Sivut

torstai 4. helmikuuta 2016

Täällä taas -arvonta

Heissan! 

Kattimaniassa on kaikki hyvin, vaikka olemmekin viettäneet täällä bogin puolella hiljaiseloa. Työt ja opiskelu ovat vieneet niin paljon aikaa, ettei blogin pitämiselle ole jäänyt energiaa. Pian pitäisi kuitenkin helppottaa, sillä (tämänhetkinen) työ loppuu ensi viikolla ja opiskeluissakin saa ottaa vähän rauhallisemmin, kun 20 sivun seminaarityö (eli gradun ensimmäinen kolmannes) on ensi viikolla palautettu. Sitä odotellessa laitan kuitenkin vihdoin pystyyn arvonnan, joka on ollut odottamassa teitä vuodenvaihteesta asti :)


Kirjamerkin ja lelun arvontaan osallistuminen on yksinkertaista: kerro kommenttikentässä mistä haluaisit lukea blogissa tämän vuoden aikana. Pyrin totetuttamaan kaikki postaustoiveet!

Voittajan arvon ystävänpäivänä, joten vastausaikaa on 13.2  14.2 kello 12 asti. Onnettaren suosikkiin olen yhteydessä s-postin välityksellä; liitäthän mukaan siis toimivan sähköpostiosoitteen, mikäli sitä ei löydä helposti esimerkiksi blogisi sivupalkista.

9 kommenttia:

 1. Jokaisesta kissasta oma postaus esittelynä, jossa kerrotaan mistä tykkää, mistä on "kotoisin" jne. Kiva muuten kuulla teistä taas!

  VastaaPoista
 2. Heei, kiva 'nähdä' pitkästä aikaa!
  Me haluttais lukea tän vuoden aikana täällä juttuja arkielämän sattumuksista, siitä miten kisut tulee ja ei tule toimeen keskenään.

  VastaaPoista
 3. Kissojen aktivoinnista :)
  moonangel_(att)hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Kissanruokapostaukset on kivoja, esim. arvostelua eri merkeistä tms. :)

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa takaisin, kiva kuulla teistä taas!
  Kertomus siitä, mitä kissat tekevät päivällä, kun henkilökunta on poissa. Kissojen suilla, tietysti :)

  VastaaPoista
 6. Me ollaan Kajsa-faneja, lisää juttua varttuneemmasta väestä:)

  VastaaPoista
 7. Varmat vinkit ..hoidosta,ruuista,toimivista uusista tuotteista esim.neulepaidat,monitoimi tuotteet. sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa takaisin! :)

  Itteäni kiinnostaa aina kaikki "rojupostaukset" eli ois hauska lukea ja katella kuvia siitä, mitä kaikkea kissatarpeistoa teiän nurkkiin on kissojen myötä kertyny (leluja, kiipeilytelineitä, turkinhoitojuttuja jne.) ja ehkä jotain pientä arviota kannattavimmista hankinnoista. Vois melkein ite kirjoittaa samoista aiheista, heh!

  PS. Mailiosoite löytyy omasta blogista.

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!