Sivut

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Pahvilaatikkorakkautta


Kissat ja laatikot vain kuuluvat yhteen, sen tietävät kaikki. Meillä tosin on vain yksi 100% laatikkokissa: Piki. Jokainen laatikko kuuluu ensisijaisesti Pantterille ja toissijaisesti Deville, mikäli tyttö joskus haluaa hengailla laatikoissa. Arvon Valtiatar ei moisiin hupsutuksiin alennu. Pikin laatikkorakkaus on saattanut viedä kaksijalkaisetkin mukanaan - katsokaa vaikka: 

"Yhtenä päivänä Iskä teki mulle tällaisen!"

"Ja mami väsäsi luolan seikkailuja varten."

Pahvinen huvipuistokin me ollaan saatu. 

"Pikin uutislähetyksestä, hyvää iltaa!"

Ja lepopaikka sunnuntaiksi, kun tarpeeksi sinnikkäästi vaadin sitä tuulikaapista takaisin eteisen lattialle. 

Sen verran suurta intohimo laatikoita kohtaan on, että Piki on jopa opetellut itse avaamaan ja purkamaan Zooplussan paketit (vinkkinä kavereille: ne ohuet vihreät muovit ja teipit jaa helposti kynsillä rikki). Silloin pääsee myös ensimmäisten joukossa katsastamaan mahdolliset herkut.Surullisia päiviä ovat ne, joina Iskä päättää viedä laatikot keräykseen tai Mami palauttaa tilaamansa vaatteet. 


Mites teillä, rakastatteko yhtä paljon laatikoita? Onko lemppareita? Joudutteko kokemaan usein suurta väryyttä, kun teille väitetään, että lattialla lojuvat laatikot näyttää sotkuisille?

(Kissojen mielestä nootin antamisen väärtiä on myös se, että nyt kun Mamilla ei ole kuin töitä, ei Mami ole erityisemmin viihtynyt koneen äärellä päivittelemässä blogia vaan toljottanut sen sijaan iltaisin tv-sarjoja.
Ei niin pitäisi tehdä, kun juttua ja kuvia riittäisi moneksi kuukaudeksi!)

20 kommenttia:

 1. Iskä osti mulle just ihanan pahvilaatikon. Esittelin sen juuri blogissani. Terv. Alex

  VastaaPoista
 2. Me tykätään tietty laatikoista, kun me ollaan kissoja.

  VastaaPoista
 3. Pahvinen huvipuisto! Kuulostaa hyvältä! - Pepsi ja Max ja Jaffa

  VastaaPoista
 4. Laatikot on ihan parasta. Meillä ne lähtee yleensä siinä kohtaa johonkin pois, kun ihminen on kompastunut niihin tarpeeksi monta kertaa, tai kun ihminen ei enää sen imuri-vehkeen kanssa mahdu putsailemaan lattioita kunnolla.
  -P&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi olla jokin laki siihen, ettei kissojen laatikoita saa viedä pois! -Kolmas P-

   Poista
 5. Laatikot vai kassit parhaita? HMMM! Laatikot? Kassit? Laaaaaaatikot? Ehkä laatikot? Mahtavia kaikki, sekä laatikot että kassit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassit on tylsiä. Mut onneks kaikki ei tykkää laatikoista, muutenhan ne vois loppua kesken! -Piki-

   Poista
 6. Hienot laatikkosysteemit sulla! Teidän kaksijalkaiset saa hyvän syyn tilata kaikenlaista netistä, kun kissat haluaa laatikoita :)
  Meillä on nyt yksi aika hyvä laatikko, mutta tuskin on kauan, kun mami väittää, että mä silppuan sitä, höh. T. Olga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata silputa niitä laatikoita! Noi Zalando-laatiukot on kyllä ihan parhaita, Mami vois tilata vaikka koko asunnion niitä täyteen. Mut kuulemma nyt on ollu vähän poikkeustapaus jöidenkin tulevien hääähuhlien takia, sinne on pitänyt löytää kengät eikä mikään oo meinannu kelvata. -Piki-

   Poista
 7. Kesä onkin parasta aikaa huvipuistosesonkia! :-D Täältäkin löytyy kaksi laatikoiden päälle ymmärtävää kattia. Juju varsinkin tykkää, mutta raapimisen sijaan se avaisin teipit mieluiten järsimällä, ja siitä tulee sitten aina sanomista ja takavarikointia.

  VastaaPoista
 8. Meidänkin emo toljottaa vaan töllöä eikä kirjoita meidän mökkikuulumisia vaikka tultiin JO sunnuntaina kotiin!!!! Mikä vääryys

  VastaaPoista
 9. Vau millaiset laatikkoviritykset! Pitää kysyä namilta missä minun uusi laatikko viipyy, kun alkaa paperipussikin olemaan turhan kulunut. - Pöpö

  VastaaPoista
 10. Teillä on kyllä asialliset lootat! Täällä ne roudataan roskiin ihan liian pikasesti.

  VastaaPoista
 11. Laatikot ♥ Mutta laatikkoharrastus kera omien ihmisten on ♥ ♥ ♥ Ei saa heittää laatikoita pois! :D

  VastaaPoista
 12. Pahvilaatikot on meilläkin aina in. Jokaikinen laatikko saakin jäädä ennaltamääräämättömäksi ajaksi kissojen käyttöön, kunnes jokainen niistä on jonain puuhakkaana siivouspäivänä hävinnyt. Mutta onneksi aina tulee uusia laatikoita :)

  VastaaPoista
 13. Boxes are just a kitties best fun. We love seeing you all having so much fun with your boxes. They are great for hiding out and scaring your siblings. Thanks for sharing the lovely photos. Have a fun rest of your week.
  World of Animals

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!