Sivut

torstai 10. huhtikuuta 2014

Leikattu tyttö

Unenpöpperöinen pikkukisu.

Eilen se oli, ei-niin-pienen kissan suuri päivä. Devi pääsi näkemään maailmaa, kaksijalkaisen taas eroon (ylimääräisisestä) rahasta*. Päivä sujui oikein mukavasti, eikä missään vaiheessa - edes lähtiessä - ollut mitään ongelmia. Kopassa maattiin uteliaan tyytyväisenä, eläinlääkäriin jäätiin ilman huolen häivää (vaikka Mamille ja Iskälle tulikin ikävä) ja heräämisen jälkeen kotiin palattiin asenteella "mitä sä nyt siinä hössötät?". Erityisen hyvin asenne näkyi siinä vaiheessa, kun ensimmäisenä piti suunnata kiipeilytelineelle ja yrittää kavuta asunnon korkeimpaan paikkaan, vaikka tasapaino ja kävely olivat vielä vähän niin ja näin...

"Kattokaa mun upeeta pukuu! Vähän se haittaa kävelyy, mut muuten se on aika kiva."
(Kuva toisen kaksijalkaisen ottama)

Kajsan mielestä päivä ei sen sijaan ollut yhtään kiva, sillä eläinlääkäristä tuotiin Devin sijaan outo, epäilyttävä ja vähän pelottavakin oli. Devin "katoaminen" ei siis ole haitannut Arvon Valtiatarta, mutta muka-vieras olio on herättänyt varsinkin tänä aamuna suurta närkästystä. Sitä en sitten tiedä, johtuuko käytös punaisesta puvusta vaiko muuttuneesta hajusta, mutta joka tapauksessa asunnossa kuljetaan nyt varovasti hiippaillen tai varoittavasti muristen.

"En ikinä - siis ikinä - kiipeile missän sohvapöydillä, 
mut ne oli pakko kiivetä tänne turvaan tota pelottavaa oliota. En tykkää yhtään tästä hommasta!"


P.S Devin painoksi mitattiin 2.55 kiloa, eli vaikka ruokavaliota pitää hieman ryhtyä tarkkailemaan, niin pienestä painonoususta ei olisi haittaa.


* Taksi eläinlääkäriin 17€, eläinlääkäri 148€ (summa tosin sisälsi kaikki kulut, ja "kaupan päälle" tuli vielä kynsien leikkaus sekä 6€ arvoinen kuivamuonapussi) sekä kaiken huipuksi oven avaus 42€, kun molemmat kaksijalkaiset lähtivät hakemaan omaa kultamussukkaansa niin innoissaan, että unohtivat avaimet eteisen naulakkoon. 

12 kommenttia:

 1. Luultavasti johtuu hajusta ja yleisesti epäilyttävästi ja epätyypillisestä käytöksestä. Ainakin meillä molemmat arastelee nukutuksesta heräävää kaveria vaikka sillä ei olisi vaatteita päällä. Vaikka tuskin se pukukaan suorastaan luottamusta herättää. Tuo puku näyttää hyvälle! Varmaan pysyy päällä hyvin eikä kuitenkaan ihan kovin paljon "invalidisoi". Mutkatonta toipumista tyttöselle!

  Ps. 2,55kg! Miten pieni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oudosta käytöksestä tuo epäilys ei taida johtua, kun se alkoi vasta seuraavana aamuna ja jatkuu edelleen. Ehkä se sitten tosiaan helpottaa, kun puku lähtee... Ja ei tuo puku kauheasti haittaa menoa, mitä nyt kävely on vähän sipsuttelua - siitä videota huomenna.

   Onhan se hoikka neiti :)

   Poista
 2. Onpas Devi tosiaan pieni! :o Mä oon miettinyt että onkohan Hugo vähän laiha, kun sillä on kauheet lommot kyljissä kun se kävelee.. Oon laittanut sen just lihotuskuurille, ja kattoo nyt mitä ihmiset sanoo siitä viikonloppuna näyttelyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Devi kuitenkaan liian laiha ole, hoikka vain :) Tosin luulen, että painoa oli vähän enemmän ennen kiimaa, ruokahalu heikkeni meinaan silloin aika reilusti. Lommot kyljessä kuulostavat tosin sille, että pieni lisäpaino ei tekisi pahaa :)

   Poista
  2. Joo en siis tarkoittanut sitä että Devi olisi laiha, tuli vaan mieleen tuosta painosta tuo että luulen Hugon olevan laiha.. :D Mutta ei se kuulemma ollutkaan laiha kun kysyin viime viikonloppuna siellä näyttelyssä muiden mielipidettä.

   Poista
 3. Voi miten kevyt toinen on, ihan keijukainen ♥

  Kyllä se Kajsa kohta taas haisee sille rääpäleelle, et päässyt siitä vielä eroon :) Me ihastelemme Devin mekkoa ja tähän toteamme vaan , että kiva harrastus toi kissanpito. Rahallisesti ;)

  VastaaPoista
 4. Pieni rääpäle ♥
  Kerrankos ne avaimet kotiin unohtuvat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tosiaan, KERRANKOS - ei tule tapahtumaan uudestaan, ainakaan molemmilta samaa aikaa. Turhauttavinta oli se, että avaimet saisi ilmaiseksi vuokranantajan (opiskelijaasuntosäätiö) toimistolta, mutta se oli mennyt puoli tuntia aiemmin kiinni...

   Poista
 5. Tosi hieno on tuo pikkuisen Devin punainen puku! Toivottavasti Kajsakin tottuu pian Devin uusiin tuoksuihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin yllätyin kun näin, en ollut osannut odottaa ihan noin hieno - se kun tuli siis eläinlääkäristä, maksoi parikymppiä. Toivottavasti, tuo sähinä alkaa tympiä!

   Poista
 6. Teillähän oli vaiherikas eläinlääkärissä käynti, huh! Toivottavasti kissaneito toipuu hyvin ja pääsette normaaliin, puvuttomaan arkeen.

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!