Sivut

lauantai 24. syyskuuta 2016

Kesä tiivistettynä

Piki ja Devi: 

Ollaanko kavereita jookos
niin kuin ananas ja kookos?

Mami sanoi kesän alussa, että kesällä on vain töitä ja siten aikaa ylläpitää blogia. Kun kesä oli loppu, sanoi se samaa syksystä. No, ootte varmaan huomanneet miten siinä kävi. Siksi päätettiin ennen huomista Purnauskis-tapaamista tiivistää meidän kuulumiset yhteen postaukseen:


Meno on ollut kissamaista.

Kesäkuussa Mami meni taas samaan paikkaan töihin kuin viime vuonna. Koska Iskä on ollut maaliskuusta asti täyspäiväisesti työssä, jouduttiin yhtäkkiä olemaan kauhen paljon keskenämme. Ruokakin tuli usein myöhässä.


Heinäkuussa oli paljon kaikkea. Ensinnäkin tuli joku Pokemon Go, minkä takia Mami ja Iskä alkoivat tekemään pitkiä kävelyitä ilman meitä kissoja. Mälsää! Eikä se homma oo loppunut vieläkään. Lisäksi ne jätti meidän yhdeksi viikonlopuksi ja menivät jonhonkin rippijuhliin ja tapamaan isoja koiria. Devin ihastus (sellanen Iskän kaveri) kävi sitten ruokkimassa. Sitten oli yhden tyypin Häät. Niistä Mami on vouhkannut kokonaisen vuoden, koska ne oli ekat häät johon se on osallistunut ja lisäksi sen järkkääjä on Mamin läheinen ystävä (se, joka tykkää eniten Kajsasta - outo tyyppi siis). Sinnekin meni oikeastaan yksi viikonloppu. Ei tiedetä mikä sen jutun idea oli, mutta ainakaan se kaveri ei oikein tykännyt meidän seurasta, kun se tuli joltain hääkuvausreissulta piipahtamaan meille valkoisessa puvussaan. Jätettiin kuitenkin pari karvaa siihen pukuun, eli tavallaan oltiin mukana niissä häissä. 


Oli meillä vieraitakin, nää tyypit tuli taas (kuten joka vuosi; toinen niistä oli muuten se, jonka rippijuhliin Mami ja Iskä menivät). Jätkät oli tänä vuonna superkivoja, koska niillä oli hyvä unirytmi; ne valvo yöt ja nukku ku Mami ja Iskä oli töissä - vähän niin kuin me siis. Valvottiin sit niiden kanssa ja oltiin päivät väsyneen onnellisia eikä riiviöity yhtään.

Enhän mä riiviöi muutenkaan. Tässäkin vaan järjestin pöydän paremmin. 


Elokuussa Mami hyppäs suoraan kesätöistä osa-aikatöihin (14h/viikossa, eli se on joka arki-ilta töissä). Lisäksi se sai päähänsä, et neljässä kuukaudessa voi tehdä gradun loppuun ja suorittaa 35 opintopistettä. Sanoo, että on pakko, koska jotkut tukikuukaudet loppuu. Ei olla ihan varmoja mitä sekään tarkoittaa, mutta ainakin Mamilla on kauheesti hommia. Käytiin kuitenkin Mummilassa kylässä. Oli kivaa, vaikka autossa onkin mälsää.

Pistin vahingossa tassuni tonne juttuun. Oli kamalaa.

Mä taas seikkailin sisällä.

Sitten on ollut yksi ikävyys: "Mummi" (Mamin äiti) sai syyskuun alussa ison aivoinfarktin ja on ollut kolme viikkoa sairaalassa. Mami on sitten joutunut hoitamaan sen asioita siskonsa kanssa, koska "Mummin" toinen puoli halvaantui ja lisäksi se on toisinaan vähän omissa maailmoissaan. Meitä ei kuitenkaan oo unohdettu, "Mummilla" menee päivä päivältä paremmin ja Mamikin voi ihan hyvin.


Kaiken kukkuraksi Mami ja Iskä lähtivät viikonlopuksi Pärnuun (varasivat matkan jo toukokuussa) ja taas me oltiin yksin. Iskän äiti kävi sentään ruokkimassa kahdesti päivässä. 

Iskän ja Mamin piti lähteä Tallinnaan asti katsomaan muita kissoja! 
Mami yrittää ehtiä laittamaan niistä kuvia joku päivä.

Mutta kuullaan taas! Nyt on iltariehun aika.

Niin tuli meille myös uudet kalusteet patiolle ku se remppa oli ohi.
Nykyään saan myös ulkoilla tuolla yksinäni, valjaissa tietenkin. (Ja Mami tai Iskä istuu ikkunan toisella puolella vahtimassa.) Devi ei saa, koska se rimpuili jo kerran irti Vänttisen valjaista ja lähti seikkailemaan. Mamin onneksi se reissu vei vain lähimmälle ruohotupolle. 

9 kommenttia:

 1. Hei! Toooosi kiva kuulla teidän kuulumisista; onkin ollut jo ikävä!! Se mummon tauti on ikävä,mutta toivottavasti se paranee niinkuin meidän emäntäkin; olin silloin yksityisenä hoitajana nopeuttamassa paranemisprosessia. - Pepsi

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuulumisia teillä, paitsi se sairastumisjuttu. Onneksi sekin parempaan päin. Näemme huomenna, me palvelijat!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla teistä :) Paljon teille on kesän ja alkusyksyn aikana tapahtunut, niin mukavaa kuin vähän ikävääkin.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla teidän kuulumisia! Kaikenlaista on tapahtunut, kivoja ja ikäviä; toivotamme mummille paranemista.
  Meillekin tuli kesällä niitä Pokemoneja, ihan sisälle asti. Ja pitää niitä vieläkin käydä metsästämässä, pöh.
  Teidän remppa menikin nopeasti ohi, meillä jatkuu vielä vähän aikaa. Tyhmiä metelöitsijöitä ne remppatyypit!
  Ps. Kajsalle ekstraterkut Sofi -"siskolta".

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla teidän kuulumisia! Harmillista, että mummi ei oo ihan kunnossa, mutta onneks teidän mami jaksaa auttaa ja olla sille kaverina.
  Onpa Devi ollu notkee, kun on päässy kiduttimista irti! Me ei oo onnistuttu mitenkään, vaikka kaikki temput on yritetty. Pitää varmaan tulla Deviltä opiskelemaan.
  -P&P

  VastaaPoista
 6. Onpas teistä kiva kuulla! <3 Onpas teillä ollut kiireinen kesä! Ja harmillisia tapahtumia, tsemppejä <3 Kissat on kuitenkin edelleen yhtä söpöjä <3

  VastaaPoista
 7. Kaikenlaista touhua siellä on ehtinyt olla, niin kivaa kuin ikävääkin! Toivottavasti mummi paranee pian ja teidän arki pääsee tasoittumaan. :) Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 8. Paranemisia teidän mummille ihan isosti ja jaksamisia läheisille♥♥♥

  VastaaPoista
 9. These are some beautiful photos. The very first photo is just the best with the kitty showing off their belly while sleeping. Thanks for the share. Have a fantastic upcoming weekend.
  World of Animals

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!