Sivut

tiistai 8. lokakuuta 2013

Edistystassutuksia vol. 2

Viime kerralla Edistystassutuksisa rauhanvälittäjänä toimi pääasiassa kiipeilypuu, mutta nyt tärkeä työ on siirretty kissojen lempipaikalle, sängylle.

"Ensin meidän väliin piti laittaa tyyny, 
muuten en olisi rääpäleen kanssa sängyssä nukkunut."

 "Sitten kun vähän totuin, 
niin ei ollut pakko enää nukkua ihan kokonaan näköesteen takana."

"Vähitellen me lähennyttiin..."


".. ja lähennyttiin... "

 "...ja lähennyttiin vielä vähän enemmän. 
Tosin toi oli musta jo vähän kyseenalaista, kuten korvien asennosta näkee".

On Kattimaniassa nähty myös muita yhteisiä hetkiä, jopa hölmöilyn ja leikin merkeissä.

"Mitä sä nyt kuvaat? Ei tässä mitään ihmeellistä oo."

 "Mä oon valmiina, kun se nappaa tosta tupsusta ja liikuttaa narua!"

"Katsokaa nyt millainen riiviö toi on...."

Vaikka kissat eivät vieläkään mitään parhaita kavereita ole (eikä Kajsa varmastikaan myöntäisi Devistä pitävänsä), niin kuten näkyy, edistystä on tapahtunut ja kissat tulevat jotenkuten toimeen. Itse asiassa enemmänkin kuin jotenkuten, sillä viime torstaina yllätin kotiin tullessani Kajsa nuuhkimasta ihan oma-aloitteisti ja kiltisti Mamia ovella odottavaa Deviä, pari viikkoa aiemmin taas ulkoilun yhteydessä jopa pussailtiin. Rähisemistä, sähisemistä ja viuhtovia kynsitassuja nähdään toki edelleen molemmin puolin - pääasiassa silloin, kun Devi on liian kuriton -, mutta yhteenotot ovat vähentyneet. Toivoa siis on :)


7 kommenttia:

 1. Söpöläiset, kohta jo kyyhkyläiset ?

  VastaaPoista
 2. Erittäin, erittäin hyvältä yhteiselo näyttää!

  VastaaPoista
 3. Hyvältähän se näyttää! Pääasia on, etteivät tappele ja yhteiselo sujuu rauhallisesti. Ei kaikista tule bestiksiä, eikä siinä mitään pahaa ole, kunhan tulevat toimeen. Ja tosiaan, hyvin voivat ystävystyä tulevaisuudessa, kunhan Devi kasvaa fiksummaksi ja Kajsa tottuu siihen että sen mestoilla on toinenkin kissa. Uuden kissan tuleminen perheeseen on kissain käytöstapojen vastaista. Vieras kissa ei koskaan luonnostaan tulisi toisen reviirin ydinalueille yhtäkkiä. Luonnossa sellaisesta seuraisi tappelu. Eli kun teillä eletään sovussa, on tilanne aivan hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, varsinkin kun kissalaumat ovat matriatkaalisia, eli toinen tyttö uhkaa periaatteessa Kajsan asemaa. Tulevaisuus tosiaan näyttää, miten tässä käy :)

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!