Sivut

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Arkipäivähaaste: aamu ja sammunut tähti

Monet ovat varmasti jo lukeneet blogimaailman suru-uutisesta, kauniin Helmi-neidin poisnukkumisesta. Mekin halusimme kunnioittaa nokkelan, rakastettavan ja aina suurta ihastusta herättäneen Helmin muistoa. Vaikkei se tietenkään vedä vertoja Naukulan Mamman surulle, niin kyllä täälläkin tuntuu haikealle, sillä jo vuoden ajan olen aloittanut lähes jokaisen aamuni Helmi-uutisilla. Itse asiassa Helmi oli yksi niistä inspiroivista kissoista, joiden takia Kattimanian blogi syntyi. Ikävä siis tulee, on jo tullut. 

Kauniita unia ja upeita seikkailuja, Helmi.

***

Elämä kuitenkin jatkuu, vaikka se hetkeksi tuntuisi pysähtyvän. Kattimaniassa pysähtyminen tarkoitti eilisen arkikuvahaasteen väliinjäämistä, joten tänään yhteen päivään mahdutetaan kaksi. Ensiksi vähän meidän aamuilua, joka on eri päivinä hieman erilainen, mutta joka 100 % varmuudella sisältää 100 %:sta kissailua.

Päivä 3. 
1. Ikinä ei aamulla herätessä voi tietää, kuinka monta kissaa vierestä löytyy tai miltä paikalta. Se on kuitenkin varmaa, että jos joku sängyssä on, niin Kajsa nukkuu lähellä päätä, Devi pään alapuolella (sisältäää myös rintakehän tai kyljen päällä nukkumisen). 

2. Nyt parina aamuna on tullut tavaksi "ulkoilla" Kajsan kanssa heti aamusta, eli päästää Arvon Valtiatar valjaissa oven ulkopuolelle haistelemaan päivän tuoksuja. Sisälle tullaan muutamassa minuutissa, juuri sopivasti ennen kuin Kirjoittaja meinaa jäätyä yöpuvussaan. (Devi on haistelun ajan lukittuna toiseen huoneeseen, neiti kun ei ymmärrä lyhyiden ulkoilujen päälle. Pari minuuttia olisi suoranaista kiusaamista.)

3. Jokaisena aamuna voi myös olla varma, että pienellä neidillä on yön jäljiltä kauhea sylipula, joka pitää paikata aamun aikana. Yleensä on myös varmaa, että jos saa netissä pyörimisen (lue: Kingin pelien pelaamisen) sijaan aloitettua opiskelun, niin sylittely sijoitetaan juuri siihen aloittamishetkeen. 

4. Siitäkään ei ole epäilystä, etteikö jokaisena aamuna nähtäisi muutamaa "saanko mä jo ruokaa, mulla on nälkä!" -esitystä ennen kello 8:aa. Eilen esitykseen kuului myös sirkustemppuja, Kajsan toimesta.

Translation: Good morning!

8 kommenttia:

 1. Kotoisaa arkea teillä! Kunpa minäkin pääsisin aamuisin hetkeksi ulos (Pepsi) tietenkin ilman Maxia, jota ei saisi kyllä hetkessä sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää näyttää sun orjille tää, niin ehkä ne tekis sun kaa saman! -Kajsa-

   Poista
 2. Helmin poismeno oli raskas uutinen meille kaikille Helmin ystäville, saatikka sitten Mammalle♥ Voimahaleja Mammalle♥

  Kajsahan on kovin vähään tyytyväinen ulkoilun suhteen! Devi taas edustaa ilmeisesti sitä toista äärilaitaa, että sisälle ei maltettaisi tulla ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti :( Joo, Devin mielestä ulkoilun idea on sinne ulos jääminen :)

   Poista
 3. Suru-uutinen kosketti meitäkin, itku ei millään meinannut loppua.

  Ihanaa kissakodin arkea teillä. Toivotaan että kaikki kissanomistajat saisivat nauttia ja iloita yhteisestä ja kivuttomasta elämästä mahdollisimman pitkään ♥

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!