Sivut

maanantai 23. helmikuuta 2015

Kajsa ♥ tunneli


Yhtenä päivänä Kajsa keksi, että pelottava tunneli onkin oikeastaan aika kiva, moneen juttuun soveltuva. Siellä voi leikkiä, nukkua, ärsyttää Deviä, katsella Kattimanian menoa ja sen läpi voi "oikaista". En todellakaan tiedä, mikä sai kissan muuttamaan mielensä, mutta kun Kajsa oli kerran kävellyt tunnelin läpi, ei tunnelittomaan elämään ole ollut paluuta - nyt siellä on pakko olla vähintäänkin kerran päivässä.


Devi on tietenkin hommasta vähän hämmentynyt, sillä tähän asti tunneli on kuuluneet pikkuprinsessalle. Mitä siis tehdä, kun Arvon Valtiatar päättää ottaa viattoman kissaparan paikan omakseen? Tappeluun ei voi ryhtyä, koska siinä jäisi heti alakynteen, mutta pelkkä kiusaaminen ja härnääminenkään eivät tunnu riittävän. Mamillekaan ei voi valittaa, koska Mamin mielestä on vain hyvä, että Kajsa on aktiivinen.


Ratkaisu: nopeuskisat. Se joka ehtii tunneliin ensiksi, saa pitää sen. Luonnollisesti kissalogiikka ei mahdollista vuorottelua, vaan molempien on pakko päästä tunneliin juuri sillä hetkellä, kun toinen on siellä. Suurimman osan päivästä tunneli on tyhjillään.

(Kajsasta on vaikka kuinka paljon tunnelikuvia, mutta jotenkin kummallisesti kaikki ovat kadonneet - korteilta ja koneilta löytyy vain otoksia, joissa tunnelissa on Devi. Ei kai pikkukissa ole oppinut käyttämään tietokoneita?)

Edit: näköjään tunnelin kanssa on tehty tuttavuutta myös vuosi sitten!

15 kommenttia:

 1. Ratkaisu on kaksi tunnelia Devi ja Kajsa! Meilläkin on kaksi (tosin aina ei ole molemmat saatavilla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kaksi, mutta toinen myytiin pois. Ei kuulemma sopinut sisustukseen. -D & K-

   Kuulkaas katit, ei kahdesta tunnelista olis hyötyä, kun teidän mielestä tunneli on kiva ainoastaan ton sohvapöydän alle sijoitettuna. -Mirene-

   Poista
  2. Meillä ei tunneli sovi sisustukseen, mutta saa kelvata palvelijoille, kun se on kissoille niin tärkeä :) ps. Älä kerro kissoille, mutta onneks se hajoo ihan just, niin voin tilata uuden, ehkä sopivamman värisen :)

   Poista
 2. Se on jokaisen kissan oikeus, se että vaihtaa mielipidettä :)

  VastaaPoista
 3. Tunnelin kautta on aina lyhin matka! Ihan sama mistä oli tulossa ja minne menossa, mutta tunnelin kautta on lyhin ;)

  VastaaPoista
 4. Kivan värinen tunneli! :) Kajsalta taidokasta piiloutumista toka kuvassa ;)

  VastaaPoista
 5. Hui tunneli! Meidän tunnelit on kaapissa piilossa aika tylsää mutta onneks on teltta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Telttakin vois olla kiva! Mut pääseekö sen läpi kulkemaan? -Devi-

   Poista
 6. Voeh, tunnelit ON kivoja!. Kovin montaa niitä ei sisätiloihin mahdu, joten kyttäystaktiikalla on mentävä varmaan jatkossakin ;)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teilläkin? :) Tilan rajallisuuden lisäksi ongelmana on myös se, että tunneli on kiva vain ja ainoastaan tuossa yhdessä tietyssä paikassa keskellä huonetta...

   Poista
 7. Ja muuten, jos nyt teillä olisi tuplatunnelit niin niitä ei käyttäisi sitten kukaan. Koska kissat ♥

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!