Sivut

tiistai 12. marraskuuta 2013

Pitkästä aikaa


Devi: Mami on istunut koko viikon sen oudon vekottimen edessä näpyttelemässä mustia läiskiä valkoiselle pohjalla. Siis niitä yliopastojuttuja, ei mitään blogiin liittyvää. Ja vähän kai tota svenskaakin, mitä se ei ilmeisesti osaa tarpeeksi hyvin. Siksi meidän kuulumiset on jääneet niin kuulumatta.


Mä olenkin päättänyt, etten pidä sen takia enää Mamista. Tai ainakin pidän siitä vähemmän kuin yleensä ja annan toiselle kaksijalkaiselle enemmän huomiota. Toki mun pitää edelleen saada aina välillä huomiota näpyttelyn lomassa, vaikka mami käskisi pois, mutta en esimerkiksi enää nuku sen vieressä öisin. Tosin siihen vaikuttaa sekin, että Kajsa on siirtynyt nukkumaan Mamin päänvieressä sen tyynyllä.


Nyt yliopastojutut kuulemma on kuitenkin hetkeksi vähenemässä, joten Mami lupasi kirjoittaa meistä enemmän. Kunnon juttuja ja tuoreita kuvia siis pitäisi taas tulla tällä viikolla!

10 kommenttia:

 1. Hienonnäköistä arkeilua (hauska tunniste:) Kyllä vaan ihmisen pitää välillä yliopistoilla, koittakaa kestää :))
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 2. Kunhan ei nyt hyvä mielenosoitus olisi mennyt hukkaan...

  VastaaPoista
 3. Devistähän on tullut jo ihan iso kissa!

  VastaaPoista
 4. Meidän ihminen melkeen alkaa itkeä, jos me ei mennä sen viereen yöksi. Tai ainakin se nousee erikseen katsomaan, että kaikki on kunnossa!

  Mutta kuinka sinä et mene sen syliin samalla kun se naputtaa? Vaikka miten hyvä nukkua siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei kaksijalkaiset oo ihan niin tottuneita vieressä nukkuviin kissoihin, että hätääntyisivät :) Ei siinä sylissä ole kiva nukkua, silloin pitää pussailla ja kiipeillä Mamin päällä! -Devi-

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!