Sivut

torstai 31. joulukuuta 2015

Loppuhuipennus


Devi: Meidän vuosi sai jännän lopun! Tai ainakin melkein, koska tää juttu tapahtui eilen.

"Mitä sä kuvittelet tekeväs täällä?!"

Eilen aamupäivällä miedän kamu - joka myös Ihailijana tunnetaan - tuli taas moikkaamaan meitä ikkunan taakse. Siinä ei nyt ollut mitään uutta, varsinkin kun Ihailija on kaverustunut viime kuukausina Maminkin kanssa, joten se on käynyt entistäkin useammin kylässä (ja tullut ulkonakin juttelemaan, tosin vaan Mamille).

"Hei, miksi sä suljit oven? Päästäisit mut nyt sinne!"
(+juuri oven edessä hajonnut pellettipussi.)

Jännä juttu oli se, että tällä kertaa meidän kamu halus sisälle - ja Mami päästi sen! Eka Mami tosin soitti jonnekin kysyäkseen jostakin hakemisesta, en sit tiedä miksi, en kauheesti kuunnellut. Mut kun se puhelu oli loppu, lukitsi Mami mut makkariin ja Pikin vessaa - ja avasi oven!


Yhtäkkiä meillä oli neljäs kissa! Mamin mukaan se kissa käveli itse sisälle ja meni sitten aikas kiltisti herkkujen perässä häkkiin, jonne se melkein heti joutui. Halusi selvästikin tulla meille kaveriksi.

"Hei moi, nyt meillä ei oo enää lasia välissä!"

Parasta tässä oli se, että mä pääsin ihan nenästelemäänkin Ihailijan kanssa, koska Mami halus että vähän rauhoittelisin sitä. Kyllä se rauhoittuikin hieman - hiljaa se oli (kehräystä lukuunottamatta) kuitenkin vain niinä hetkinä, kun Mami istui lattialla juttelemassa sille.

Eiks me oltais hyvä kolmikko?

Ei se kissa kuitenkaan jäänyt meille asumaan, mikä oli musta tosi harmillista - olin aatellut, että tää ois ollut samanlainen juttu kuin Pikin kanssa. Sen sijaan meille tuli joku outo nainen (joka muuten kehui mua tosi kauniiksi!) siirtämään ton kaverin toiseen häkkiin ja sieltä sitten autoonsa. Sitten ne vaan huristi pois, eivätkä ees ottaneet mua mukaan, vaikka oisin lähtenyt messiin. Mamin mukaan se kissa lähti jonnekin eläinhoitolaan etsimään oikeaa kotiaan. Toivottavasti löytää sinne ja sitten taas takas ikkunan taakse moikkamaan meitä (Mami kuulemma ei toivo tota jälkimmäistä juttua, vaikka siitäkin tuntuu vähän haikeelle, ettei enää tavattais Ihailijaa).

Sellainen vuoden loppuhuipennus meillä. Onko teillä ollut jänniä juttuja nyt vuoden lopulla?

P.S Saatiin toi häkki joululahjaksi. Matkustettaan siinä yhdessä Pikin kanssa, menee matkat vähän mukavammin - tosin meidän häkkiin laittaminen ei oo enää yhtä helppoa kuin ennen...

Kissamaisen tapahtumarikasta uutta vuotta 2016 kaikille lukijoille, kamuille ja ihailijoille!

***

Kuvan kissa on siis toimitettu keskiviikkona 30.12 Turun eläinhoitolaan. Kissa ihan oikeasti tuli ikkunan taakse koputtelemaan ja yritti väkisin sisälle, kun menin moikkaamaan sitä ulos. Oli selvästi kylmissään. Kissasta on ilmoitus myös Varsinais-Suomen kadonneet ja löytyneet eläimet - yhteisössä.

Edit. 1.1.16: Ihailija on löytänyt takaisin kotiinsa. :)

13 kommenttia:

 1. Voi Ihailijaa! Toivottavasti ei joudu enää mieron tielle. Hyvä Devi, kun olet niin kiltti vieraille kissoille, mutta ymmärretään kyllä teidän Mamia, ettei teille kaikkia kissoja voi ottaa!

  Hyvää vuodenvaihdetta ja tulevaa vuotta teille!

  VastaaPoista
 2. Herttinen mikä yhteensattuma ja miten satuttiinkin tulemaan teidän blogiin just nyt! Just samallailla meilleki kävi, mutta tapaninpäivänä ja me ei keritty ees nähdä sitä kaveria. Toivottavasti Ihailija pääsee takaisin kotiin!

  VastaaPoista
 3. Oho! Oisko neljäs kaveri ollut kiva? On muuten tosi hyvän värinen - Pepsi

  VastaaPoista
 4. Olipas erikoinen huipennus!
  Tästä on hyvä alkaa uusi hieno vuosi!

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että hoiditte Ihailijan eläinhoitolaan. Toivottavasti hänelle löytyy oma koti tai uusi oma koti.

  Hyvää alkanutta vuotta!
  -Pena, Punkku ja ihminen

  VastaaPoista
 6. Hieno homma. Oikein hyvää alkanutta vuotta teille kaikille!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, kun ihailija pääsi ensin teille lämpöön ja sitten lämpöiseen eläinhoitolaan ! Ihanien kissojen paikka kun ei ole yksin ulkona, kesällä tai talvella. Hyvin tehty, me ollaan iloisia :)

  Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille ♥

  VastaaPoista
 8. Hieno teko teiltä hoitaa pikku ressu turvaan. Toivottavasti pääsee uuteen, hyvään kotiin eikä neää joudu ulkoilemaan yksin kylmissään.
  Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille!
  Kajsa -siskolle extraterkut Sofilta :)

  VastaaPoista
 9. Loppuvuoden eläinsuojeluteko <3 Onneksi ihailija pääsi myös omaan kotiinsa :)

  VastaaPoista
 10. Hienosti toimittu, koko porukalta! Toivottavasti Ihailija pysyy nyt hyvässä tallessa omassa kodissaan.

  Hyvää ja iloista uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
 11. Ihanaa että ihalija pääsi takaisin omaan kotiin ♥

  VastaaPoista
 12. Voi eiiii, olisihan tässä pitänyt Devin haluama loppu olla, selvästi Ihailijakin pitää teistä ♥ Toinen hyvä loppu olisi, että Ihailija pääsisi viettämään ihan sisäkissan elämää nykyisen perheensä parissa. Toivotaan siis sitten ainakin, ettei Ihailijaa enää näy. :)

  VastaaPoista
 13. Voi ihanaa että kissa löysi kotiin! Nyt on liian kyllä kissojen seikkailla!

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!