Sivut

lauantai 7. helmikuuta 2015

Cityshoppari vuosimalli 2015


Melkein tasan vuosi sitten kirjoitin päässeeni testaamaan Hopottajien* kautta CityShopparikorttia. Silloin harmittelin arvioinnin ohessa sitä, etten ollut ehtinyt mukaan kampanjaan, jossa testiin olisi saanut fyysisen kortin sijaan mobiiliversion. Onneksi kuitenkin tänä vuonna onnisti! Tosin on myönnettävä, ettei tässä mistään itselleni uudesta jutusta hopoteta, sillä sain viime vuoden mobiilikortin lopulta Pivon kautta käyttööni loppusyksyksi. Tämän vuotinen kortti toimii kuitenkin Cardun kautta, eli jotakin uutta on sentään luvassa. (Ensivaikutelmalta ohjelma vaikuttaa varsin kätevälle, kun sinne voi lisäillä myös muita kortteja.)

Hopotusaikaa oli tänäkin vuonna reilu kuukausi. Koska en taaskaan ehtinyt testailemaan korttia testauskauden aikana (alkuvuoden säästökuuri, tietänette varmaan), päätin tämän vuoden kokemusten sijaan keskittyä siihen, miten viime vuoden suunnitelmien kanssa kävi:

"...Cityshopparikortilla saa monesta kaupunkimme tasokkaammasta ravintolasta kaksi ateriaa yhden hinnalla!Tarkoituksena onkin siis käydä juhlapäivinä (molempien synttärit + vuosipäivä) testaamassa noita paikkoja."

Koko vuoden siis kuolasin Cityshopparin 2 yhden hinnalla -tarjouksia, mutta lopulta emme käyttäneet yhtään ainoaa - emmekä käyneet ravintolassa kummankaan syntymäpäivänä. Kahvilassa tuli sen sijaan käytyä yllättävän monesti nauttimassa eri ystävien kanssa Cappucinoja. Tosin myönnettäköön, että suurin osa kahvitteluista ajoittui joulukuun loppupuolelle, kun tuli kiire hyödyntää edut :D Kiinnostavioa tarjouksia siis olisi ollut, mutta lopulta "kyllähän tässä on vielä aikaa" -harvahaluulo johti siihen, ettei niitä kaikkia ehtinyt käyttämään.


Samratin taivaallisen hyvä kasvisruokamenu. Naan-leipääkin oli, mutta se ei mahtunut kuvaan.

"Minun pitäisi myös jossakin vaiheessa matkustaa Helsinkiin kuvauttamaan viisaudenhampaani (kaksi poistettu, kaksi jäljellä...), joten sillä reissullakin tulee käytyä varmasti jossakin edullisemmassa, mutta hyvässä hampparipaikassa."

Niin tuota noin... Faktahan on, että se viimeinen viisaudenhammas on edelleen poistamatta. Helsinkiin tuli kuitenkin matkattua vuosipäivänä kesällä, joten pääsimme syömään CityShopparin kanssa yhteistyössä olevaan Samratiin. Sydömeni vienyt intialainen ravintola ei kuulunut missään vaiheessa vuosisuunnitelmaan, vaan valitsimme sen ennen reissua arvioiden ja hintatason perusteella. Vasta pöytävarauksen tehtyäni huomasin, että CityShopparilla sai paikasta 20% alennusta - mukava sattuma siis :) Tarjous on muuten voimassa tänäkin vuonna,  joten suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Lisäksi vuoden aikana tuli tietenkin hyödynnettyä kaikki Hese- ja Subiedut. Ruokailujen ohella hyödynsin korttia myös ainakin keilauksessa, biljardissa ja parissa vaatekaupassa (esimerkiksi H&M:ssä urheiluvaatteita hankkiessa).


"Toki olisin voinut poikennut kortin kanssa myös eläinkaupassa, mutta yllätys yllätys, ainoat tarjoukset ovat Helsingissä, eli kissat eivät ainakaan tule kortista hyötymään." 

Tätä ongelmaa ei ole tänäkään vuonna saatu korjattua, sillä vain Helsingistä ja Vantaalta löytyvä kauppa tarjoaa etuja. Ihmettelen kyllä suuresti, mikseivät eläintarvikefirmat halua ryhtyä yhteisyöhön - asiakaskuntaa varmasti löytyisi.

"Toinen kortin suuri ongelma on siinä, että isoa tarjousvihkosta ei tule aina kannettua mukana, mikä tarkoittaa, että osa alennuksista jää käyttämättä, kun ei muista, mistä kaikkialta tarjouksia saikaan. Sinänsä siis mobiiliversio olisi paljon parempi (plus se säästää luontoa)."

Pari kertaa vuoden aikana kävikin niin, ettei korttia ollutkaan mukana siinä vaiheessa, kun sen olisin tarvinnut. Siinä suhteessa mobiilikortti on tosiaan loistava. Ei sekään kuitenkaan täydellinen ole, sillä nyt kaipaan fyysisen kortin mukana tullutta isoa kirjaa - on se nyt vain paljon mukavampaa selailla opusta kuin kännykkää tai nettisivua!


