Sivut

maanantai 14. lokakuuta 2013

Bonuksia ja kissanminttua

Vihdoinkin on kirjoittajan vuoro näpytellä tänne blogiin omia juttujaan kissojen kuulumisten sijaan. Kissoja ei toki unohdeta, sillä kuvituksena toimii todistusaineisto jännästä pahvilaatikkopäivästä.

 "Vauhtia, haluun tietää mitä täältä löytyy!"

 Koska moni teistä lukijoista tilaa varmasti nettikaupoista tavaraa – esimerkiksi Zooplussalta ruokaa sekä leluja ja tarvikkeita kissoille -, ajattelin vinkata teille ostohyvityssivustosta nimeltä Bonari. (Heti alkuun sanon, etten suosittele mitään, mihin en itse usko). Sivuston ideana on siis maksaa bonusta verkko-ostoksista, jotka tehdään Bonarin nettisivujen kautta (eli siirtymällä Bonarin sivustolla olevasta linkistä yhteistyöverkkokauppaan). Bonusosuudet vaihtelevat verkkokaupan mukaan, esim. Zooplussalta saa bonusta 2,25% tilauksen loppusummasta, kun taas vähän aikaa sitten olleessa kampanjassa sai lehtitilauksesta 6,90€ bonusta (itse tilasin Olivian kolmeksi kuukaudeksi kympillä). Bonarilta löytyy myös kamppanja- ja alennuskoodeja, joita voi hyödyntää vaikkei jäsen olisikaan.

"Hmm, onko nää kaikki ruuat mulle?"

Jos joku kaiken tämän jälkeen jäi miettimään, ettei mitään saa ilmaiseksi, niin Bonarin ”ilmaisuus” perustuu mainosyhteisötyöhön. Bonarihan nimittäin saa itse tuloja mainostamalla sivustoja listaamalla niitä omalle sivulleen, minkä lisäksi sivusto tarjoaa yhteistyökauppoihin mainoslinkkejä, joista jakaja saa itselleen bonusta. Palvelu on siis täysin maksuton, siihen liittymällä ei sitoudu mihinkään eikä Bonari lähetä roskapostia. (Lisätietoja täältä.)

"Mäkin tahdon nähdä! Mmmm, tuoksuupa hyvälle..."

Itse liityin Bonariin kevättalvella, ja tillille on kertynyt rahaa jo 7.5 euroa (+ 20 euron alkupääoma). Enemmänkin rahaa olisi tullut, ellen olisi aluksi käyttänyt aktiivisemmin toista vastaavaa palvelua.  Kokemukseni on ollut positiivinen, kaikki hyvitykset ovat tulleet tilille (kunhan olen muistanut sulkea Adblockin), hakutoiminto ja kategorisointi helpottavat nettikauppojen selaamista ja linkit toimivat moitteettomasti. Ainoana miinuksena keksin sen, että kaipaisin jonkinlaista selaimeen ladattavaa lisäosaa, joka kertoisi, jos sivusto on yhteistyössä Bonarin kanssa. Alkuaikoina nimittäin unohdin jatkuvasti käyttää bonukset hyväkseen, mikä tietenkin jälkikäteen harmittaa.

"Kissanminttua! Kissanminttua! Kissanminttua! Rrrrrrrakastan sua!"

Miten Bonari toimii?

1. Tee verkko-ostos palvelun kautta (sulje mainosten esto-ohjelmat).
2. Bonari maksaa verkkokaupalta saadun palkkion takaisin käyttäjälle bonuksena. Tämä tarkoittaa siis sitä, että bonuksen rekisteröityminen voi kestää jonkin aikaa, jopa muutama kuukausi, mikäli verkkokauppa ei toimi aktiivisessa yhteistyössä Bonarin kanssa. Itse olen saanut bonukset yleensä parissa viikossa.
3. Tietyn summan täytyttyä voit siirtää bonukset pankkitilillesi, summa riippuu saamastasi aloitusbonuksesta (lisää tästä myöhemmin).
4. Lisäbonuksia saa suosittelemalla palvelua (kuten minä saan nyt).

"Mä kyllä tykkään enemmän tästä ruuasta."

Jos kiinnostuitte, niin voitte liittyä palveluun tästä linkistä. Liittymisen yhteydessä voi valita, haluaako alkupääomaksi 3€ (nostoraja 15€) vai 20€ (nostoraja 50€ ensimmäisellä kerralla, jatkossa 15€).

Lopuksi vielä kissanmintusta huumaantunut Kajsa:Translate: Catnip makes everyone happy.

7 kommenttia:

 1. Kajsa näyttäisi todella tykkäävän kissanmintusta!

  VastaaPoista
 2. Minä en ole tuommoisesta bonarista kuullutkaan, ihan kiva että postasit. (Tosin ostamme ihan minimaalisen vähän mitään netistä.)

  Ooh, ettei Devi vain saisi huonoja vaikutteita tuommoisesta trippailusta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että koit sen hyödylliseksi :) Jos joskus on tarvetta, niin kannattaa vilkaista myös Ostohyvitys, idea sama, mutta kaupat ja hyvitysprosentit vaihtelevat.

   Niinpä, sitten hullusta kissasta tulisi vieläkin hullumpi...

   Poista
 3. Kätevä systeemi varmasti, mutta sitä varsinaisesti piti sanoa, että jännä filmi! Figokin tykkäsi!

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!