Sivut

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Turun bloggaajatapaaminen - Penan luona

"Pitäisköhän perääntyä tohon takavasemmalle noiden sössöttävien tätien ulottomattomiin?"

Eilen Turussa pidettiin pienimuotoinen kissakotikierros Penan paikan Hansun, Tassulinnan Tuijan ja Miukumaan Päivin kanssa. Vierailu aloitettiin ainoan rotukissan eli Penan luota. Heti alkuun tajusin unohtaneeni kameran kotiin, joten valitettavasti jälleen mennään kännykällä napatuilla räpsyillä.
Vaihtoehtoja riittää.


Komea kolli (joka ei olekaan enää mikään pieni pentu! :o) oli minua heti ovella vastassa, mutta sen jälkeen herraa sai maanitella useampaan otteeseen olohuoneeseen vieraiden pariin, sillä kenkäni voittivat kissatädit (ja mukanani tuomat herkut!) 6-0. Aikamoiset terveiset oli siis Devi (?) ilmeisesti kenkiin käynyt jättämässä, kun niitä piti ihan nuollakin. 


Onneksi tätien ruokailun jälkeen (kiitos salaatista ja herkullisesta vadelmajuomasta!) Pena kuitenkin kyllästyi kenkiin ja saapui viihdyttämään vieraita - ensin tosi piti vähän hengailla turvallisten jalkojen juuressa. Komea ja söpö on! Ja mikä väri ♥


Lähdön hetkellä piti vielä söpöstellä, jotta ihailijat rapsuttelisivat vielä hetken pidempää. Koska Pena on kova poika juttelemaan, piti kissan myös kertoa, ettei vielä ollut aika laittaa kameroita pois. 


Kiitokset Hansulle ja Penalle! Seuraavassa postauksessa suunnataan Miukumaahan Olgan ja Sofian luokse. 

18 kommenttia:

 1. Oli ne herkutki kyl ihan hyviä, mutta illalla vielä piti vähän maistella lattiaa siitä missä sun varpaat oli eniten paikallaan. Mahti maut ja tuoksut!
  -Pena

  Hyvä, että tarjoilut maistui ja tervetuloa uudestaan.
  -h

  VastaaPoista
 2. Hih! Pena oli kyllä tajuttoman kiinnostunut sinun kengistäsi! Terveiset tulivat varmasti Deviltä perille :D Rotukissalta oli hyvä aloittaa kierros :)

  VastaaPoista
 3. Ai, täällä järjestetään tällaisiakin :) Hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, puhuttiin itse asiassa juuri eilen, että ensi kerralla voisi tavata suuremmalla porukalla - mainitsin että meille oli tullut uusi turkulainen lukija :)

   Poista
 4. Pena vaikuttaa olevan samanlainen kengännuuskuttelija kuin Jade! Jadenkin pitää aina käydä tutkimassa vieraiden kengät läpi. Kerran se myös järsi yön aikana vieraan kengännauhat poikki, ja sen jälkeen kaikki kengät on olleet piilossa yöt, haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Devikin haistelee aina vieraiden kengät, mutta Penan rakkaus mun ballerinoihin oli jo ihan omaa luokkaansa :D Meillä taas Devi rakastui Hansun kenkiin...

   Voi ei! :´D

   Poista
 5. Hyvä meininki! Kiva lukea tämmöisistä tapaamuksista. Uusia kissatuttuja, uusia kaveruuksia, ystävyyksiä. Netti toimittaa vaikkei tilattaiskaan!

  Ja Pena on tietenkin sydäntenmurskaaja, selvä se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogimaailma on kyllä jännä paikka, tapaa sellaisia ihmisiä, joiden kanssa ei muuten todennäköisesti tulisi seurusteltua :)

   Poista
 6. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa...!
  Pena on kyllä upea herra ja niin kärsivällisesti kesti meidän kissatätien lässytyksen ja kuvien räpsimisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, ja jaksoi vielä vähän vieraskoreillakin :)

   Poista
 7. Hih, kommentoin jo Tassulinnaan, että olipas Pena mahti isäntä kun oli niin hyvin viihdyttämässä vieraita, mutta täältä kuuluikin toisenlaista tarinaa. :D Tosi hyviä kuvia sait kännykälläkin, on se Pena vaan niin komea! ♥ Kiva erityisesti tuo juttelukuva! Kun Pena tykkää noin jutella, ei ihme, että se saa myös olla äänessä blogin puolella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Pena meitä viihdytti, vaikka alkuun pitikin viettää aikaa niiden kenkien kanssa :) LG G4:llä saa kyllä tosi loistavia kuvia - en vaihtaisi mihinkään muuhun, vaikka tässä paljon ärsyttäviä piirteitä onkin.

   Poista
 8. Täälläkin ihastuttiin tuohon juttelukuvaan :)

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!