Sivut

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Myöhäiset juhannuskuulumiset

Meidän juhannus vietettiin siis neljän seinän sisällä, sillä Toisella Kaksijalkaisella oli pe-su 12 tunnin työpäiviä, Kirjoittajalta taas puuttui juhannuseura. Kivaa oli silti, varsinkin kissoilla!

Tuli maisteltua Mamin yrttejä - tärkeää laadunvalvontaa!

Sitten haudattiin muutama sotakirves peräti vartiksi.Lisäksi katsottiin olkkarissa Gilmoren tyttöjä ja järjesteltiin sekasotku-laatikoita.

Miten juhannus meni siellä ruutujen toisella puolella?

P.S Kajsa ja Devi halusivat vielä kertoa, että viime viikko meni oikein mukavasti, sillä kissat joutuivat olemaan vain yhden päivän yksikseen - Iskän vapaapäivät kun olivat alkuviikosta. Ei tarvinnut odotella ruokaa!

8 kommenttia:

 1. Me oltiin pääasiassa sisällä. Pepsi teki juhannusajelun ja muuten oltiin kotosalla ja nukuttiin hyviä päiväunia! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Aattona käytiin pari kertaa valjastelemassa, mut muuten vaan olla köllöteltiin.
  Noi siivousapulaiset on tavallaan tosi kivoja, mut toi mun versio ainakin on toisinaan kyl kaikkee muuta kuin hyödyllinen. :D

  VastaaPoista
 3. Ainakin hyvässä seurassa pääsitte jussia viettämään. Meilläkin seura oli hyvää. Ja ruoka.

  VastaaPoista
 4. Oo, ollaanpas siellä oltu lähekkäin! :) Meillä jussi meni kaveriporukan kera, tulivat meille juhlimaan ja osa jäi yötä, kisut viihtyivät paljon parvekkeella hyvän ilman ansiosta. :)

  VastaaPoista
 5. Mitähän meiän pojat ovat tehneet jussina, minä en tiiä. Isin kanssa salaisuus juttuja varmaan.

  VastaaPoista
 6. Neljän seinän sisällä on ihan hyvä. Ja "Hyvä ruoka - parempi mieli". Meidän Juhannus -kuulumiset löytyy blogista, eli täältä :)

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa, että sotakirveet haudattiin ainakin vartiksi! Ja olette noin lähekkäin ♥.
  Kajsa taisi saada hepulin kesken siivoilun? :)

  VastaaPoista
 8. Me autoiltiin. Ja kamalinta kaikesta - emäntä l-a-u-l-o-i koko matkan. Ollaan oltu ihan pöyristyneitä tuommoisista autoilurikkomuksista. Mutta ei emännälle voi olla myrtynyt kovin kauan, kun se kuitenkin pitää meistä aika hyvää huolta. Teillä on ollut kyllä hyvä juhannus, erityisesti ihaillaan pötköttelyä.

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!