Sivut

lauantai 13. helmikuuta 2016

Lauantaita

Devi: Katselin sisällä, kun taivaalta leijaili valkoisia hahtuvia. Menin Mamin ja Iskän luokse, miu'uin surkeasti ja katsoin niitä suloisilla silmillä. Se tepsi!Ulos! Lunta, lunta lunta! Ihan PARASTA!


Ja metsäänkin vielä! Oon kyllä niin reipas ja hurja tyttö että!


Mami: Paitsi että se reipas tyttö alkoi viiden minuutin päästä itkemään, kun tuli kylmä - eivät pienet silkkitassut kestäneetkään pakkasta. Piti tuoda tyttö sitten huiviin käärittynä takaisin sisään, mikä tietenkin oli hurjan prinsessan mielestä äärettömän nöyryyttävää... :D


Kajsa puolestaan meni peräti ovesta ulos ja kääntyi samantien sisälle. Arvon Valtiatar oli ilmeisesti sitä mieltä, että ulkona oli liian lämmintä.

Onneksi edes yksi kissa oli reipas - Piki uskaltautui Deviltä lainatuissa valjaissa peräti naapurin pihalle. Tästä se lähtee, ehkä pojulle pitää kohta ostaa omat valjaat :)

***

Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan, aikaa huomiseen kello 12 asti!

8 kommenttia:

 1. Minäkin kävin ulkona. Mutta minunkin varpaita alkoi paleltamaan. Mutta on se silti kiva käydä pihalla vai mitä Devi? - Max

  VastaaPoista
 2. Sä oikein kierit lumessa, hurja tytsi! Ei ihme, että pikku tassuja alkoi paleltaa. Hyvä että oli lämmin huivi matkassa.

  VastaaPoista
 3. Onpa siellä reippaita kissoja. Meillä viivytään vain hetki parvekkeella auringon paistaessa.

  VastaaPoista
 4. Me ei oo käyty piiiitkään aikaan ulkona. Ihminen sano, että kokeillaan sitte kevväämmällä joskus taas. Aika rohkeeta tolleen pyöriä tossa valkosessa kylmässä.
  -P&P

  VastaaPoista
 5. Oi ihanaa ulkoilua! Mekin käytiin viime viikolla Ruffen kanssa mutta ihan vain kääntymässä..

  VastaaPoista
 6. Ulkoilu tekee hyvää. Ja lumikylvyt -mutta rajoitetusti!

  VastaaPoista
 7. Devi, hupsu kissa! Ei lumessa tuolleen voi! Paitsi ehkä jos Mustilta kysytään... Mun mielestä ulkona on nyt liian kylmä. Katsotaan sitä ulkoilua paremmin sitten keväämmällä.

  VastaaPoista
 8. Hihi, hetken riemu! :D Mutta on Devi hurja kun alkoi ihan kieriskelemään lumessa!

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!