Sivut

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Innovatiivinen sivunpidike

Tassutuki.

Devihän on innokas opiskelukaveri, kuten pitkäaikaisille lukijoille on jo varmaan tullut selväksi. Tyttö tietää myös, milloin on aika antaa aivojen levätä ja prosessoida syvällistä tietoa. Huomatkaa kuitenkin, ettei se tarkoita tyhjän panttina olemista, päinvastoin - fiksu kissa nimittäin maksimoi ajankäyttönsä. Lepäilessä voi esimerkiksi auttaa Mamia pitämällä sivuja paikoillaan, sillä parempi asento Mamille = vähemmän kipeät niskat = enemmän hellittelyä.

"Mami, sä luet ilman käsiä!"

Arvon Valtiatar sen sijaan ei ymmärrä opiskelua tai maksimoitua ajankäyttöä, ei ainakaan silloin, jos se tarkoittaa raskaan työn raatajan unien häiritsemistä. Kun typerät alamaiset tunkevat opiskeluineen Valtiattaren reviirille, on kissan ryhdyttävä vastaiskuun. Keinoja on monia, esimerkiksi kirjan sivuilla huiskiva häntä ei varmasti jää hitaimmaltakaan alamiselta huomaamatta. Kukaan alamainen ei myöskään voi olla niin tyhmä, että käyttäisi sellaista mielenosoitusta hyväkseen...

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Piti ihan muuttaa otsikkokin, tuo oli meinaan juuri se sana mitä hain :D

   Poista
 2. Enpä ole söpömpää ♥ sivunpidikettä ♥ nähnyt

  VastaaPoista
 3. Ei voi olla parempaa sivunpidikettä <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä voisi! (Tosin sille sivunpidikkeelle lepertely saattaa toisinaan hieman häiritä opiskeluun keksittymistä...)

   Poista
 4. Aivan loistava. Ja suunnattoman ihanakin ♥

  VastaaPoista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!