Summasummarum: en tullut laskeneeksi vuoden aikana kertyneitä etuja, mutta olen varma, että kortin hinnan verran tuli säästöä. Jos siis oikeasti hyödyntäisin jokerien ohella myös kaikki ne edut, joita suunnittelen aina käyttäväni, olisi kortti itselleni ihan järkevä hankinta - siis sitten, kun en saisi enää monia vastaavia etuja opiskelijakortilla. Mielipiteeni on siis ehtinyt muuttua viime vuoden jälkeen :)

Niin mitä ne vuoden 2015 tavoitteet ovat? No nämä, aion hyödyntää ne tällä kertaa ihan oikeasti:

- Zalando -15%
- Booky -10%
- H&M -20%
- Samrat: kahden hengen pääruan yhteydessä alku- ja jälkiruoka veloituksetta.
- Arnolds: kaksi lattea yhden hinnalla.
- Aschan: kaksi täytettyä patonkia yhden hinnalla + kaksi erikoiskahvia yhden hinnalla.
- Brahen kellari: kaksi pääruokaa yhden hinnalla (tänä vuonna ihan oikeasti!).
- Cafe Brahe: kaksi cappuccinoa yhden hinnalla.
- Dennis: kaksi pizzaa yhden hinnalla.
- Finnkino: kaksi leffalippua 2D-näytökseen 20 euroa.
- Glitter: -50% yli 20 euron arvoisesta normaalihintaisesta tuotteesta (aika hurja tarjous!)
- Hesen edut (soijatortilla <3).
- Subin etuja.
- Robert's Coffee: kaksi Caramel Lattea yhden hinnalla.

Loppuun vielä pakollinen kissakuva.

Tutustuiko kukaan teistä lukijoista CityShoppariin viime vuonna? Tuliko käytettyä? Entä löytyykö tämän vuoden korttia?

***

(*Suosittelumedia. Jos tuotteiden testaaminen ja arvioiminen kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti liittyä Hopottajiin! Jos vielä liittyessä käytät suosittelukoodia HOP7661, voit auttaa Kirjoittajaa pisteiden kartuttamisessa ;).
**Listan kaupungeista, joissa etuja on tarjolla, löytää täältä.)


6 kommenttia:

 1. Emäntä: Minulla ei ollut viime vuonna Cityshopparia, mutta olisiko ollut sitä edellinen vuosi. En käyttänyt kuin pari etua. Olisin kyllä halunnut, mutta kun asuinpaikkakunnalleni ei ollut yhtään etua. Jos reilun kuukauden välein käy jossain kaupungissa, niin silloin sitä ei muistanut.. Ja jos muisti, niin ei ehtinyt, kun piti hoidella asioita kaupunkikäynnillä. Ja suurimmassa osassa olisi pitänyt lähteä vielä Helsinkiin asti.. Joten en ole ottanut uudestaan korttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kortti tosiaan hyödyttää lähinnä Turussa, Tampereella ja pääkaupunkiseudulla asuvia sekä heitä, jotka noilla seuduilla paljon asioivat. Itsellänikin on ollut kortti lukioaikana pikkukaupungissa, taisin käyttää ainoastaan lehtitilaustarjoukset ja jonkun leffavuokrausjutun. (Silloin kortti siis tuli lehtitilauksen mukana.)

   Poista
 2. Cityshopparista en ollu ennen tätä sun kirjotusta kuullutkaan... Pitää tutkia ja pitää tutkia myös hopottajat. Kuulostaa mielenkiintoiselta.
  Ja toi samratin kasvissapuska sai mut kuolaamaan täällä - pitää varmaan keksii jotain asiaa pääkaupunkiin. -P:n Ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tästä oli jollekin hyötyä :) CityShopparia muuten saa nyt aika monesta lehdestä kaupanpäällisenä, eli jos on lehtiä lukevaa tyyppiä, niin kannattaa katsastaa myös niitä tarjouksia. Sillä tavalla on ainakin "riskittömämpää" tutustua kortiin, mikäli ei ole täysin varma, tuleeko sille käyttöä koko arvon edestä.

   Hopottajissa taas on monia mielenkiintoisia kampanjoita, kesällä esimerkiksi testailin sorbetteja :D (postaus löytyy ruoka tagin alta)

   Poista
 3. Käytän, kahviloissa, ravintoloissa. Muuten on käyttö vähän heikolla. Tarvis paremmin tutkia tän vuoden tarjonta. Mut kyllähän ton kanssa säästää. Saan kortin ammattiliiton kautta "ilmaiseksi".

  VastaaPoista
 4. Haastoin sut mukaan 5 kysymyksen haasteeseen (: http://tassutoverit.blogspot.fi/2015/02/5-kysymyksen-haaste.html

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!