Sivut

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Valitusta


Devi & Kajsa: Meillä on ollut ihan kamala viikkoa! Me ollaan jo totuttu siihen, että Toinen kaksijalkainen menee monena päivänä viikossa sinne työpaikalle ja saattaa tulla kotiin pitkälti ruoka-ajan jälkeen, mikä ei ees oo niin paha juttu, kun Kirjoittaja on ollu kotona antamassa ruokaa. Mutta nyt Kirjoittajakin on alkanu käymään siellä työjutussa! Ja vielä eri työssä kuin Toinen Kaksijalkainen! Sen takia me ollaan saatu tällä viikolla ruoka kaks tuntia myöhässä joka päivä. Järkyttävää! Ei auta, vaikka noi väittää, että Kirjoittajan palkkarahoilla voi ostaa jotain kivaa meillekin. Ei ruoka saa olla myöhässä! Silityksistäkin on ollut pulaa - blogimaailmassa oleilusta puhumattakaan.

Maailman kiinnostavin naru.

Kuin kolme marjaa.

Nyt viikonloppuna me ollaan sitten riehuttu ja sitten lepäilty näiden hirvittävien muutosten jälkeen.On siis ollut hyvä viikonloppu, vaikka ruoka oli kyllä eilenkin taas myöhässä. 


Toivottavasti teillä on ollut mukavampi kesän alku!

18 kommenttia:

 1. No jaa, miten sen nyt ottaa.. Emäntä on ollut nyt kiireinen töissä ja sitten se on iltaisin maalannut taloa (ilman meitä).. Mutta nyt kuulema alkaa helpottaa ja sillä olisi enemmän aikaa meille. Ruoka on tullut, kun on tullut. Tänään ei voi valittaa, kun se tuli jopa etuajassa! Mistä teidän kivan näköinen putki on hommattu? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Ruoka ei kyllä saisi olla myöhässä murrmur :)

  VastaaPoista
 3. Tota ihme työjuttua on kyllä liikkeellä näköjään ku joka paikassa ihmiset katoaa ties miten pitkäks aikaa joka päivä jonnekki sinne töihin-juttuun... Mulle ihminen lupas, että nyt alkaa helpottaa, mutta en usko ennen ku näen.
  -Pena

  VastaaPoista
 4. Oho. KAKSI tuntia myöhässä ???? RIKOS !! RIIIIKOS!!

  Meille tehtiin sama temppu mutta vaan onneksi kerran. Ruoka tuli k o l m e tuntia myöhässä viime torstaina. Ja täti-ihminen itse oli ollut Taste o Helsingissä SYÖMÄSSÄ napansa täyteen herkkuja...

  VastaaPoista
 5. Joo tervetuloa vaan tutustumaan mun elämään! Ketään ei kotona ja ruoka myöhässä. Aina vaan jatkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tyhmää tällänen elämä! Mälsää, että sullakin on siitä kokemusta.

   Poista
 6. Ruoka myöhässä? No onneksi sitä kuitenkin tulee.

  VastaaPoista
 7. 2 tuntia?! Huhhuh, ihan tyhmiä nämä ihmisten velvollisuudet kun ei saa olla kotona kisujen kanssa ja antaa ruokaa ajallaan. :( Kisuilla on kivaa ja helppoa kun saa vaan nauttia elämästä (vaikka ruoka tuleekin myöhässä) :D Hieno tunneli teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja vielä joka päivä :( Tällä viikolla Iskä on ollu onneks nää pari päivää kotona.

   Kiitos!

   Poista
 8. Meillä on ollut ihan samaa ilmassa! Tosin meillä ei ole ruuat myöhässä, mutta ihminen on kanssa nykyisin paljon poissa. Teillä on kyllä siis pahemmin asiat, kun ruoka on myöhässä! Mikä ihme nyt noihin ihmisiin on iskenyt?! - Hannibal & Myrsky

  VastaaPoista
 9. Pakko komm netoida tänne, vaikka ollaankin jo kesäkuun loppupuolella, että me NIiN ymmärretään teidän ankara osa: ei ruokaa, ei silitystä, ei rapsutusta, ollaan poissa kotoa! Semmoista meilläkin on ollut - hyvä kun ei emäntä käske meitä itse avaamaan kissanruokapurkkeja ja ruokkimaan itse itsemme. Ihan katalaa nuo Työt. Nyt on neksi vähän paremmin asiat, kun on vapaata sieltä Työstä.
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!