Sivut

maanantai 30. toukokuuta 2016

El ja Pikin valitusvirsi


Piki: Tää taitaa olla mun eka postaus, eikös ookin? En yleensä viitsi jakaa aivotuksiani Laumanjohtajan (jota myös Mamiksi ja Kirjoittajaorjaksi kutsutaan) kanssa, joten oon ollu aikas hiljainen täällä blogin puolella. Ei sillä että muutenkaan kauheasti puhuisin, paitsi Vanhukselle aina ruoka-aikana. 

Että mä oon hyvä.

Mut tänään on ollut niiin tyhmä päivä, että päätin antaa ääneni kuulua. Erittäin kovaa, varsinkin auton takapenkillä: jouduin meinaan eläinlääkäriin! Ei siinä el:ssä nyt varsinaisesti mitään vikaa ole, mutta kopat ja autot - ei kiitos, panttereiden kuuluu elää vapaudessa. Kostoksi kakkasin menomatkalla koppaan, ja tulomatkalla sitten pissasin. Eka oli ihan fiksu idea, sai el ja Laumanjohtaja vähän extra-puuhaa, mut jälkimmäisessä pilkka osu omaan nilkaan. MÄ JOUDUIN NIMITTÄIN PESULLE! Hyi h*lkutti kun oli inhottavaa, häntä on vieläkin märkä. Laumanjohtaja sai toki kiitokseksi ihan sekaisen vessan ja muutaman naarmun. Kuvia en antanut mun alennustilasta ottaa, mutta näköjään toi sai yhden napattua. 


(Ai niin, muistin juuri, että reilu viikko sitten kurkkuun tungettiin myös todella pahnamakusia tabletteja, kuulemma el:n takia. Sekin oli syvältä.)

Ai pitäs sanoa jotakin siitä eläinlääkäristäkin? No, mä ja Kamu (Devi) siis mentiin perustarkastukseen ja rokotettavaksi. Se oli ihan ok juttu, piikki ei varsinaisesti tuntunut ja meitä kehuttiin hyväkuntoisiksi ja -käytöksisiksi; en siis purrut ketään. Kamu oli oma outo itsensä, eli seikkaili ja katseli kaikkea innoissaan. (Ei yhtään kiva juttu.)


Hyvä juttu on myös se, että seuraava kerta on kuulemma 3 vuoden päästä - johonkin kissainfluenssaankin on kehitetty sellanen pitkä suoja. Siis seuraava kerta piikkien osalta - lääkäriin jouduin kai uudestaan, koska kuulin LJ:n ja el:n keskustelevan jostakin verikokeista ja inhalaattoreista. Sana "astma"* mainittiin kans, LJ kuulemma on epäillyt sellasta mun yskäkohtauksien takia. El tuntui olevan samaa mieltä, ja kehotti seuraamaan tilannetta. Lähetti myös Toiselle Kaksijalkaiselle sellasia terveisiä, et hurinahirviö kannattaisi ottaa esiin päivittäin. 


Mukavampaa alkanutta viikkoa kaikille!

* Kirjoittaja: tästä lisää joskus toiste. Ei kuitenkaan syytä huoleen; kohtauksia on olltu vähän eivätkä ne ole rajuja. Olen kuitenkin todella kiitollinen blogimaailmasta, esim. ilman Nilssonin astmaa käsitteleviä postauksia en olisi osannut tunnistaa yskää astmaksi. 

21 kommenttia:

 1. No ainakin ilmaisit Piki mielipiteesi aika selvästi matkustamisesta :D - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Voi Piki, ehkä ensi kerralla muistat, että ei kannata sinne koppaan pissiä. :D Taisi olla ihan oikein, että pääsit pesulle.
  -ihminen

  VastaaPoista
 3. Voi Piki, meilläkin kuule parit katit (Madame ja Nilsson) saattaa joutua aina käynnin jälkeen syväpuhdistukseen suihkun alle - ihan samoista syistä.

  Iloinen en todellakaan ole Pikin yskästä, mutta siitä olen että meistä on ollut apua meidän astma-kertomuksista <3 Ja sitten jos ne lääkeet tarvitaan niin kyllä Piki niihin tottuu, ihan varmasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkkeet? Mitkä lääkkeet? En mää tajunnut et ne sellasista puhui! -Piki-

   Poista
 4. Mun tytön kissalla on kans astma,mutta se on jo vanha kissa.
  Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa.
  Oikein hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin osallistumassa. (Kävin katsomassa blogia jo kun ekan kerran kommentoit, mutten ehtinyt jättää omaa puumerkkiä).

   Kiitokset :)

   Poista
 5. Huh, mitä koettelemuksia! :-o Sairastelu on aina kurjaa, mutta onneksi astmaan on hyvät hoitokeinot. Pikaista toipumist, Piki! <3

  VastaaPoista
 6. Voi Piki, ei oo kivaa tommonen. Ihmiset aina keksii kaikkea inhottava meille viattomille luontokappaleille. Mutta...ehkä ens kerralla et pissi sinne koppaan?

  VastaaPoista
 7. Piki, oot söpö! ikävää että sun elämä on noin rankkaa. Mut lohduksi: ei ihmisten kaa aina oo helppoo, joka kissalla sama juttu. Mut se 3 vuotta ei-rokotuksia, se on hyvä juttu! Mulle sanottiin kans silleen kun kävin eltsulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyl kuullu huhuja kissoista, jotka saa tehdä ihan mitä vaan. Mut oon kyllä myös nähny kissan, jolla ei ollu kotia vuosiin, joten ehkä tää on parempi- -Piki-

   Poista
 8. Pesulle? Sehän on aivan karmea kohtalo!

  VastaaPoista
 9. Ei piki kannnata kakkia eikä pissiä koppaan, tulee pahat haisut ja joutuu pesulle :(

  VastaaPoista
 10. Mielipide reissusta on selvä. :DD Onpa kurjaa, että Pikillä on astmaoireita! Norallakin oli vuosi-pari sitten satunnaisesti yskäkohtauksia, joita tuli n. kerran-pari kuussa ja kesti vain jokusen sekunnin. En lähtenyt tutkimaan sitä kun ei noin lievää lähdettäisi hoitamaan ja yskä on nähtävästi parantunut itsestään kun sitä ei ole aikoihin kuulunut. :)

  VastaaPoista
 11. Vois melkein sanoa, että opiksi kissalle kylpy ;)

  VastaaPoista
 12. Mä pidän matkoilla kopassa aina pikkuvessaa. Se toimii hyvin.

  VastaaPoista
 13. We hope you are feeling much better after your visit. We hope you enjoyed your bath the best that you culd. Thanks for sharing. Have a wonderful upcoming weekend.
  World of Animals

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!