkilökunta ei sitä aina vielä muista.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Myrskykin on fiksu kissa, joten uusi henkilökunta voi opetella rauhassa :)

   Poista
 3. oi, jäntevästi tutkailee Hän! ONhan se hirrmuisen mielenkiintoista. Nuo wc-asiat.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 4. Täällä on aina pytynkansi kiinni! Ettei vain pieni kissa sinne pulahtaisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samasta syystä kansi kansi tulee meilläkin olemaan jatkossa kiinni, aina ja ehdottomasti.

   Poista
 5. Pytyn kansi on ehdottomasti kiinni, koska Robert tykkää siinä toisinaan istua :)

  VastaaPoista
 6. Kuulehan Devi, en suosittele kokeilemaan, minne pytyn kautta pääsisi!

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!