Sivut

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Paikanvaihtopäivät

Meillä oli eilen paikanvaihtopäivät.


Ensin Piki änkesi köllöttelemään sängylle Kajsan kanssa. Kehtasipa Pantteri jopa kutsua Arvon Valtiatarta leikkimään. (Näin kaunista leikkiinkutsua ei ole aiemmin nähty.)


Moisesta touhusta loukkaantuneena Kajsa siirtyi nukkumaan patterin päälle, ensimmäistä kertaa Kattimanian historiassa. Oli Devin vuoro kauhistua; miten Kajsa kehtasi tulla valtaamaan pienen Prinsessan paikan?!?


Riitahan siitä tuli, joten molemmat neidit vaihtoivat paikkaa. Patteripaikan vohkimisesta ja tassusta nenille saamisesta närkästyttyään päätti Devi astua Arvon Valtiattaren valtaistuimelle. Tätäkään ei ole tapahtunut koskaan aiemmin, normaalisti neiti varoo tyynylle astumista sellaisella energialla, että voisi kuvitella tyynyn olevan hengenvaarallinen. Onneksi Kajsa ei huomannut kyseistä rikosta.


Tuolilta Devi jatkoi matkaansa vessaan, tuli katsomaan Mamin finnien puristelua peilikaapin päälle. Nyt oli Pikin vuoro hermostua - peilikaapin päällys on Pantterin valtakuntaa! Devi ei ollut moksiskaan, vaikka Piki yrittikin huitoa tassuillaan tyttöä alas; olihan Piki koko ketjureaktion alku ja juuri. (Ja jos ihan tarkkoja ollaan, oli peilikaapin päällys Prinsessan paikka, kunnes Piki tuli taloon ja valtasi sen.)


Onneksi lopulta Kajsa kiipesi takaisin sängylle, Piki kiipeilypuuhun pussiinsa ja Devi toiselle puolelle sänkyä omalle paikalleen. Rauha palasi Kattimaniaan ja kissat nukkuivat onnellisina seuraavaan ruoka-aikaan asti. Illalla saattoikin kinastella siitä, kuka saisi katsoa leffaa Iskän sylissä.

***


Loppuun vielä kuva, josta näkee hyvin kuinka samankokoisia Kajsa ja Piki ovat.

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvin vakavalta! Sehän tiedetään jos toisen paikkaa lainataan, että huonosti siinä lopulta käy... - Max

  VastaaPoista
 2. Oh, mikä ketjureaktio! Meillä(kin) on tarkat lepäilypaikat ja ilmeisesti soffa on vain Robertin aluetta.

  VastaaPoista
 3. No jopas! Onneksi lopulta kaikki palasivat tutuille paikoilleen, että ei ihan mennyt villiksi. Onpas Piki kasvanut!

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että rauha palasi lopulta kattimaniaan. :) Meillä tuo peilikaapin päällinen on tasan kielletty paikka, pelottaa, että se putoaa ja sitten ollaan kaikki peilinpalasissa...

  VastaaPoista
 5. No huhhu aikamoisia ryökäleitä kun toisten paikat valtaavat!

  VastaaPoista
 6. Teillähän on ollut nyt liikehdintää joka suunnassa, mutta ilmeisesti jokainen oli sitä mieltä, että se oma paikka on kaikista paras!

  VastaaPoista
 7. Kisut näyttivät päättäneen lauantain olevan hyvä päivä rajojen testailuille. :DD

  VastaaPoista
 8. Siellä ollaan oltu tosi riehakkaalla päällä!

  VastaaPoista
 9. Paikkansa jokaisella. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!