Sivut

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Loppuviikon kuulumiset

"No, höh, mihin sä mut toit?" 

"Pysyttele coolina äläkä näytä, että oot ihan hämmentynyt, pysyttele coo... 
Missä me ollaan?"

 Tämän postauksen kuvat ovat jo kahden viikon takaa, mutta jostain syystä ne ovat jääneet julkaisematta. Tuolloin lähdimme ulkoilemaan aivan uuteen suuntaan ja löysimme ihastuttavan pienen metsikön aivan asuntomme läheltä. Kajsa oli vaihtelevasti peloissaan/tylsistynyt, Devi aivan innoissaan.

"Hoo, tuolla on jotain tuttua!" 

"Eiks täällä oo mitään muuta kiinnostavaa kuin toi rääpäle?" 

Tällä viikolla Kattimaniassa kissat ovat eläneet normaalia arkea eli riiviöineet, nukkuneet, kerjänneet hellyyttä, syöneet, yllättäneet kaksijalkaiset, leikkineet, viettäneet sujuvaa yhteiseloa ja nukkuneet vähän lisää. Kirjoittaja puolestaan on ensin tuskaillut älyttömän väsymyksen ja päänsäryn kanssa (onneksi perjantaina tajusin mennä hakemaan apteekista rautatabletteja), sitten yrittänyt saada lyriikan analyysin kirjoitettua, tälläkin kertaa eräs neiti seuranaan.

"Leikitään, että mä oon tosi kauhee metsäkovis ja kaikki pelkää mua!"

"Siis mitä toi pentu taas touhuaa?" 

Lisäksi kissat ovat totutelleet Kattimanian uuteen sisustukseen (josta onneksi on tykätty) samaan aikaan kun kaksijalkaiset ovat pohtineet uuteen asuntoon muuttoa. Torstaina postiluukusta kolahti nimittäin irtisanomisilmoitus! Syynä on asuntokohteemme perusparannuskorjaukset, eli viimeistään toukokuussa olisi muutto edessä. Opiskelija-asunnoissa kun asumme, niin saamme hakea jonotuslistan etusijalla jonnekin muualle asumaan, mutta samalle se tarkoittaa, ettemme voi olla täysin varmoja millloin asunnon saamme. Muuttamiseen olen tottunut, onhan tämä tuleva kämpää viides asuntoni sitten lapsuudenkodista muuttamisen (siitä on kuusi vuotta), mutta koskaan aiemmin en ole muuttanut kissojen kanssa. Jännittää ja stressaa siis jo valmiiksi se, miten kissat reagoivat muuttohälinään tai uuteen asuntoon. Toisaalta taas toivomme pääsevämme asuntokohteeseen, josta löytyy lasitettu parveke, joten hyvällä tuurilla muutto olisi onnenpotku.

 "Liikkuiko tuolla joku?"

 "Karkuun!"

"Ehkä mä nyt oon turvassa."

Sellaista elämää siis meillä. Ensi kerralla keskitytään taas kissojen kuulumisiin! Niiin joo, piti vielä kiittää siitä, että Kattimanialla on jo kymmenen virallista seuraajaa! (Bloggerin kotisivun mukaan, vaikka sivupalkissa onkin vain 9.) Olemme otettuja :)

 "Joko sä sait tarpeeksi kuvia, voidaanko mennä sisään, pliis?"

Translation: Cats exploring the woods.

8 kommenttia:

 1. Kyllä metsäkoviksen tunnistaa jo tuosta korvien asennosta :)

  VastaaPoista
 2. Devistä kasvaa vielä melkoinen metsäsissi! Ja kiva kuulla juttua "asian vierestäkin".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että jutut "asian vierestä" ovat myös kivoja :) Devi tosiaan taitaa muistaa, millaista oli elää ulkokissana ensimmäiset kolme kuukautta.

   Poista
 3. Niin ihania kuvia taas! Toivottavasti uusi asunto on kissaystävällinen, eli lasitettu parveke olisi hyvä :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Kuulostaa tuo teidän elo just passelilta kissahommailulta ;)

  Luultavasti kissat ottavat muuton ihan hyvin. Tutut tavarat kuitenkin, vaikka ovat uudessa paikassa. Minä taannoin jännitin etenkin Figon sopeutumista, mutta sepäs yllättikin eikä ottanut ollenkaan vakavasti. Hetken tietysti piti vähän olla varovainen, mutta äkkiä kumpikin huomasi mikä kuuluu asiaan ja mikä ei. Ja sitä paitsi, muutto tietää pakkaamista ja se jos mikä on mielenkiintoinen ohjelmanumero! Laatikoita ja kaikkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Todennäköisesti kissat sopeutuvat ihan hyvin, kun tavarat ja ihmiset tosiaan pysyvät samana, sopeutuihan Kajsakin kohtuullisen nopeasti muutettuaan tänne edellisestä kodistaan, mutta kissanomistaja ei tunnetusti voi olla murehtimatta niitä epätodennäköisempiä vaihtoehtoja... Ja voi jestas, tuota muuttolaatikoiden pakkaamisen ihanuutta kissojen (varsinkin Devin!) kanssa olin kokonaan unohtanut miettiä!

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!