Sivut

lauantai 8. helmikuuta 2014

Cityshopparia hopottamassa.

Taas on pienen mainostamisen ja vinkkailun aika ;) Tällä kertaa olen mukana Hopottajat.fi-suosittelu/testimedian Cityshoppari-kampanjassa. Itselleni kortti ei ole mikään uusi tuttavuus, sillä olen jo useamman vuoden saanut sen kesän jälkeen jonkin lehtitilauksen mukana tilaajalahjana, mutta nyt on ensimmäistä kertaa mahdollista hyödyntää korttia heti vuoden alusta alkaen. Cityshopparia saisi myös mobiilisovelluksena, mutta itse en valitettavasti päässyt sitä testaamaan.

Kuva täältä

Cityshopparin ideana on siis tarjota erilaisia alennuksia mm. vaateliikkeistä, kauneudenhoitopalveluista, ravintoloista ja kulttuurijutuista Turku-Tampere-Helsinki-seudulla. Toki jotkut tarjoukset ovat voimassa koko Suomessa, mutta tällaisia etuja ei ole kovin montaa. Hintaa kortilla on yli 30 euroa, mikä itselleni ainakin tällä hetkellä olisi aivan liikaa, koska en ostele ja käy ulkona niin paljoa, että alennuksien summa ylittäisi kortin hinnan. Mutta mikäli tapana on käydä pari kertaa vuodessa ulkona syömässä, ostaa parilla sadalla eurolla vaatteita suosituimmista ketjuliikkeistä sekä käydä vielä kahviloissa ja kampaamolla, niin kortti maksaa itsensä kyllä aika nopeasti takaisin.

Pakko tyytyä tähän ihanaan kännykkäkuvaan, kun kumpikaan kissoista ei suostunut poseeraamaan, eikä aurinkokaan kauheasti päivällä pilkistellyt...

Ilmaisena Cityshopparikortti tarjoaa minulle kuitenkin tänä vuonna herkutteluhetkiä. Rakastan intohimoisena kotikokkina uusia makuelämyksiä, mutta kahden henkilön opiskelijabudjetilla ei tehdä ruokaa kalliista raaka-aineista tai käydä ravintoloissa, joissa tarjotaan sellaista ruokaa mitä söisin. Tämä vuosi tulee kuitenkin olemaan poikkeus, sillä Cityshopparikortilla saa monesta kaupunkimme tasokkaammasta ravintolasta kaksi ateriaa yhden hinnalla!Tarkoituksena onkin siis käydä juhlapäivinä (molempien synttärit + vuosipäivä) testaamassa noita paikkoja. Minun pitäisi myös jossakin vaiheessa matkustaa Helsinkiin kuvauttamaan viisaudenhampaani (kaksi poistettu, kaksi jäljellä...), joten sillä reissullakin tulee käytyä varmasti jossakin edullisemmassa, mutta hyvässä hampparipaikassa.

"Hei, sanoit sä et siel on hyvää murkinaa?"

Luultavasti korttia tulee näytettyä myös muutamassa kahvilassa ja biljardi/keilapaikassa nyt, kun ennen 100 metrin päässä asunut ystäväni muutti toiselle puolelle kaupunkia. Ilman korttia valitsisin kuitenkin paikat, joista saa opiskelija-alennusta, joten teehetkien ja pelaamisen suhteen kortin olemassaololla ei ole suurtakaan merkitystä. Toki olisin voinut poikennut kortin kanssa myös eläinkaupassa, mutta yllätys yllätys, ainoat tarjoukset ovat Helsingissä, eli kissat eivät ainakaan tule kortista hyötymään.

Toinen kortin suuri ongelma on siinä, että isoa tarjousvihkosta ei tule aina kannettua mukana, mikä tarkoittaa, että osa alennuksista jää käyttämättä, kun ei muista, mistä kaikkialta tarjouksia saikaan. Sinänsä siis mobiiliversio olisi paljon parempi (plus se säästää luontoa). Mutta kuten sanoin, testituotteeksi kortti tulee tuottamaan paljon iloa ja säästettyjä euroja seuraavan vuoden aikana :)

"Ai sei ei koskenu mua? No meepä haistelee vaikka kissankarkotinta."

(Jos joku miettii, mitä hyödyn tästä sepustuksesta, niin vastaus on pisteitä. Mitä useamman hopotuksen tuotteesta teen, sitä enemmän saan Hopottajat.fi-palveluun pisteitä, mikä taas edistää uusiin kampanjoihin pääsemistä. En siis yritä tyrkyttää mitään, kunhan kerron kokemuksia :) Niin, ja jos Hopottajiin liittyminen kiinnostaa, niin mukaan voi rekisteröityä esim. tästä.)

6 kommenttia:

 1. Saan ammattiliitolta Cityshopparin ilmaiseksi ja tänä vuonna otin sen mobiiliversion. En voi ku suositella sitä vaihtoehtoa, tota vihkosta ei tosiaan tullu ikinä raahattua mukana ja kortinkin kanssa oli vähän niin ja näin. Mobiilisovelluksena ihan huippuhelppo, ja tarjouksia on jo tullu käytettyäkin! Huonona puolena tietty jos jossain ei ookaan kenttää... Turussa sekin on mahdollista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, minä en ole koskaan törmännyt siihen ongelmaan, ettei Turussa olisi kenttää :D Mutta jos joskus (hamassa tulevaisuudessa) CityShopparikortin ostan, niin valitsen kyllä ehdottomasti tuon mobiiliversion.

   Poista
 2. Jännä markkinointiväylä tuokin. Itseeni se ei kyllä pure ollenkaan. Paitsi korkeintaan ilmaisena.. :) Mutta hyvä tietää näistä kaikista!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en minäkään kyllä CityShopparikortista maksaisi, ei ole ihan niin hyödyllinen :D Ja joo, nuo erilaiset suosittelumediajutut ovat nyt kova sana, itsekin olen mukana kolmessa eri paikassa, vaikken kirjoittelekaan kaikista testijutuista. Opiskelijalle kaikki ilmainen kun on plussaa :D Parasta on kyllä se, kun pääsee testaamaan jotain ihan uusia juttua.

   Poista
 3. Harkitsen vaakavasti kyllä nyt itsekin - sain jo laskettua kolmen kympin edestä tarjouksia tuolta sivuilta, eli ainakin maksaisi itsensä takaisin jossei muuta... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on varmoja ostoksia tulossa, niin silloinhan kortista tosiaan olisi hyötyä :D Ja kesällä tarjouksia tulee lisääkin kesäextran myötä.

   Poista

Kaikki maukaisut ja kommentit - niin pienet kuin suuret - ovat erittäin tervetulleita!