Sivut

maanantai 28. lokakuuta 2013

Paljastuksia Valtiattaresta

Tiedä sitten, vaistoavatko kissat yöllä saapuvan myrskyn vai onko syy jossakin muualla, mutta meno Kattimaniassa on tällä hetkellä aivan sekopäistä. Devi hepuloi normaaliakin pahemmin, Kajsa puolestaan säntäilee hyvin epätavalliseen tapaan aina hetkittäin Devin kintereillä.

Jos teidän lukijoiden on vaikea kuvitella Kajsaa säntäilemässä, niin alla olevassa videossa on todistuaineistoa kesältä. Edellisessä asuinpaikassaan Kajsa ei siis ollut kovinkaan leikkisä, mitä nyt välillä sai hepulikohtauksia, mutta Kattimaniassa luonne muuttui yllättäen täysin. Ensin kissa alkoi riehua leikittäessä, sitten leikkiä vähän yksinään ja lopulta vetämään alla olevan videon kaltaisia esityksiä aina silloin, kun toinen kaksijalkainen oli töissä. Nykyään neiti ei riehu, mutta toisaalta Devin tultua leikkiminenkin loppui aluksi kokonaan. Todennäköisesti vanhat tavat siis palaavat vielä jonakin kauniina päivänä, ja sitten Kajsa voi
päihittää jopa Devin hassutuksissaan.Video kannattaa klikata isommaksi, niin ette missää mitään upeasta esityksestä ;)

6 kommenttia:

 1. Melkoista vääntöä, kyllä se "vanhakin" vielä taipuu! Minusta on ihana katsoa kun kissa tuolla tavoin leikkii ja riehuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä juu uskoisi, että kissalla on vuosia jo aika paljon :) Mnustakin on ihanaa katsella tuollaista leikkimistä, kesällä se tosin häiritsi hitusen opiskelua... Tuokin leikkihetki on vain pieni pätkä ihan lopusta, oikeasti Kajsa jatkoi tuota monta minuuttia :)

   Poista
 2. Ihana Kajsa! Se on aina yhtä herttaista, kun "vanha" innostuu <3

  Mikähän tuossa rapsuttamisessa on? *Aina* hepulien päälle pitää rapsuttaa tai vähän pestä itseään asioikseen! Joskus välissäkin. Ovatko ne hämäävinään saalistaan vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Minun tulkintani on, että Kajsan pitää rapsutella ja pestä itseään riehumisen jälkeen, koska turkki menee tuollaisessa vauhdissa ihan sekaisin. Eihän sitä nyt voi näyttää saalistaessakaan tyylittömälle! :)

   Poista
 3. Kastemadollako se Kajsa leikkii?

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!