Sivut

maanantai 16. helmikuuta 2015

Viiden kysymyksen haaste

Kysymyshaasteita, jee! Oletan, että tämä ensimmäinen on suunnattu kissoille, jälkimmäinen kirjoittajalle :)1. Mikä on lempi nukkumapaikkasi?
Devi: Mä tykkään nukkua patterin päällä ikkunan edessä. Ihanan lämmintä ja aivan loistavat maisemat!
Kajsa: Mä en kyllä osaa sanoa! Ennen tykkäsin mun valtaistuimesta, mutta nyt oon keksinyt, että olkkarissakin on monta kivaa paikkaa (siitä lisää vielä tän kuukauden aikana).

2. Mikä on lempiruokasi? 
D & K: BROILERI! Siis se raaka. Omnomnom.

3. Mikä on lempilelusi? 
Kajsa: Mun nahkanauha!
Devi: Sulkahuiska!

K: "Se vei mun narun!"

4. Mitä et voi sietää?
Kajsa: Sitä, että ruoka on myöhässä! En myöskään siedä riiviöivää Rääpälettä.
Devi: Hampaiden harjausta! Siis kun Mami ja Iskä harjaa omia hampaitaan. Se on kauheen pelottavaa! Mun neularivistöä saa harjata, ainakin välillä ja vähän kerrallaan.

5. Kuka on paras kaverisi?
Devi: Mami! <3
Kajsa: Ei mulla oo kavereita. Vaan orjia. (Ja Rääpäle.)
Edit. Hei onhan mulla kamuja! Te blogikissat meinaan <3


Kanneton grammatik, kiitos Kajsan. Hyvin osui oksu kohteeseensa.

1. Mitä pelkäät tällä hetkellä? 
Vielä viime viikolla olisin kertonut pelkääväni, etten pääse taaskaan ruotsin kirjallisesta osiosta läpi enkä voisi hakea sukupuolentutkimuksen maisteriohjelmaan. Pelko kuitenkin toteutui, joten nyt varmaan mennään niillä yleisillä peloilla: pelkään, että läheisilleni tai kissoille tapahtuisi jotakin ikävää. Yksi kauhukuva on esimerkiksi se, että vessanpöntön kansi unohtuisi ulos lähtiessä auki, ja palatessa sieltä löytyisi tyhmänrohkea pikkukissa :(

2. Lempiruokasi? 
Ei tälläisiin kysymyksiin voi vastata! Erityisen paljon tykkään kuitenkin aasialaisista tai intialaisista kasvisruuista. Niin ja ranskalaisista (majoneesin kanssa...).


3. Millaisia asusteita käytät, vai käytätkö niitä ollenkaan? 
Apua, mikä lasketaan asusteeksi? Laukku nyt ainakin pitää olla mukana, suosikkina kestävät, tyylikkäät ja tilavat nahkalaukut. Lisäksi jumaloin erikoisia sormuksia, joten vähintäänkin yksi sellainen pitää olla aina sormessa. Ajattelen jo kauhulla sitä, että toiseen nimettömääni tulisi joskus pysyvä sormus, jonka perusteella pitäisi valita kaikki muutkin korut... :D Olen siis todella tarkka siitä, että eri metalleja ei pidä sekoittaa keskenään.

Kaulakoruja, rannekoruja ja korviksia käytän toisinaan, mutta en kuitenkaan säännöllisesti. Ne sormukset <3

4. Minkä väriseksi et ikimaailmassa värjäisi hiuksiasi?
Meinasin vastata, etten värjäisi hiuksiani epäluonnollisen väriseksi, mutta sitten muistin suuren rakkauteni vaaleanpunaisia hattarahiuksia kohtaan. Sitä lukuunottamatta en kuitenkaan suostuisi värjäämään hiuksiani miksikään epäluonnolliseksi, en ainakaan kokonaan :) 


5. Millaiset ovat mielestäsi täydelliset villasukat?
Itse tehdyt ja juuri oikean kokoiset. Plussaa kivasta ulkonäöstä. Kuvassa jo useamman vuoden vanha sukka, jonka pari valitettavasti lähti viime kuussa seikkailemaan maailmalle.

***

Sitten siihen vaikeaan osuuteen, eli viiteen uuteen kysymykseen ja viiteen uuteen haastettavaan.

Kysymykset (kissoille): 
1. Mikä olisi unelmiesi saalis?
2. Millainen on täydellinen, kissaystävällinen olohuone?
3. Oletko koskaan hajottanut mitään? Jos olet, niin mitä (kaikkea)?
4. Mitä ihmisten sisustusjuttua et ymmärrä?
5. Millaisista ihmisistä tykkäät?

Edit. Pienen googlailun perusteella me haastetaan ainakin Karvahelvetin Sinni ja Pätkis (toki Carokin saa vastata), Parasta Ikinä ja Kissat kertovat -blogi. Kaksi muuta haastettavaa saavat itse haastaa itsensä - jos kysymykset puhuttelevat tai jos et vielä ole saanut haastetta, niin mukaan vain :)

Kiitokset vielä kerran, että saatiin vastailla näihin kysymyksiin!

11 kommenttia:

 1. Erittäin ymmärrettävää tuo vessanpönttö kammo. Ymmärrän hyvin myös sormus nimettömään kammon. Ja ajatella jos et edes itse saisi päättää sormusta, vaan se tulisi ihan yllärinä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiva huomata että joku on samaa mieltä :) Mitä taas tulee vessanpönttöön, niin elämä olisi paljon helpompaa sellaisen kissan kanssa, joka ei juo sieltä...

   Poista
 2. Max: Mustakin sulkahuiska on parhaita leluja, mutta en ole kyllä testannut nahkanauhaa..
  Pepsi: Viidennen kysymyksen vastaus Kajsa: just noin se on!

  VastaaPoista
 3. Taas opittiin uutta! Ainakin, että villasukat voivat lähteä maailmalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin voi tapahtua, jos villasukan omistaja unohtaa sukan yliopistolle ;)

   Poista
 4. Mua ärsyttää aina suunnattomasti jos on joku kaveri kylässä ja se käy vessassa ja unohtaa laittaa vessanpöntönkannen kiinni... Coco kun tykkää hypätä pöntön päältä lavuaariin ja siitä pesukoneen päälle, Ruffe yleensä hyppää vaan suoraan pesukoneen päälle mutta Coco ei tommosia oikeen handlaa.. Kivat vastaukset teillä kaikilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ärsyttää! Meillähän Devi tykkää juoda pöntöstä, jos se on kunnolla puhdistettu....

   Poista
 5. Lämpimät nukkumapaikat ♥ Oijj, raaka broileri on noussut molemmilla lemppariksi! Pönttöpelko on minullakin, varsinkin kun kaikki vieraat ei hoksaa laittaa kantta kiinni. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäni ärsyttää enemmän se, kun vieraat eivät muista jättää _vessan ovea auki_. Vahinkoja ei onneksi ole päässyt käymään, mutta silti. Kannen kanssa ärsytystä ei varmaan ole niin paljoa, kun olen vasta lähiaikoina oppinut itse laittamaan sen kannen kiinni (muulloinkin kuin kotoa lähtiessä)... :D

   Poista
 6. Kiva kun olitte liittyneet lukijaksi blogissani, tervetuloa!

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!