Sivut

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kissoja ja kissoille


Turun kissanäyttelyn saldoa: kaksi lelua, uusi testipurkki märkäruokaa ja kauan kaivattu kumimatto vessaan. Hiiren voitimme arpajaisista, loput hankinnat tuli napattua heräteostoksina myyntikojulta. Hyviä ostoksia kuitenkin kaikki, sillä ruoka oli herkkua (tietenkin, kun sen saatavuus ilmeisesti on haasteellista), hiiri aivan huippu, vessamatto kätevä ja "mato" oiva stressilelu kaksijalkaisille, jos kissat eivät siitä innostu.


Lisäksi pääsimme näkemään livenä kuusi blogikamuamme: Aby Angelin karkulaissankari Penan ja tämän ihmisen sekä Just Kittyingin porukan, eli Mamman, KarkkiKaksoset ja Cinnan. Kissat olivat ihania ja ihmiset mukavia, eli oli oikein kiva päästä näkemään teitä livenä! :)

(Eilen julkaistussa postauksessa pussaillaan, eli jos juttu meni ohi, niin kannattaa käydä katsomassa!)

P.S Toinen kaksijalkainen sekosi näyttelyn tunnelmasta sekä "söpöistä ja ihanista ja näteistä" kissoista täysin: Deville pitäisi ottaa siru ja viedä tyttö joskus näytille, ja sitten seuraavaksi ilmeisesti tulisi ryhtyä pohtimaan ison ja karvaisen kissan hankkimista. Nii-in, kumpi meistä onkaan pahempi kissahullu?

16 kommenttia:

 1. Kannatan sirun hankkimista ehdottomasti vaikka oma näyttelykokemus tänään olikin kaikkea muuta kuin täydellinen. :D
  Oli kiva tavata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, ei kyllä olisi yhtään mahdotonta, että myös me konttailisimme pitkin lattioita karanneen kissan perässä... :D

   Poista
 2. No siellä on ollut selvästi onnistunut näyttelykäynti! Mato on muuten nimeltään boinks.

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti, Devin paikka. Ei muutakuin sirua paikalleen napsauttamaan :)
  Kiitos oli tosi kiva tavata, kissaihmisen innostus on aina mukavaa :) Vitsailinkin omieni kasvattajalle teidän lähdettyä, että siperiankissansiemen on istutettu... Mutta siis: Kissat ok ihania ja niihin on hyvä höpsähtää :) Ja se Boinks -mato, voi vitsi. Unohdin ostaa niitä. Kaikki edelliset on singahdellut kateisiin saakka!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Noh, toinen kaksijalkainen on kova haaveilemaan, joten katsellaan ;)

   Poista
 5. Hmm kannustan eihän se vie kuin elämän...mutta antaa niin paljon. Nimimerkki 20 vuoden kokemuksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kotikissojen kanssa ei ehkä tule innostuttua ihan niin paljon - paitsi jos toinen kaksijalkainen päättää, että meille tulee rotukissa. Apua. :o

   Poista
 6. Ooo, teilläkin on nyt pötkö! Meillä kisut sai tapettua meidän ekan pötkön ja nyt meillä on niitä 3, joista 2 varalla kaapissa. :) Näyttelyssäkäynti on kiva kokemus, kannattaa kokeilla! Mie oon tekemässä jutun kotikissojen (ja rotukissojen) näyttelyssäkäymisestä kesällä kun äitini vie 2 kotikissaansa heinäkuussa näyttelyyn. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kajsakin on yrittänyt tapaa meidän pötkön... Saa nähdä, hankitaanko tuhottavaksi uutta, kun Devi ei oikein lelusta välitä.

   Oo, kotikissanäyttelykokemuksia olisi kiva lukea!

   Poista
 7. Meillä ei pötköt kelpaa, ollenkaan !

  Ja vai että siperiankissaa ja näyttelyä pitäisi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kelpaa vain Kajsalle - tuhoamismielessä...

   Ei välttämättä siperiankissa, vaan mikä tahansa iso ja karvainen. Esimerkiksi maine coonit ja norjalaiset herättivät suurta ihastusta :)

   Poista
 8. Siperiankissa kuulostaa kivalta, mutta näyttelyt on vihon viimeistä rottuutta! Vielä pahempaa kuin eläinlääkäri! Ei kannata Devi, kotona on kissan hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entäs jos eläinlääkärissä turhauttaa vaan se, ettei pöydältä saa lähteä mihinkään? Sinne matkustaminen on myös mälsää, mutta muuten mä tykkään! -Devi-

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!