Sivut

tiistai 26. marraskuuta 2013

Valkoista odotusta

Devi: Koko eilisen päivän ja tän aamun oon ollut todella levoton ja juoksennellut monta kertaa huoneesta ja ikkunasta toiseen katsomaan, mitä ulkona tapahtuu (täällä Kattimaniassa kun on mukavasti ikkunat kahteen eri suuntaan, kirjoittaja huomauttaa). Ulkona nimittäin on valkoista ja kylmää! Tai siis vain joissain kohdissa on vähän valkoista, mutta sekin on jo todella oudon näköistä, kun yhtäkkiä ulkona ei olekaan kuraista ja synkkää, vaan kirkasta ja valoisaa. Mami vei mut kyllä sunnuntaina parvekkeelle ja selitti, että nyt sataa lunta, vieläpä talven ensimmäinen lumi, mutta mun mielestä ne märät valkoiset jutut ei eronneet mitenkään sateesta. Mutta nyt! Nyt akkunoista tulee toooosi kylmää ilmaa, ja maailma näyttää oudolle. En enää taida haluta ulos...

"Ei näy kuin valkoinen maa ja muutama lintu..."

Sunnuntaina Mami myös kertoi, että pian on tulossa Joulu! En kyllä tiedä kuka se Joulu on, Kajsakaan ei ole suostunut kertomaan, mutta fiksussa pääkopassani olen ajatellut, että sen Joulun täytyy liittyä tuohon valkoiseen ja kylmään juttuun tuolla ulkona. Senkin takia olen katsellut ikkunoista, josko näkisin sen Joulun tulevan. Lisäksi olen odottanut Zooplussan pakettia, sellaisenkin pitäisi tulla ihan kohta! On tää elämä Kattimaniassa vaan jännää.

"Etkai sä vaan huijannu mua?"

P.S Mun valitus muuten toimi! Toinen kaksijalkainen nimittäin päätti blogipostauksen luettuaan (ja mun kaadettua mehulasin sen näppäimistön ja hiiren päälle...), että on aika mennä ulos! Olisin tosin halunnut olla siellä paljon pidempää, mutta Mamin mielestä tärisin ihan liian paljon, siellä kun oli vähän kylmä tällaiselle ohutturkkiselle pikkukissalle (Mamin sanojen mukaan, siis). Kuvia saatte nähdä joku toinen kerta, mutta se voin jo kertoo, että joukossa on monia upeita, kun mun suloisuus yhdistyy auringonlaskun valoon. Nyt pitää mennä katsomaan, miksi Kajsa alkoi pyöriä kuin hullu tossa mun kiipelyltuolilla (tietokonetuolilla, jossa ei saa kiipeillä, kirjoittaja huomauttaa)!

Translation: When is the white Christmas coming?

+ Tervetuloa mukaan Kattimanian seikkailuihin, Bemary!

14 kommenttia:

 1. Odottavan aika on niin pitkä! Mutta jos ei vielä ihan joulua näy, niin tontut liikkuvat varmasti jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tontut? TONTUT? Mitä ne on? Eilen ikkunan takana kävi sellainen iso, mustavalkoinen siivekäs koputtelemassa, oliko se tonttu? -Devi-

   Poista
 2. Voi Devi on vielä niin onnellisen viaton :))
  Mahtaa ihimetellä joulua kun HÄn saapuu :))
  - Helena ja Blackie KahdenNaisenLoukusta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmastikin, varsinkin kun jouluksi lähdetään vielä uuteen ja outoon paikkaan :)

   Poista
 3. Devi tontut on sellaisia, jotka käy pudottelemassa asioita ja ihmiset syyttää sua. Tai siis jostain syystä NIITÄ sanotaan joulun aikaan tontuiksi, ja muuna aikana ne on vaan NIITÄ.

  Mutta lumi on aika outoa. Kylmää ja märkää. Ravistuttaa tassuja. Ei oo kivaa sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, ei meillä sellaisia ole vielä näkynyt... Kun mä katsokaas olen se, joka pudottelee ja tekee tuhojaan. Ihan vahingossa tosin.

   P.S Kajsa halus huomauttaa, että kyllä meillä sellaisia on, koska Arvon Valtiatarhan ei koskaan tee mitään!

   Poista
 4. Me tiijetään sulle Devi kertoo, että se Joulu on aikalailla samanlainen kun Zooplus paketti. Paitsi ehkä parempikin. Tosi kiva ja yllätyksiä täynnä!
  -Adela ja Heron

  VastaaPoista
 5. Minä veikkaan, että sinä Devi tulet yllättymään siitä Joulun saapumisesta!

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!