Sivut

lauantai 23. marraskuuta 2013

Moikkaamassa


Devi: Moi! Mä tulin taas vain nopeesti moikkaamaan teitä sillä välin, kun odotan saavani aamupalaa. En kyl vaan käsitä, minkä takia Mami ei muka ymmärrä, että oon kauhea pikkuriiviö vain sen takia, että mulla on nälkä! Kiipeilen tässä Mamin sylissäkin kuin en olisi saanut viikkoon hellyyttä vain siksi, että se tajuaisi nousta ylös. Onko nyt sillä kellolla niin väliä? No mutta joka tapauksessa Mami on viettänyt taas koko viikon niiden yliopastajuttujen parissa, viettää seuraavankin. Siksi taas tätä hiljaiseloa. On kuulemma kolmea tentttttiä (kuulostaa ihan pallonpomputtelulle!), minituuutkielmaa, kandin tuuutkimussuuunnitelmaa (miksei niitä saa tehdä kissoista?!) ja monen sivun luentaraporttia. Niin, ja paljon sen toisen ja oudon kielen höpöttämistä. 

"En oo päässyt moneen viikkoon ulos, Mami on väittänyt että siellä on kurasta ja märkää. 
Mä luulen, että siellä näyttää ihan samalle, valehtelee vaan ku ei jaksa."

Viettäkää siis mukavaa ja rentoa viikonloppua mun Maminkin puolesta! Mami lupasi rentoilevansa kunnon kissojen tapaan seuraavan viikon jälkeen, sitten on kuulemma enemmän aikaa rapsuttelulle ja leikkimiselle (vaikkei niiden mustien juttujen näpyttely näytölle lopukaan). Tosin ei siitä rapsuttelusta ole ollut puutetta, Mami silittelee mua unissaan, kun nukun sen päällä. Mutta shhh, ei kerrota sitä Mamille, rapsutuksia ei voi olla koskaan liikaa!

P.S Kirjoittaja: Millaisilta laitteilta lueskelette tätä blogia? Haluaisitteko lisää näitä erittäin isoja kuvia, vai pysytäänkö edelleen niissä vanhoissa suurissa? 

5 kommenttia:

 1. Mitä isompi kuva, sitä kivempi katsoa, mutta vanhatkin käyvät yhtä hyvin!
  Kuule, Devi, ihan oikeesti siellä on aika märkää, usko pois!

  VastaaPoista
 2. Isot kuvat ovat kivoja, mutta ne lohkaisevat suuren osan ilmaisesta tallennustilasta. Näiden juttujen kanssa voi kyllä jotenkin kikkailla jos osaa... Oikein mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 3. En osaa kyllä sanoa kuvakokoon. Luen tietsikalta iiisolta näytöltä. Oikein komee kuva on tämä yksilö
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 4. Ei kyllä kuule Devi, ulkona on tosiaan märkää ja kylmää! Ei sinne nyt kannata mennä! Ja taannoin ihminen sanoi, että tuulee niin että pieni kissa lähtee lentoon sen mukana. Paras vain pysyä sisällä sitten!

  Kuvakoosta ei tiedetä sanoa. Entisetkin ovat olleet aivan riittäviä kyllä, ja isot tosiaan vievät sinulta hurjasti tallennustilaa.

  VastaaPoista
 5. Kitokset kommenteista! :) Tallennustilaa en tullut ajatelleeksikaan, lähinnä mietin sivujen lataustumisnopeutta. Ehkä pysyn siis pääasiassa pienemmissä kuvissa, nuo kun saa kuitenkin klikattua isommaksi.

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!