Sivut

torstai 27. elokuuta 2015

Turun bloggaajatapaaminen - Miukumaa


Lomailevan Tuijan ja meidän turkulaisten kissätätien matka jatkui Penan luota katsomaan Miukumaan sulottaria. Siellä kissatätejä pidettiin niin epäilyttävänä, että molemmat kissat olivat päättäneet mennä piiloon.


Onneksi suuri kissakuiskaaja Hansu sai kuitenkin houkuteltua Kajsan kaksoisolennon, arvokkaan 9-vuotiaan Sofia-rouvan pois sängyn alta - piti oikeasti miettiä kahvipöydässä voisivatko Sofia ja Kajsa olla sukua keskenään. Ilmeisesti eivät, mutta sukulaisieluja nämä kaksi ainakin ovat! Pienen alkuhämmenyksen jälkeen Sofia uskaltautui ihan olohuoneeseen asti seurustelemaan. Ihana on!


6-vuotias Olga-neiti puolestaan piilotteli peiton alla, eikä (fiksuna kissana) suostunut tulemaan sieltä pois ilman mamin suostuttelua. Silittää emme tätä kaunotarta saaneet, mutta onneksi sentään ihailla!

Herkkusuu. Huomatkaa takaisin sängyn alle vetäytynyt Sofia.

Kajsa-ilme <3 Ja ihanat eriväriset tassut.

Vanhan rouvan arvoista jumalointia. 

Miukumaassakin oli oikein mukava vierailla, kiitokset uuden makuelämyksen tarjoamisesta (suklaalla päällystetyt ruisnaksut ovat niiiin hyviä!) :)


Kierros päätettiin meille Kattimaniaan. Tuliaisia saimme ruhtinaallisesti (ihminen sai vielä ruisnaksujakin ♥), joten ihan vähään aikaan eivät kissat taida tarvita uusia leluja :) Kiitokset kaikille, toivottavasti nähdään vielä uudestaan vastaavissa merkeissä!

11 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat olet saanut!! Ja kivat tekstit sinulla! Kivaa oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Innolla odotan, millaisia kuvia meiltä on napattu :)

   Poista
 2. Oli kiva tavata ja myös Sofi ja Olga ovat sitä mieltä - tai ainakin Sofi :)

  Tämä vierailulla jostakin putkahtanut "arvokas vanha rouva" on kyllä arkioloissa kaikkea muuta kuin arvokas ja rauhallinen. Yhä edelleen on kilpparielkeet tallella ja vauhtia riittää kun sille päälle sattuu.
  Ja yhdennäköisyys Kajsan ja Sofin välillä on kyllä ilmeinen :)

  Tätä tapaamisperinnettä täytyy pitää yllä ja laajentaa; pidetään mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Kajsallakin riittää vauhtia, vaikka pitää yrittää esittää arvokasta :) Ja Sofialla varmaan vielä enemmän,kun noita vuosia on kuitenkin vähemmän.

   Poista
 3. Ihania kuvia ihanista neidoista!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia sait neideistä, itellä vielä kuvat katsomatta, mutta eiköhän ne pian ehdi...
  Pitää ihan oikeesti jatkaa vierailuja ja laajentaa kierrosta jos täällä lähialueella on muitakin kissakoteja, joissa uskalletaan päästää hupsusti höpöttävät kissanaiset valloilleen. :)

  VastaaPoista
 5. Sofia on kyllä todella kaunis!

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!