Sivut

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Viiden kysymyksen haaste

Tämän haasteen sain jo aikoja sitten AnnaS:lta, mutta vasta nyt on aikaa vastailla.

1. Lempivärini sisustuksessa: 
Pidän mustavalkoisesta sisustuksesta, mutta parhaimmillaan se on minusta silloin, kun sekaan on lisätty maalaamatonta täyspuuta. Esimerkki ihanasta puuhuonekalusta on alla olevassa kuvassa, jossa näkyy aarteeni eli isoisoisäni tekemä laatikosto.


2. Designesine tai -huonekalu, joka ei ikinä tule meille: 
Rehellisesti sanottuna jos ilmaiseksi saisi ja käyttöä olisi, niin varmaankin aika monta juttua saisin toimimaan sisustuksessamme. Ihan omilla rahoilla en kuitenkaan (edes tulavaisuudessa, työssäkäyvänä) ostaisi esimerkiksi Eero Aarnion tuotteita.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä
Näitä on aika monia, mutta tällä hetkellä sydämeni ovat vieneet Gilmoren tyttöjen Lorelai sekä Heartlandin Jack. Ikisuosikkejani ovat myös Aavekuiskaajan Melinda sekä Charmedin (Siskoni on noita) Piper ja Phoebe. 

4. Suosikkini leivonnassa: 
Äitini "salaisella" reseptillä tehty porkkanapiirakka tai -kakku. Kattimanian miespuolinen henkilö puolestaan leipoo aina toisinaan red velvet -kuppikakkuja, vaikkei kyllä yleensä ehdi syödä itse niistä kuin muutaman... :)5. Viisi blogisuosikkia:
Mahdottoman hankala kysymys! Sain kuitenkin jonkinlaisen listan kasaan karsittuani kaikki mahtavat kissablogit listasta (niitä voi katsella tuosta sivupalkista). Sen jälkeen top 5 -listaksi hahmottui kauniita ajatuksia (ja kuvia) sisältävä Kaikki mitä rakastin, hykerryttävän hauska Aina jonon viimeisenä, mukava (kissallinen) Nelliinan vaatehuone, mielettömän taitava kuvaaja Mikko Puttonen sekä terävän hauskaa feminismiä sisältävä No Sex and the City.

En haasta ketään, mutta jos olette jääneet haasteesta paitsi, niin älkää epäröikö napata tätä omaan blogiinne!

2 kommenttia:

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!